|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo vyhraje letos, v roce 2008, MS v lednim hokeji? |
| Česko |
|
42% |
[ 45 ] |
| Slovensko |
|
10% |
[ 11 ] |
| Kanada |
|
19% |
[ 21 ] |
| Rusko |
|
17% |
[ 19 ] |
| Švédsko |
|
7% |
[ 8 ] |
| Finsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| Švýcarsko |
|
0% |
[ 1 ] |
| někdo jiný |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st duben 23, 2008 1:52 pm Předmět: |
|
|
Mensator - proč ho nevzal je snad jasné. Dvojka musí být zkušená, kdyby se z něj stala jednička a trojka to samé. Menastorův čas přijde v příští sezóně, pokud si udrží formu. Hnilička, Pinc, Svoboda jsou dlouhodobě dobří. Mensator vyletěl teď a u golmanů je jedna sezóna nic...
EDIT: Hef: Někdy mám pocit, žes hokej neviděl ani z vlaku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DavidS

|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:14 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Mensator - proč ho nevzal je snad jasné. Dvojka musí být zkušená, kdyby se z něj stala jednička a trojka to samé. Menastorův čas přijde v příští sezóně, pokud si udrží formu. Hnilička, Pinc, Svoboda jsou dlouhodobě dobří. Mensator vyletěl teď a u golmanů je jedna sezóna nic...
EDIT: Hef: Někdy mám pocit, žes hokej neviděl ani z vlaku... |
Tak s tim nesouhlasim, Mensator měl výbornou sezonu už rok předtim. Narozdíl od Pince i Svobody podává vyrovnané výkony téměř každý zápas poslední 2 sezony a hlavně má výbornou aktuální formu. Třeba Pinc v playoff nic moc...
Bojim se, že právě brankář bude naší slabinou, ale třeba Hnilda překvapí Taky jsem zvědavej jestli pojede na MS Ovechkin a Iginla
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:20 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Mensator - proč ho nevzal je snad jasné. Dvojka musí být zkušená, kdyby se z něj stala jednička a trojka to samé. Menastorův čas přijde v příští sezóně, pokud si udrží formu. Hnilička, Pinc, Svoboda jsou dlouhodobě dobří. Mensator vyletěl teď a u golmanů je jedna sezóna nic...
Presne tak, reprezentacni zkusenosti golmanu se sbiraji na turnajich TOUR a ne na MS, kde jde o vsechno...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:22 pm Předmět: |
|
|
DavidS: Mensator je dobrý, o tom není pochyb, ale pro repre ještě nedozrál. Jeho čas přijde v příští sezóně.
Hef: Nenene, to není pravda. Pokud si prohledáš tenhle topic dozadu, tak uvidíš, že jsem tuhle trojici prorokoval dávno před oficiální nominací.
A neser mě!!!
Naposledy upravil mirio dne st duben 23, 2008 2:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:23 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | mirio napsal: | Mensator - proč ho nevzal je snad jasné. Dvojka musí být zkušená, kdyby se z něj stala jednička a trojka to samé. Menastorův čas přijde v příští sezóně, pokud si udrží formu. Hnilička, Pinc, Svoboda jsou dlouhodobě dobří. Mensator vyletěl teď a u golmanů je jedna sezóna nic...
Presne tak, reprezentacni zkusenosti golmanu se sbiraji na turnajich TOUR a ne na MS, kde jde o vsechno... | Konečně někdo, kdo tomu rozumí. Dík... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:26 pm Předmět: |
|
|
Hefaistos:Souhlasím stím Hvlátem.Lonskou sezonu musel na operaci ramene a tu letošní začal tak,že v prvním matchi dostal hit a šel pod skalpel zase...
Jeho kariéru to dost brzdí má na to být v top 10 kandského bodování.
Prospal to je taky rarita,jak ten to prožíva pro národák ma velký přínos,Philla určitě s Montrealem rupne tak ho možna uvydíme.
