je to peknej vykon ale musim rict ze ty cisla co dragon zminoval predtim bych do nej nejak nerekl :) kondici ma super, takovou bych potreboval
On na to Mara nejak nevypada ... treba hnaty ma mensi nez ja a ty drepy co jede sou nechutny..
Nemam ho rad
Kazdopadne je to natural...za to dam ruku do ohne...pac sem rikal, ze kdyby byl nastrelenej, tak ty vykony sou jeste nechutnejsi...
Jen si nejsem jistej, jestli ma podobnej trenink smysl. K cemu je davat 40 opakovani? Navic v mrtvole mi to neprijde ani jako moc dobrej napad. Je to o zraneni.
Jen si nejsem jistej, jestli ma podobnej trenink smysl. K cemu je davat 40 opakovani? Navic v mrtvole mi to neprijde ani jako moc dobrej napad. Je to o zraneni.
Neboj ... tohle neni klasickej trening .. on chtel puvodne skusit 50 opacek, jen tak...
Vzdycky si zaradi nejakou takovou prasarnu jako spestreni...
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Nejde ani tak o osobak, ale nevite nekdo co tam hrajou na pozadi za hudbu? skupinu tusim ale song nemuzu zaboha najit
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nejde ani tak o osobak, ale nevite nekdo co tam hrajou na pozadi za hudbu? skupinu tusim ale song nemuzu zaboha najit
Já speedmetal neposlouchám jak je rok dlouhý, ale zní to jako Rhapsody Of Fire (původně jen Rhapsody) - Dawn Of Victory album Dawn Of Victory z roku 2000, jestli mě paměť neklame.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru