|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 10:41 am Předmět: |
|
|
| xien napsal: | | ygg napsal: | | kulíšek napsal: | včera snatch 75 |
Ty voe....to je snad nějaká epidemie!!!! Jeden tu založí topic s videama ze vzpírání a nazve to weigtlifting , ty si uděláš osobák ve snatchi .... to mě taky poser |
a jak jinak by asi měl nazvat anglicky vzpírání když ne weightlifting?? |
Že bych to na českém fóru prostě nechal u toho vzpírání ???
A aby bylo jasno, chtít po někom, aby říkal místo lift silový trojboj....tak takový magor nejsem, a nedělám to ani sám.
Nicméně jsem asi fakt divnej, ale tohle mi přijde jako max pitchovina......a zajímalo by mne, zda si kulíšek fakt myslí, že je tu někdo, kdo lépe pochopí výraz snatch, než trh, a jestli teď své výkony v nahozu upgraduje na clen and jerk
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maria

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 10:45 am Předmět: |
|
|
priznám sa mne to nenapovie nič, a chcela by som vedieť aký výkon podala
ygg čo taký podráždený po ránu? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 10:53 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | priznám sa mne to nenapovie nič, a chcela by som vedieť aký výkon podala
ygg čo taký podráždený po ránu? |
To bolo v noci .... a sů veci, ktoré ma vytočí kedykolviek (když jsme to internacionální fórum, tak já se k tomu prznění cizích jazyků také přídám ).
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 10:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 3:53 pm Předmět: |
|
|
Vek:17
Vaha:67
Vyska:172.5
Bench: 120kg x 1
100kg x 6
Biceps s EZ: 67kg x 1
Koncentr zdvih: 35kg x 1 (v tomhle jsem tak trochu zvlastni, uz se se mnou o tom hodne lidi hadalo, ale je to tak)
Shyby: asi 35
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 3:56 pm Předmět: |
|
|
Itači?
Zdá se mi to mírně přehnaný.... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 3:58 pm Předmět: |
|
|
preventivne bych ho zabanoval _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | preventivne bych ho zabanoval |
Ja vim ze se vam zdaj ty koncentrovany zdvihy trochu divny, ale ja nedelal od 14ti do 15ti nic jinyho nez shyby, kliky a koncentr zdvihy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:03 pm Předmět: |
|
|
To byl humor... nejaky koncentrovany zdvihy bych neresil .. btw. co to vlastne je? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:05 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | To byl humor... nejaky koncentrovany zdvihy bych neresil .. btw. co to vlastne je? |
Se zkoncentruješ....a pak se zvedneš.....neříkej, že po pár pivech to neznáš taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:05 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Bench: 120kg x 1
100kg x 6
Biceps s EZ: 67kg x 1
Koncentr zdvih: 35kg x 1 (v tomhle jsem tak trochu zvlastni, uz se se mnou o tom hodne lidi hadalo, ale je to tak)
Shyby: asi 35 |
radeji si tu cinku a zavazi poradne prevaz.
mimochodem chtel bych videt techniku toho bicepsoveho zdvihu. Nedavno jsem si nadhazoval cinku pres biceps na celni drepy a nadhodil jsem si bez problemu 100kg jenze tezko se to da povazovat za bicepsovy zdvih no a stejne tak absurdni mne pripada merit maximalky na koncentrovany bicepsovy zdvih...
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:06 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | To byl humor... nejaky koncentrovany zdvihy bych neresil .. btw. co to vlastne je? |
biceps. zdvihy jednorucky v sede s loktem oprenym o nohu. A nesmis se u toho nijak hejbat. Ale vzhledem k poctu tvojich prizpev´ku si myslim ze to vis
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:09 pm Předmět: |
|
|
Nechtěl jsem ti to psát do logu ale nevěřím ti.Nemůžeš se ani divit po růžznejch Itacich co tady byli.Ani z toho videa neni nic moc vidět kotouče vypadaj jak 5kg _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:11 pm Předmět: |
|
|
Z dostupných udaju ususzuji že je to anatomicky nemožné. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá listopad 16, 2007 4:12 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Nechtěl jsem ti to psát do logu ale nevěřím ti.Nemůžeš se ani divit po růžznejch Itacich co tady byli.Ani z toho videa neni nic moc vidět kotouče vypadaj jak 5kg |
to je pravda, jeden kotouc ma 5.5kg a je jich na kazdy strane 8. tyc ma neco pres 12kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|