Včera po tréninku nohou jsem čekal na kolegu až docvičí, tak jsem si chtěl alespoň zkusit max na benchi, protože tento trénink nohou stál za nic... Bench 180kg
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Včera po tréninku nohou jsem čekal na kolegu až docvičí, tak jsem si chtěl alespoň zkusit max na benchi, protože tento trénink nohou stál za nic... Bench 180kg
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dnes mŕtvy ťah 200kg x 1, benč na úzko 130 x 1. zhyby s 30kg na opasku x 4:) všetko pri 83kg.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
pro priste podobnou silenost natocit.. chci videt jak padas k zemi a treba ne a des si dat jeste superserku na predkopech, s vypadama
no po tomhle jsem sebou na zem jebnul :-))) chtěl jsem dat 10, ale tak u sestyho jsem si rikal, ze jsem idiot. U osmyho jsem mel sto chuti s tim prastit, ale nakonec ty 2 jeste dopadly. Nad 200kg jsem zvyklej tak na petky takze nezvyk jak svina...:-)
25x 100kg mrtvola...cejtil jsem rezervu takovejch 6 -8 opáček ale radši jsem to nehrotil...jinak ale brutální serie a pumpovačka jak svině
to je tak na poblití...
Mno to záleží na tom co a s jakym předstihem jsi před tréninkem pozřel
Tak poblití nebo infarkt no :D . Sem kdysi jel nějakých 18 opáček a navíc jen s 80 kg (myslím) a málem mě trefilo, ale tak já sem slabčák. Každopádně ty vysoký počty opakování jsou u mrtvol/dřepů příšerný
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru