|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 8:22 am Předmět: |
|
|
Predstav si ze nedoslo  Pod pojmem bench mne krivi kozy si predstavuji to, ze mas diky benchu jednu kozu treba o par cm nize nez tu druhou.
A uz dost, se*em na to _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 10:42 am Předmět: |
|
|
nasiel som zaujimavy clanok ako zlepsit svoj bench:
edit, viz pravidla fóra!
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mast0d0nt
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 1:36 pm Předmět: |
|
|
ano, mám, pro mě osobně lepší než klasický bench (dráha není kolmá, líp se hlídá zápěstí kolmo k zemi, větší váhy a činka ti neujíždí do stran)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
Ano, taky mám tu zkušenost. A můj dojem je takový, že jde o největší hovadinu v historii konsktrukce posilovacích strojů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mast0d0nt
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Ano, taky mám tu zkušenost. A můj dojem je takový, že jde o největší hovadinu v historii konsktrukce posilovacích strojů. |
a proč to? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 2:57 pm Předmět: |
|
|
od člověka, co cvičí jen 2 cviky, bych tento názor bral s rezervou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
Já mám vcelku averzi i vůči klasickému MP. (Ikdyž zrovna nyní, jsem byl za něj kvůli bolavému ramenu rád, a tímto mu děkuji, jelikož právě v případě nějakého zdravotního problému v MP vidím jeho pravý smysl.) O to víc jsem ale rád, že už zase mohu cvičit ramena s volnou váhou. Onen šikmý MP je podle mě už opravdu extrém. To je proti přírodě  . Naprosto nepřirozená dráha pohybu. Už normální MP uvádí často zápěstí, lokty i ramena do pozic, které by při cviku s volnou činkou při poctivém boji s gravitací nemohly nastat. Navíc pokud jde někomu o sílu, tak jsou výkony na MP mnohem méně použitelné (kompatibilní) pro následné využití s volnou váhou, nežli je tomu naopak. Toť můj názor. Nic víc.
Naposledy upravil Johncreasy dne út červenec 17, 2012 9:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
Plácáš blázne. Cvičím sice pouze základní cviky, a to jen ty, kterým věřím, ale určitě nejsou dva. Je jich docela dost a točím je vcelku pravidelně.
Hluboký dřep,
Přítahy v předklonu k pasu, Přítahy v předklonu k hrudi, Veslování T držáku, Stahování kladky podhmatem i nadhmatem, Přítahy jednoručky
Biceps zdvih ve stoje, Biceps zdvih na Scott. lavičce
Benchpress, Benchpress hlavou nahoru, Tlaky s jednoručkami hlavou nahoru
Military ve stoje před i za hlavou, Tlaky v sedě před i za hlavou, Tlaky jednoruček ve stoji, Přítahy k bradě, Upažování
Naposledy upravil Johncreasy dne út červenec 17, 2012 9:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mast0d0nt
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Já mám vcelku averzi i vůči klasickému MP. (Ikdyž zrovna nyní, jsem byl za něj kvůli bolavému ramenu rád, a tímto mu děkuji, jelikož právě v případě nějakého zdravotního problému v MP vidím jeho pravý smysl.) O to víc jsem ale rád, že už zase mohu cvičit ramena s volnou váhou. Onen šikmý MP je podle mě už opravdu extrém. To je proti přírodě . Naprosto nepřirozená dráha pohybu. Už normální MP uvádí často zápěstí, lokty i ramena do pozic., které by při cviku s volnou činkou při poctivém boji s gravitací nemohli nastat. Navíc pokud jde někomu o sílu, tak jsou výkony na MP mnohem méně použitelné (kompatibilní) pro následné využití s volnou váhou, nežli je tomu naopak. Toť můj názor. Nic víc. |
jj tvůj názor, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Deflorátor

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
Multipress je náhodou bomba, společně s předkopáváním je to můj nejoblíbenější stroj. Není nic lepšího než si trochu sklopit opěradlo, osu dát do úrovně hrudníku, zavěsit na ní ruce a mezi sériema nějakýho "normálního" cviku tam relaxovat. A to předkopávání radím taky vyzkoušet, je to jak doma v křesle, hmmm :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: út červenec 17, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Deflorátor napsal: | | Multipress je náhodou bomba, společně s předkopáváním je to můj nejoblíbenější stroj. Není nic lepšího než si trochu sklopit opěradlo, osu dát do úrovně hrudníku, zavěsit na ní ruce a mezi sériema nějakýho "normálního" cviku tam relaxovat. A to předkopávání radím taky vyzkoušet, je to jak doma v křesle, hmmm :-) |
pak je posilka plná takovejch idiotů jako ty, kteří zabíraj stroje, jen aby si odpočinuli... sedni radši prdelí na zem
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út červenec 17, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
Deflorátor to myslel ironicky.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po červenec 22, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, nechci zakládat novej topic, plácnu to sem... chtěl bych se zlepšit v benchi (článek na ronnie jsem četl), problém je ten, že 110kg je taková hranice, při který necejtím takovej ten divnej pocit v loktech atd. Zkoušel jsem třeba 120kg, ale to už mě píchalo v loketním kloubu ( ne nic strašnýho!, ale přesto, proč riskovat)... Nepomohli by třeba omotávky (bandáže), případně od jaký váhy se používají? Abych tu pak nebyl v Hloupostech, co jste viděli v posilovně, nebo jak se to jmenuje... Díky
Edit: letos mi bude 21 - lokty ani ramena/něco jinýho mě nebolí, nemám s ničím problém...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|