A Mensatora bych taky nebral,předváděl slušné výkony,ale je moc maldý.Za pár let bude možná on jedničkou,jeho čas přijde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:27 pm Předmět: |
|
|
| DavidS napsal: | | mirio napsal: | Mensator - proč ho nevzal je snad jasné. Dvojka musí být zkušená, kdyby se z něj stala jednička a trojka to samé. Menastorův čas přijde v příští sezóně, pokud si udrží formu. Hnilička, Pinc, Svoboda jsou dlouhodobě dobří. Mensator vyletěl teď a u golmanů je jedna sezóna nic...
Tak s tim nesouhlasim, Mensator měl výbornou sezonu už rok předtim. Narozdíl od Pince i Svobody podává vyrovnané výkony téměř každý zápas poslední 2 sezony a hlavně má výbornou aktuální formu. Třeba Pinc v playoff nic moc...
Bojim se, že právě brankář bude naší slabinou, ale třeba Hnilda překvapí Taky jsem zvědavej jestli pojede na MS Ovechkin a Iginla |
Kdyz si Hnilda odpusti ty svoje golove ulety, coz by s vcekem mohlo prijit, tak bude dobry. Ja mu verim.
Co se tyka posil z NHL, tak krome USA-CAN jich mame nejvic a nejlepsi..
Nejshur jsou na tom asi bratia, ti maji letos pastviskovy vyber, jak se rika v Breclavi. (Pastvisko je "prirodni kluziste" v Breclavi.) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:30 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | DavidS napsal: | | mirio napsal: | Mensator - proč ho nevzal je snad jasné. Dvojka musí být zkušená, kdyby se z něj stala jednička a trojka to samé. Menastorův čas přijde v příští sezóně, pokud si udrží formu. Hnilička, Pinc, Svoboda jsou dlouhodobě dobří. Mensator vyletěl teď a u golmanů je jedna sezóna nic...
Bojim se, že právě brankář bude naší slabinou, ale třeba Hnilda překvapí Taky jsem zvědavej jestli pojede na MS Ovechkin a Iginla |
Kdyz si Hnilda odpusti ty svoje golove ulety, coz by s vcekem mohlo prijit, tak bude dobry. Ja mu verim.
Nejshur jsou na tom asi bratia, ti maji letos pastviskovy vyber, jak se rika v Breclavi. (Pastvisko je "prirodni kluziste" v Breclavi.) |
A dobře jim tak Nevím kdy to bylo,ale Slováci tehdy myslím na olympiádě měli výběr hvězd a jak dopadli.....
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:40 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | myslím na olympiádě měli výběr hvězd a jak dopadli..... |
Bylo to poslední tři olympiády
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:46 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Douglas napsal: | | DavidS napsal: | | mirio napsal: | Mensator - proč ho nevzal je snad jasné. Dvojka musí být zkušená, kdyby se z něj stala jednička a trojka to samé. Menastorův čas přijde v příští sezóně, pokud si udrží formu. Hnilička, Pinc, Svoboda jsou dlouhodobě dobří. Mensator vyletěl teď a u golmanů je jedna sezóna nic...
Nejshur jsou na tom asi bratia, ti maji letos pastviskovy vyber, jak se rika v Breclavi. (Pastvisko je "prirodni kluziste" v Breclavi.) |
A dobře jim tak Nevím kdy to bylo,ale Slováci tehdy myslím na olympiádě měli výběr hvězd a jak dopadli..... |
A keby tak NAHODOV prekvapili potom by som sa smial ja
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:48 pm Předmět: |
|
|
Loni měli Slováci na MS asi nejhvězdnější tým, letos to nevyšlo, ale na druhou stranu nemaj co ztratit a můžou jen překvapit. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:49 pm Předmět: |
|
|
| DavidS napsal: | | agnez napsal: | | myslím na olympiádě měli výběr hvězd a jak dopadli..... |
Bylo to poslední tři olympiády |
Ono to myslím bylo snad lonské MS taky,co se týka hráčské kvality..
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st duben 23, 2008 2:50 pm Předmět: |
|
|
Tohoto roku som velmi skepticky, udrzat sa v skupine snad udrzime a cez stvrfinale asi neprejdeme, nejak sa mi forma hracov nepozdava.
Na Olympiade sme porazali jeden team za druhym, az v stvrfinale sa to seklo a sli sme domov. Teraz to bude asi ocakavanejsie _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|