Muscle women

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 450, 451, 452  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Muscle women  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> Muscle women
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jnerez

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
Bara napsal:
jnerez napsal:
Co je mi do obličeje? Mě vzrušuje to tělo .

Nechápu tvou úchylku,ale respektuji.Buhužel v kombinaci s tvou introvertní povahou tě odsuzuje k doživotnímu životu osamotě Tyhle ženský mají rády velký a sebevědomý chlapy a to ty nejsi.

... možná myslíš sebevědomé chování, ale sebevědomí bude mít Jnerez podle mne zcela v pořádku - dává sem co se mu líbí a stojí si za tím i přes reakce, které by slabší povahu už dávno donutily jít na aspoň oko s davem :D

ahoj, díky za podporu, s davem to já sem opravdu nikdy nešel .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Bara napsal:
jnerez napsal:

Nechápu tvou úchylku,ale respektuji.Buhužel v kombinaci s tvou introvertní povahou tě odsuzuje k doživotnímu životu osamotě Tyhle ženský mají rády velký a sebevědomý chlapy a to ty nejsi.

Baro, tvoje úchylka zase je se do mě furt obouvat a já to respektuju , ale až tě uvidím, takk ti dám po tlamě ty dacane .
Honzo, to co mi píšeš není nic co bych nevěděl , já vím nejen to jakej sem, ale i to na co mám a na co nemám....

Jenže ty nevíš na co máš,protože to předem vzdáváš a to jsem ti řekl stokrát.Nevěříš si a možná zbytečně.Jen to chce víc než koukat na fotky a to taky víš.Ty taky víš,že když si něco myslím,tak to řeknu a nedělám tady otočenýho.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jnerez

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
jnerez napsal:
Bara napsal:
jnerez napsal:

Baro, tvoje úchylka zase je se do mě furt obouvat a já to respektuju , ale až tě uvidím, takk ti dám po tlamě ty dacane .
Honzo, to co mi píšeš není nic co bych nevěděl , já vím nejen to jakej sem, ale i to na co mám a na co nemám....

Jenže ty nevíš na co máš,protože to předem vzdáváš a to jsem ti řekl stokrát.Nevěříš si a možná zbytečně.Jen to chce víc než koukat na fotky a to taky víš.Ty taky víš,že když si něco myslím,tak to řeknu a nedělám tady otočenýho.

ale houby, já nic nevzdávám, to hraju jen před tebou, aby ses do mě přestal navážet .
a vůbec, hleď si svojich 650 ml .
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne červen 02, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Lunreal napsal:
Velkej a sebevedomej chlap zas ale nema rad tyhle "zensky". Je to pech, clovek vzdycky chce opak :D Ale zajimalo by me, jak vypada treba jejich partner nebo jsou to vsechno lesbicky? Nemate tuseni nekdo?

Možná bys byl v šoku, kdybys věděl kdo s kým je. Chad Nicholls, nebo Chris Aceto jsou třeba zajímavé příklady.
Naopak do Kaie Greena by asi každej řekl, že bude mít nějakou krásnou hubenou ženskou... a taky je to úplně jinak. A vadí to někomu? Snad jen lidem, kteří nikoho z nich neznají osobně a řešej to na fórech. Proto mě fakt vadí, co tu píšou někteří, že Baro.

Tj fakt, to bych do nich vůbec neřekl, ale aspoň vím, že jsem se pletl, dík ;). A mě nevadí, kdo s kým je, jen mě to zajímá kvůli tomu, jak nereálný mi ten jejich svět a vztahy přijdou.
jnerez

PříspěvekZaslal: út červen 04, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Helle Nielsen 8 týdnů před soutěží (ano, jsou to ženské nohy )
sakryš co na nich bude těch 8 nedělí ještě ladit?
Oddo

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na prání všemocného vládce tohoto topicu přesunuty fota do pro potěšení nejen oka :)

Naposledy upravil Oddo dne st červen 05, 2013 8:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jnerez

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dáváš to tam kvůli prsám? Většina tak vypadá. Tady jsou muscle women, ne nice and big pecs without muscles .
Lunreal

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oddo, to hod do poteseni oka, ta borka nemá 45cm přes biceps! :)
jnerez

PříspěvekZaslal: st červen 05, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje oblíbená Anne Freitas
(v udržovacím cyklu a napuštěná)

jnerez

PříspěvekZaslal: so červen 08, 2013 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krásná Shannon Courtney

jnerez

PříspěvekZaslal: út červen 11, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle je prostě nádhera

amerdos

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, myslím si že , žena má byt prostě ženou se vším všudy a ne babochalpem ikdyý formy mají moc pěkný :)
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si hovorim, ze tym ktorym sa toto paci musia byt na chlapcov - akurat ze tu maju vyhodu ze to ma nieco co je robene na ich tatosa.
jnerez

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
Ja si hovorim, ze tym ktorym sa toto paci musia byt na chlapcov - akurat ze tu maju vyhodu ze to ma nieco co je robene na ich tatosa.

Ty baby se mi moc líbí, ale na chlapy opravdu nejsem. Takže tvoje hypotézy jsou dosti mylné.
haino

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Muscle women Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 450, 451, 452  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: