|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
broukpytlik
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 9:23 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | Vek:15
Hmotnost:80kg
Drepy:10*170kg
Bench:6*136kg |
Obzvalst tie drepy by som chcel vidiet....Ak ma teda 15 rokov. |
píčovina, pokud ten chlapec není genetickej talent
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: ne duben 22, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
| breaker napsal: | Saty:Budu aj tu na fore,alebo kde ich mam potom najst?
Kedy su vlastne sutaze v SR?
|
ci budu tychto strankach je skor otazka na ronnieho ...
sutaze pozri na strankach sakst _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
brut

|
Zaslal: po duben 23, 2007 4:47 am Předmět: |
|
|
| 80-150-150 napsal: | Když vidim co tady ty 15letý dávaj, tak si připadam jako sračka |
Oni to taky "dávaj" právě jenom na netu.Nevěř všemu co tady děti píšou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: po duben 23, 2007 6:01 am Předmět: |
|
|
Vek:15
Hmotnost:80kg
Drepy:10*170kg
Bench:6*136kg
Tak tohle by v 80tých letech byla vstupenka do reprezentace dorostenců a juniorů ve vzpírání a domnívám se že i liftu.
S takovým 15cti letým talentem jsem se nikdy nesetkal . Tohle stěží dřepali junioři (10x 170kg) do 90Kg nebo 100Kg.
Na takový výkon se musí roky trénovat , tak mi nejde do hlavy, kdy to ten chlapec stihl . Je to taky otázka dospívání , růstu a somatotypu.
Něco jiného je, když je ti třeba 21 let , prosím , jsi dospělý , trénuješ 5 let , jsi talent, máš krátké páky . Dřeš dřepy 4x týdně a něco si občas vezmeš. Tak to bych asi připustil.
Ale jinak se mi to moc nezdá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: po duben 23, 2007 7:45 am Předmět: |
|
|
Taky se mi to moc nezdá, i když talentů už jsem viděl taky dost, ale tohle?
Sám trénuju už osmým rokem a k takovým vahám jsem se dostal až nedávno a navíc už jsem vážil přes 100 kg. Vím, že každej člověk je jinej a nemůžu všechno posuzovat podle sebe a už vůbec nechci nikoho urazit, ale myslím si, že nás tady nejspíš jen opravdu pěkně krmí nesmyslama...
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: po duben 23, 2007 8:14 am Předmět: |
|
|
Já dřepl 15x160 před půl rokem, pár měsíců po 17tých narozeninách... Ale při úplně jiné bodyweight, asi 135 kg... _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po duben 23, 2007 8:15 am Předmět: |
|
|
prostě nemá kdy to natrénovat.I supertalent by na to aspoň nějakej ten rok trénovat a to jako začal ve 13 dřepovat?Nevěřim _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
grek

|
Zaslal: po duben 23, 2007 10:31 am Předmět: |
|
|
Je to nezmysel aby 15-rocny podaval take vykony...sak vsetci co uz nejake tie roky makame vieme ze to nejaky cas trva pokial ziskame poriadnu silu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po duben 23, 2007 10:49 am Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | Já dřepl 15x160 před půl rokem, pár měsíců po 17tých narozeninách... Ale při úplně jiné bodyweight, asi 135 kg... |
ale ty jsi genetický pokus z laboratoře, to se nepočítá
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po duben 23, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
spravne,tu sa bavime o normalnych ludoch,a maximalne polovicnych kyborgoch,ale ty si uz moc :D _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Míma

|
Zaslal: po duben 23, 2007 2:40 pm Předmět: |
|
|
jestli to nebyl nejakej ten typek, co mu je 40 a vypada jak mlicnak na 12  , o necem takovym zuhle bylo v televizi, Ripley´s records kdo zahlidnul
a ja si myslel kdyz mi bylo par mesicu pres 15, jakej nejsem dobrej kdyz taham 100/130/155
musej to byt fake udaje
|
|
| nahoru |
|
 |
BESTie

|
Zaslal: so duben 28, 2007 11:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|