|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Miguelito

|
Zaslal: st srpen 24, 2005 6:57 am Předmět: Re: muj osobak |
|
|
| prest napsal: | | Miguelito napsal: | | prest napsal: | | Tak vcera jsem dal 50 hlubokych drepu se 100 Kg-je to asi slaby ale pro me zivotni vykon-akorat jsem to nemohl udychat ke konci-jinak by slo i vic a po serii jsem myslel, ze me klepne pepka ale prezil jsem to |
SETSAKRA DOBRY VYKON. KOLIK MAS MAXIMALKU, ASI HODNE PRES 200? JA JSEM DAL NEJVIC 32, TO JSEM SRAC... |
Muzes mit maximalku o dost vetsi a pritom v ty serii udelat min opakovani-jak jsem psal-tyhle lehky vahy jsou hlavne o fyzicce nez o sile v nohach-kdybych mel o 10 kg vic tak to treba neudejcham a maximalku mam pritom o 10 kg vetsi treba-timhle se neda ridit |
BLBOST... KDYBY TO TAK BYLO, TAK NA BENCI UDELAM S LEHKOU VAHOU MILION OPAKOVANI, PROTOZE TAM ZADNOU FYZICKU NEPOTREBUJES... VZDYCKY JE TO PODLE NEJAKEHO VZORCE, TJ. S URCITYM PROCENTEM Z MAXIMA UDELAS URCITY POCET OPAKOVANI. JEN TAK PRO ZAJIMAVOST IVAN RYBANSKY MEL MAXIMUM 44 OPAKOVANI SE 100 KG... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SCHWACA

|
Zaslal: st srpen 24, 2005 7:25 am Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | SCHWACA napsal: | | Jurass napsal: | | SCHWACA napsal: | | setit napsal: | | SCHWACA napsal: | | tak dnes jsem se překonal během treninku HST ve fazi 5x2 - výpony na lýtka............... bez problemu sem si odjel 405kg*6 opáček :-) |
čoveče, máš na tom lýtkači lehčí páku, 405kg by tě zlomilo napůl. Reálná hmotnost bude někde jinde. No offence, jen připomínka.
Jinak jsem si dneska taky docela udělal radost: bench 125x3. |
hehe zadna paka kamo, vsechno mam na ramenou ! |
zkus si naložit jenom 300kg na činku a zvednout ji ze stojanu:) |
si trosku zase zachrapal ne ?! si precti co sem psal vyse |
ja jenom že si byl tak jistej jak to všechno taháš:)) |
malá páčka tam je no, ale fakt minimální, menší jak na fotce od JohnyT
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st srpen 24, 2005 7:27 am Předmět: |
|
|
NO SAKRA SCHWACO ALE PO HST BY SIS MEL ZLEPSIT OSOBAKY VE VSEM, KDYZ BYS TO DELAL SPRAVNE... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st srpen 24, 2005 7:33 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | NO SAKRA SCHWACO ALE PO HST BY SIS MEL ZLEPSIT OSOBAKY VE VSEM, KDYZ BYS TO DELAL SPRAVNE... |
Pokud jel predtim hodne silove tak se malinko zhorsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st srpen 24, 2005 7:46 am Předmět: |
|
|
ROZHODNE NEJEL... POD POJMEM SILOVY TRENING TY SI PREDSTAVUJES MAX 5 OPAKOVANI A TAKOVY TRENING ON URCITE NEJEL. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st srpen 24, 2005 8:36 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | ROZHODNE NEJEL... POD POJMEM SILOVY TRENING TY SI PREDSTAVUJES MAX 5 OPAKOVANI A TAKOVY TRENING ON URCITE NEJEL. |
no to sem prave jel, vetsinou jsem jezdil s konstani vahou pro 5-8 opakovani, tech 8 opakovani bylo tak mozna v prvni serii, kdyz sila byla nejvetsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st srpen 24, 2005 8:39 am Předmět: |
|
|
SPATNE JSEM TO PRECETL, TAKZE ZNOVA: TO CO TADY POPISUJES ROZHODNE NENI SILOVY TRENING, TEDY TRENING PRO MAXIMALNI SILU, TAK JAK SI HO PREDSTAVUJE LIFT... U LIFTA, KTERY CVICI VETSINU ROKU POD 5 OPAKOVANI BYLO HST VLASTNE FITNESS, I TECH PET OPAKOVANI... PROTO MU TO UBRALO NA MAXIMALNI SILE, ALE U TEBE TO ROZHODNE NEHROZI. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
