Koncentr biceps zdvih JC v sede:
30kg x 6levou
30kg x 6pravou (rezerva tak 1 opak)
Jelikoz uz tenhle cvik par mesicu nedelam tak sem to necekal
Predpazovani (nebo jak se tomu rika) v kazdej ruce 20kg JC x 8 opak
Chápu to dobře, že to je s oporou o koleno? Když je to koncentrovaný zdvih, tak předpokládám. Ale já si to ani představit neumím. Neznám moc lidí, co s tím cvičí vestoje a ty s oporou o koleno.
Pro me je to o koleno lehci, ve stoje se u toho spousta lidi krouti, ale kdyz mam loket oprenej o koleno tak muzu maximalne hejbat se zadama a to neni moc dobry, tak to ani nedelam, ve stoje dam ty 30ky tak 2x, vic ne
Drapere tak tohle me dostalo nicmene tohle je lepsi, to bych videl jako jeste realnejsi
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
To bych někdy chtěl vidět.... Ten venca to je ale monstrum
Treba to nekdy nahraju
to ani nemusis, ja si dokazu predstavit, jak to zhruba mohlo vypadat :)
to jo , takhle to dela jeden kamos a nahoru si to jeste soupe po stehne , ja u toho ruku uplne natahuju a takhle moc se u toho taky nehoupu
Nak takhle to delas ?
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
rozmyslam co tym chcel ten chlapik na tych videach dosiahnut..ale stale nic..
dospel som k tomu ze je proste mimo..
jak niekto vië o co sa tam pokusa,budem rad ked mi to vysvetli..
rozmyslam co tym chcel ten chlapik na tych videach dosiahnut..ale stale nic..
dospel som k tomu ze je proste mimo..
jak niekto vië o co sa tam pokusa,budem rad ked mi to vysvetli..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru