vzhladom na to ze sa bavime o mrtvom tahu tak to neni az take jasne
uz som pocul X krat, ze sa zavodnikovi lepsie tahalo pri mensej hmotnosti, nehovoriac o tom, ze ked si pol roka netrenoval neaky konkretny cvik tak si sa na nom skor urcite zhorsil ako zlepsil
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
ked si pol roka netrenoval neaky konkretny cvik tak si sa na nom skor urcite zhorsil ako zlepsil
To je fakt, tomu bych i věřil ale kdybych se do toho dal tak za 2 či 3 tejdny bych podle mě vytáh třeba o 5 kilo víc než je muj osobák...
ved mozes skusit :)
ale chapes, nemozes sem napisat ze by si MOZNO dal viac.
Daj viac a potom napis .
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Ještě musím pochválit za dnešní vydařený závod Jiříka, naši vzpěračskou naději... (Byl s ním rozhovor zde...)
Dneska zvládl tři české juniorské rekordy. Při váze 115kg trhnul 170 a nadhodil 220. Prostě super talent, no...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Kulíšku, ty jsi tak znalá :-) jak se jmenoval uživatel weightlifter, který sem už bohužel nechodí? Vzpírá ještě?
To je Patrik Krywult, taky dneska závodil. Trhnul 130 a nadhodil 165 při váze 83 a nějaké drobné :-) Taky talent, určitě má na víc, ale bohužel se mu to dneska moc nevydařilo...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru