Tak tady to máte. Je to ještě natočený před vánocema... Při druhým pokusu o dřep jsem zavadil pravou stranou o stojan, tak jsme to tahali oba (sparing) a hodili zpátky.
frameborder="0" allowfullscreen>
Já jsem Jiří Císek, jen pro zajímavost Pište komentáře!!!
zaujimave spotovanie pri drepoch, to som este nevidel kolko dvihnes na predpazovanie? Dufam, ze aspon 50 kilo
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
BTW..ale je dobrá, osa velmi slušná a kotouče taky ok, zvedá se s tím dobře.
Takže....
1. Ne to bylo jen pro video jinak chodím v tílku.
2. Kouba - elrubio to chtěl vidět a mě zajímaly reakce když to sem dávám. Promiň.
3. Jo pětka je stejně velká jako desítka a tuším že tam ňáké byly. Chodí k nám trénovat Honza Nespěch a ten zrovna jel bench 210kg a sebral všechny kotouče... Máme malé fitko a max kotouč 25kg.
edit: to video bylo spíš jen pro okruh kamarádů jako sranda, a abysme mohli zamachrovat ve třídě... prominte za mou pubertu
Takže....
1. Ne to bylo jen pro video jinak chodím v tílku.
2. Kouba - elrubio to chtěl vidět a mě zajímaly reakce když to sem dávám. Promiň.
3. Jo pětka je stejně velká jako desítka a tuším že tam ňáké byly. Chodí k nám trénovat Honza Nespěch a ten zrovna jel bench 210kg a sebral všechny kotouče... Máme malé fitko a max kotouč 25kg.
klid, v poho. Ale pokud k tomu bude chtít někdo něco napsat, napíše to i bez toho abys ho k otmu vyzýval. Takhle dopředu očekáváš pozitivní reakce.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru