|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
The Blade

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 5:46 pm Předmět: |
|
|
| Langy napsal: | to Blade:
No tak to budeš velký asi jako já,nebo kolik měříš?? | 186
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron Lung Power

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | cz.petab napsal: | | mobsman napsal: | | dvakrát týdně tři série, co už :X:D |
Vidím, že jarouškův styl tréninku si našel své obdivovatele (akorát se už nepamatuju kolik na tom benči dával, jestli ho vůbec cvičil). | ...no...vzhledem k tomu, že mobsman je držitelem několika světových rekordů...řekl bych, že dokáže odhadnout co dělá |
Několika světových rekordú? Akých?
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 6:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Aratan2

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
Dneska 2x100 na bejč
BW 81,6 kg (sakra, já hubnu) _________________ :)
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 7:25 pm Předmět: |
|
|
Tradewind: super a ještě s takovou gráácií  fakt v mých očích třeba nadlidský výkon _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | Deadlift napsal: | | cz.petab napsal: | | mobsman napsal: | | dvakrát týdně tři série, co už :X:D |
Vidím, že jarouškův styl tréninku si našel své obdivovatele (akorát se už nepamatuju kolik na tom benči dával, jestli ho vůbec cvičil). | ...no...vzhledem k tomu, že mobsman je držitelem několika světových rekordů...řekl bych, že dokáže odhadnout co dělá |
Několika světových rekordú? Akých? | total, dřep a bench...a tuším evropský rekord v mrtvole...plus mistr světa a přesto je to skromný kluk stavící sněhuláka ve tvaru penisu před kanclem svého otce:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Deadlift napsal: | | cz.petab napsal: | | mobsman napsal: | | dvakrát týdně tři série, co už :X:D |
Několika světových rekordú? Akých? | total, dřep a bench...a tuším evropský rekord v mrtvole... plus mistr světa a přesto je to skromný kluk stavící sněhuláka ve tvaru penisu před kanclem svého otce:o)) |
chcipam btw: kde najdu ty vykony ?
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 8:13 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Deadlift napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Deadlift napsal: | | cz.petab napsal: | | mobsman napsal: | | dvakrát týdně tři série, co už :X:D |
Několika světových rekordú? Akých? | total, dřep a bench...a tuším evropský rekord v mrtvole... plus mistr světa a přesto je to skromný kluk stavící sněhuláka ve tvaru penisu před kanclem svého otce:o)) |
chcipam btw: kde najdu ty vykony ? |
google.com, youtube.com
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 8:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Poman napsal: | | Iron Lung Power napsal: | | Deadlift napsal: | | cz.petab napsal: | | mobsman napsal: | | dvakrát týdně tři série, co už :X:D |
Několika světových rekordú? Akých? |
V Liftu snad ve všem...
Tak dneska jsem byl nasrán, tak že překonám svuj osobaček na mtrvole...nedavno šlo lehce 5x200 tak jsem si nepokrytěl trofal na 230-240 jako mi to dycky odpovídá...
Přičemž jsem skonšil na pitomejch 220 který se mi podařilo na 3 pokus dostat alespon na kolena jinak se to skoro ani nedalo odlepit...
Ať tu nemáme jen samý povedený osobáky.... |
A neni to "syndrom modre ustrice"?
200x5 v Bluegymu a 220 miss jinde? |
tipl bych to na to, ikdyž záleží na tom jak to má natrénované. pokud necvičí intenzitu, trojky, dvojky, jedničky... na posouzení zlepšení to tam stačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:11 pm Předmět: |
|
|
| mobsman napsal: |
tipl bych to na to, ikdyž záleží na tom jak to má natrénované. pokud necvičí intenzitu, trojky, dvojky, jedničky... na posouzení zlepšení to tam stačí . |
Souhlasim, zbytecne se kolem tech nesouhlasicich vah tam nekdy hysterci. Me to tam treba vyhovuje, kdyz tam neni moc lidi. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | mobsman napsal: |
tipl bych to na to, ikdyž záleží na tom jak to má natrénované. pokud necvičí intenzitu, trojky, dvojky, jedničky... na posouzení zlepšení to tam stačí . |
Souhlasim, zbytecne se kolem tech nesouhlasicich vah tam nekdy hysterci. Me to tam treba vyhovuje, kdyz tam neni moc lidi. |
pokud nejdeš na MS nebo něco takovýho, je to prdel, prostě si cvičíš. a lidi nezměníš (ti sou všude, so no way)
btw viděli sme se někdy? mě totiž furt někde zdraví jakýsi kvanta lidí co nemám tušení kam zařadit, ale občas bych si někoho i rád zapamatoval... třeba tebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so listopad 17, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
Je to syndrom modrá ústřice ale opačnej
resp. 5x200 resp.3x210 mám zataženejch jinde (3 měsíce zpět) jen magnezko...
Ale tam to nejde na těch vohlejch tyčích a dutech kotoučích prostě...musim mít i háky jinak neudržim ani 150...
edit.:Viděl jsem vás tam už? _________________ Nikoho nemasíruju...
Naposledy upravil Poman dne so listopad 17, 2007 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|