|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 1:00 pm Předmět: |
|
|
LOL, uz hodnu chvilu tu rozoberame Koubu a nikto nespomenul, ze venci pejska  , alebo daco s tym.
Co tam po Koubovi, ale ked si spomeniem na zopar slecien, co tie dokazu drepnut a potiahnut _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 7:50 pm Předmět: |
|
|
koubo jak ze vypadas? mohl by si sem hodit fotku, celkouve postavy ze predu a ze zadu (narovnany) zadne polohy atd
dekuji nebo mi hodit link jako SZ
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | koubo jak ze vypadas? mohl by si sem hodit fotku, celkouve postavy ze predu a ze zadu (narovnany) zadne polohy atd
dekuji nebo mi hodit link jako SZ |
takvej vysokej hubenej chlapec s dlouhyma hustyma vlasama...nic mimoradneho _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Lord_Martas napsal: | koubo jak ze vypadas? mohl by si sem hodit fotku, celkouve postavy ze predu a ze zadu (narovnany) zadne polohy atd
dekuji nebo mi hodit link jako SZ |
takvej vysokej hubenej chlapec s dlouhyma hustyma vlasama...nic mimoradneho |
Jak sem si to precet taks em si vybavil klasickyho RASTA-MAN dredy,hubenour od pohledu,vysoka tyc
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 8:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
Kdo tady psal, dlouhej, hubenej s douhyma vlasama. Priznejte se, co ste meli z charakteristiky _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 9:14 pm Předmět: |
|
|
Musim rict,ze kdybych te potkal na ulici tak se docela bojim :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 9:26 pm Předmět: |
|
|
Ja som sa asi zamiloval _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 10:40 pm Předmět: |
|
|
Juchůůů!!! mam bench 4x60 na svodidlech!!!! kdo me pochvali?!
P.S. Bob Marley je borec jak svine,dneska jsem si vypalil jeho DVD nej hitu :)..
|
|
| nahoru |
|
 |
Batuska
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 11:12 pm Předmět: |
|
|
Ja myslim ze by se na koubu meli podivat Mulder se Sculiovou jestli neni z jiny planety.
|
|
| nahoru |
|
 |
Batuska
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 11:12 pm Předmět: |
|
|
Ja myslim ze by se na koubu meli podivat Mulder se Sculiovou jestli neni z jiny planety.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 05, 2006 7:12 am Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | Juchůůů!!! mam bench 4x60 na svodidlech!!!! kdo me pochvali?!
P.S. Bob Marley je borec jak svine,dneska jsem si vypalil jeho DVD nej hitu :).. |
.hele neříká se ve svodidlech, ale na Smithově přístroji...slangově Smiťáku...a pokud Ti je 15...cvič s volnou činkou - tohle je pro Tebe k prdu...takže pochvala až jindy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|