multipress nebo bench press

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - multipress nebo bench press  Úvodní stránka -> Trénink -> multipress nebo bench press
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2011 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Predstav si ze nedoslo Pod pojmem bench mne krivi kozy si predstavuji to, ze mas diky benchu jednu kozu treba o par cm nize nez tu druhou.
A uz dost, se*em na to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 29, 2011 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nasiel som zaujimavy clanok ako zlepsit svoj bench:
edit, viz pravidla fóra!
kuše

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2012 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mast0d0nt

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano, mám, pro mě osobně lepší než klasický bench (dráha není kolmá, líp se hlídá zápěstí kolmo k zemi, větší váhy a činka ti neujíždí do stran)...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, taky mám tu zkušenost. A můj dojem je takový, že jde o největší hovadinu v historii konsktrukce posilovacích strojů.
Mast0d0nt

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Ano, taky mám tu zkušenost. A můj dojem je takový, že jde o největší hovadinu v historii konsktrukce posilovacích strojů.

a proč to? :)
blazen

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

od člověka, co cvičí jen 2 cviky, bych tento názor bral s rezervou :)
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám vcelku averzi i vůči klasickému MP. (Ikdyž zrovna nyní, jsem byl za něj kvůli bolavému ramenu rád, a tímto mu děkuji, jelikož právě v případě nějakého zdravotního problému v MP vidím jeho pravý smysl.) O to víc jsem ale rád, že už zase mohu cvičit ramena s volnou váhou. Onen šikmý MP je podle mě už opravdu extrém. To je proti přírodě . Naprosto nepřirozená dráha pohybu. Už normální MP uvádí často zápěstí, lokty i ramena do pozic, které by při cviku s volnou činkou při poctivém boji s gravitací nemohly nastat. Navíc pokud jde někomu o sílu, tak jsou výkony na MP mnohem méně použitelné (kompatibilní) pro následné využití s volnou váhou, nežli je tomu naopak. Toť můj názor. Nic víc.

Naposledy upravil Johncreasy dne út červenec 17, 2012 9:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plácáš blázne. Cvičím sice pouze základní cviky, a to jen ty, kterým věřím, ale určitě nejsou dva. Je jich docela dost a točím je vcelku pravidelně.

Hluboký dřep,

Přítahy v předklonu k pasu, Přítahy v předklonu k hrudi, Veslování T držáku, Stahování kladky podhmatem i nadhmatem, Přítahy jednoručky

Biceps zdvih ve stoje, Biceps zdvih na Scott. lavičce

Benchpress, Benchpress hlavou nahoru, Tlaky s jednoručkami hlavou nahoru

Military ve stoje před i za hlavou, Tlaky v sedě před i za hlavou, Tlaky jednoruček ve stoji, Přítahy k bradě, Upažování

Naposledy upravil Johncreasy dne út červenec 17, 2012 9:35 pm, celkově upraveno 1 krát
Mast0d0nt

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Já mám vcelku averzi i vůči klasickému MP. (Ikdyž zrovna nyní, jsem byl za něj kvůli bolavému ramenu rád, a tímto mu děkuji, jelikož právě v případě nějakého zdravotního problému v MP vidím jeho pravý smysl.) O to víc jsem ale rád, že už zase mohu cvičit ramena s volnou váhou. Onen šikmý MP je podle mě už opravdu extrém. To je proti přírodě . Naprosto nepřirozená dráha pohybu. Už normální MP uvádí často zápěstí, lokty i ramena do pozic., které by při cviku s volnou činkou při poctivém boji s gravitací nemohli nastat. Navíc pokud jde někomu o sílu, tak jsou výkony na MP mnohem méně použitelné (kompatibilní) pro následné využití s volnou váhou, nežli je tomu naopak. Toť můj názor. Nic víc.

jj tvůj názor, díky
Deflorátor

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Multipress je náhodou bomba, společně s předkopáváním je to můj nejoblíbenější stroj. Není nic lepšího než si trochu sklopit opěradlo, osu dát do úrovně hrudníku, zavěsit na ní ruce a mezi sériema nějakýho "normálního" cviku tam relaxovat. A to předkopávání radím taky vyzkoušet, je to jak doma v křesle, hmmm :-)
Hlavicze

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deflorátor napsal:
Multipress je náhodou bomba, společně s předkopáváním je to můj nejoblíbenější stroj. Není nic lepšího než si trochu sklopit opěradlo, osu dát do úrovně hrudníku, zavěsit na ní ruce a mezi sériema nějakýho "normálního" cviku tam relaxovat. A to předkopávání radím taky vyzkoušet, je to jak doma v křesle, hmmm :-)

pak je posilka plná takovejch idiotů jako ty, kteří zabíraj stroje, jen aby si odpočinuli... sedni radši prdelí na zem
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deflorátor to myslel ironicky.
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Deflorátor to myslel ironicky.

A já už jsem se radoval, že někdo našel pro multipress stejný využití jako já

Derek Poundstone
Novic

PříspěvekZaslal: po červenec 22, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, nechci zakládat novej topic, plácnu to sem... chtěl bych se zlepšit v benchi (článek na ronnie jsem četl), problém je ten, že 110kg je taková hranice, při který necejtím takovej ten divnej pocit v loktech atd. Zkoušel jsem třeba 120kg, ale to už mě píchalo v loketním kloubu ( ne nic strašnýho!, ale přesto, proč riskovat)... Nepomohli by třeba omotávky (bandáže), případně od jaký váhy se používají? Abych tu pak nebyl v Hloupostech, co jste viděli v posilovně, nebo jak se to jmenuje... Díky
Edit: letos mi bude 21 - lokty ani ramena/něco jinýho mě nebolí, nemám s ničím problém...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - multipress nebo bench press Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: