|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
kluci jakej je rozdil mezi push pressem a push jerkem? ja to z toho videa nejak nepoznam
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 10:58 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | kluci jakej je rozdil mezi push pressem a push jerkem? ja to z toho videa nejak nepoznam |
u jerku "spadnes" pod cinku do podrepu, nebo do vypadu, takze prace ramen se omezuje na minimum a je to pak hlavne o rychlosti a sile nohou
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 10:59 am Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | mysH: Jo, tady je to pěkně vidět.
Zkoušel jste někdo dřep + btn jerk ? Perfektní cvik. |
hele, my se nekdy domluvime a pujdem si konecne zatrenovat :) ja kouknu na tu tvoji mrtvolu a ty mi vysvetlis, jak je mozny ze ti jde jerk a me ne i kdyz jsem to Xkrat zkousel
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:02 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | m4l napsal: | | kluci jakej je rozdil mezi push pressem a push jerkem? ja to z toho videa nejak nepoznam |
u jerku "spadnes" pod cinku do podrepu, nebo do vypadu, takze prace ramen se omezuje na minimum a je to pak hlavne o rychlosti a sile nohou |
No spíš bych řekl že k práci ramen se přidává práce nohou. Ne že nohy nahrazují ramena.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:07 am Předmět: |
|
|
dekuji za vysvetleni  tak jsem zjistil ze cvicim push press a teda na tech 100kg jsem taky zvedavej ja sem dostal 80kg nejvic ale zase jsem takovej samouk takze technicky to asi nebude uplne best
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:08 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | m4l napsal: | | kluci jakej je rozdil mezi push pressem a push jerkem? ja to z toho videa nejak nepoznam |
u jerku "spadnes" pod cinku do podrepu, nebo do vypadu, takze prace ramen se omezuje na minimum a je to pak hlavne o rychlosti a sile nohou |
No spíš bych řekl že k práci ramen se přidává práce nohou . Ne že nohy nahrazují ramena. |
Jde o zvládnutí techniky a rychlost .... čím je lepší, tím méně se zapojí ramena a více nohy. Klasický výraz činky při přemístění. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:08 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | m4l napsal: | | kluci jakej je rozdil mezi push pressem a push jerkem? ja to z toho videa nejak nepoznam |
No spíš bych řekl že k práci ramen se přidává práce nohou. Ne že nohy nahrazují ramena. |
to prave ne, to co jsi popsal je pushpress (k ramenum se pridavaji nohy) ale pushjerk neni o ramenou prakticky vubec
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:15 am Předmět: |
|
|
Cizo: Myslíš to tak že když teoreticky zvýšíš čistě jenom sílu ramen a všechno ostatní zůstane při starém, tak se výkon v push jerku nezvýší?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:19 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Cizo: Myslíš to tak že když teoreticky zvýšíš čistě jenom sílu ramen a všechno ostatní zůstane při starém, tak se výkon v push jerku nezvýší? | ja myslim ze u pushpressu to zvysi znatelne, ale u pushjerku prakticky vubec... teda doplnkove cvicit ramena je urcite fajn, ale nasel jsem na youtube videa vzperacu, kteri cistym tlakem zvedaji to co kazdej druhej kdo chvili cvici, ale nad hlavu diky perfektni technice vyrazi treba 160 a to uz je sakra rozdil
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne duben 12, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: út duben 14, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
vím že to nejsou suprový váhy ale mě strašně potěšily
dnes bench: 6x 90kg
a asi před tejdne dřep 8x 100kg
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: út duben 14, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dnes po šesti týdnech Korte tréningu stanovil své nové osobáky:dřep 175kg,mrtvola 180kg a bench 115kg (ten bench je pořád slabota  ) při výšce 168cm a váze 86kg.Bohužel zítra mě čeká na chirurgii opětovná operace nohy  ,takže s cvičením je na čas konec.
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: út duben 14, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
jo a jinak momentálně váha 70kg a výška 167cm možná mín
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út duben 14, 2009 7:49 pm Předmět: |
|
|
dneska po 5ti seríích s 5ti opakováními 95kg bench sem si střihl ještě s opakování se stovkou, TH 93, ale sem tlusťoch :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|