|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mathaus
|
Zaslal: pá leden 28, 2005 2:38 pm Předmět: |
|
|
jo a vcerajsem zkousel davat trosku vic. nacvicoval jsem pozvedy jak mi tu nekdo radil. Uchop je mnohem lepsi. Jel jsem mrtvolu 180 4x2 a slo to dobre. ruce uz jsou lepsi. Diky za radu....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elite

|
Zaslal: pá leden 28, 2005 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | tak proc rovnou neudelate topic nejvetsich kravin co jste kdy v posilce udelali. To by se asi vazne vsichni bavili... |
vsetci ma ukamenujete,ale priznam sa: moc necvicim nohy. nechcem sa o tom rozpisovat,posilovanie skracuje a pri strecingu (bojove umenia) to dost citit napr po drepoch. no to je jedno. ale obcas tomu super pocitu potom neodolam,a vcera som sadol za legpress,ze trochu rozpalim lytka. nalozil som 270kg,len tak podla odhadu som to tam nahadzal,vobec nemam predstavu jak mam silne nohy. som dal 3 serie po 20 uplne bez problemov,sa mi to zdalo strasne lahke (na lytka aj bolo) a uprostred serie som sa nasral a spustil som to az dole..... tak ma to cele primacklo k zemi,a samozrejme ze som to stehnami nevedel vytlacit,ako pohol som s tym,ale cele neprekonal. tak som krical na sparinga a hned dobehli 2 borci a mi pomohli... trapas,odvtedy se nemuzu podivat svemu idolu do oci
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: čt únor 03, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
BENCH 185. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: čt únor 03, 2005 6:41 pm Předmět: |
|
|
dřep 3*110
MT 3*110
Bench 1*105
|
|
| nahoru |
|
 |
Maroceps

|
Zaslal: čt únor 03, 2005 6:51 pm Předmět: |
|
|
benč 3x140
dřepy mi moc nejdou _________________ stagnuji . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
mutagenn

|
Zaslal: čt únor 03, 2005 7:10 pm Předmět: |
|
|
3 serie po 6 opakováních hlubokých dřepů se 170 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
|
| nahoru |
|
 |
Bubu
|
Zaslal: pá únor 04, 2005 7:44 am Předmět: |
|
|
Bench 145 kg
Drep 195 kg
Mrtvola 80 kg _________________ sypka leze na bednu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: pá únor 04, 2005 7:59 am Předmět: |
|
|
Po dvou tydnech abstinence -0,75l Bacardi,dve hodky pred tim 110kg na bench ve druhem tydnu CKD.. (pro Saurona,hodinu po dochlastani, stupen dve)
..ale porad nerozumim,o cem se to tady bavite..to bude asi tim chlastem _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: pá únor 04, 2005 8:46 am Předmět: |
|
|
BENCH 180kg
MRTVOLA 280kg
DŘEP 220kg
tlaky na ramena 6x100kg
biceps 6x80kg (s trochou cheatingu)
váha 95kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: pá únor 04, 2005 9:09 am Předmět: |
|
|
| stromba napsal: | BENCH 180kg
MRTVOLA 280kg
DŘEP 220kg
tlaky na ramena 6x100kg
biceps 6x80kg (s trochou cheatingu)
váha 95kg | co kdybys začal cvičit silově a když si vezmeš trika na powerlift, tak se na závodech neztratiš
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: pá únor 04, 2005 9:26 am Předmět: |
|
|
To Jurass
Já silovej trojboj zkoušel, vyhrál jsem aspoň tu oblast (i když to není žádná sláva, protože ti skutečně dobří na oblast nejezdí). Pak jsem se na to nějak vykašlal, a pak si urval na benchi sval. Tohle jsou výkony před tím úrazem, od té doby (rok a půl) jsem maxilmálky nezkoušel. V mrtvole a dřepu bych se na to zase dostal, ale u benchů už mám psychickej blok.
Mimochodem těch tvých 240 kg na mrtvolu naturál je hodně slušných.
|
|
| nahoru |
|
 |
EXE
|
Zaslal: pá únor 04, 2005 7:03 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | No dlouho jsem vahal jestli mam tenhle muj rekord zverejnit, ale nakonec jsem neodolal. Takze mrtvy tah na jedne noze 150kg |
Tak na to bych se podíval
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá únor 04, 2005 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | BENCH 185. | ..hovado...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: pá únor 04, 2005 11:24 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Miguelito napsal: | | BENCH 185. | ..hovado... | jen ho nech ať se pochlubí mrtvolou Bench má Reno nejslabší
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|