vehicle
|
Zaslal: st srpen 31, 2005 9:50 am Předmět: |
|
|
Tak sem se zas o něco zlepšil, z toho mam radost
bench - 1x70kg (v seriich jedu s 60kg)
mrtvola - 10x60kg
dřepovat bohužel nemůžu kvuli kolenu ... _________________ "chicken only" :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st srpen 31, 2005 10:57 am Předmět: |
|
|
Tak se taky pochlubím. S mrtvolou se mi podařilo vyšplhat se na 180kg. Během celého GVT se mi zvýšil výkon o 20kg. Před GVT jsem dal jenom 160kg a po GVT si říkám "zkusím 170" a v pohodě, tak tam naložím 180 a opět bez problémů. Víc už jsem nedal. No, možná se do konce roku dopracuju na těch 200kg. To bylo ale před dovolenou, teď už jsem necvičil mrtvolu 6 týdnů, protože jsem si na dovče ošklivě vyvrknul kotník, takže to ještě tak minimálně dalších 14 dní budu šetřit, pořád to mám oteklé :- (
Díky tomu, že nemůžu cvičit nohy ani mrtvolu, jsem se ale pustil do zlepšování benče, kde dám momentálně pouze 80kg. Cvičím prsa 3x týdně (pokaždé tak 8 sérií). Dále jsem se pustil do shybů, když teď nemůžu mrtvolu. Zatím dám max 4 shyby a ještě ošizené :- ( To je paradox, 180kg na mrtvolu (při váze 86kg) a jenom 4 ošizené shyby :- ( _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st srpen 31, 2005 12:09 pm Předmět: |
|
|
A TYS JEL ONDRO 10*10 MRTVE TAHY A JESTE V TEMPU 1/5? _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st srpen 31, 2005 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | A TYS JEL ONDRO 10*10 MRTVE TAHY A JESTE V TEMPU 1/5? | Mrtvé tahy jsem jel pouze ve druhé fázi (10x6 tempo 1/5), ale s jednoručkama (zajímavá změna). Bylo to relativně malá váha (jednoručky asi 37kg jedna), ale po 10 sériích jsem byl uplně vyřízenej. To tempo jsem přibližně kontroloval a bylo to něco mezi 1/5 a 1/4. Musím říct, že mě ten nárůst síly samotného dost překvapil. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st srpen 31, 2005 4:20 pm Předmět: |
|
|
taky sem se v GVT zlepsil v MT, v 10x10 to byl dost hukot hned po drepech 10x10 , ikdyz nevim zda jsem presne dorzel to tempo upln ena chlup
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po říjen 03, 2005 4:18 pm Předmět: |
|
|
tak dneska se mi povedlo prolomit si svuj OR v krčeni ramen s velkou činkou pro trapez.........az tomu ani nemuze jeste ted verit
prvni serie jen tyč
druha serie 70 kg
treti serie 150kg .......12 opak
čtvrta serie 180kg......10 opak.
az jsem neveril, rikam si zkusim 200
pata serie 200 kg............ 8-10 opak. (nejsem si jistej)
sesta serie 220kg.............8 opak
sedma serie 230kg...........5 opak
jeste ted ani nemuzu verit ze sem to fakt dal, jindy sem sotva odlepil tech 200kg a v serii jsem max. daval 180x4
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po říjen 03, 2005 4:41 pm Předmět: |
|
|
To ses borec Schwaco teda! takovej tezkej a potrebnej cvik, to cumim! _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po říjen 03, 2005 4:46 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | To ses borec Schwaco teda! takovej tezkej a potrebnej cvik, to cumim! |
nerejpej , ja mam radost z kazdyho zlepseni,kor kdyz je to o 50kg, kdyby to bylo na benchi byl bych samozrejme radsi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|