Uz mi hrabalo z toho uceni na maturitu, tak jsem si zasel do posilky a zkusil trochu silovky na bench protoze chystam korte trenink a potrebuju zjistit maximalky... 145kg, dolu pekne pomalu s dotekem na hrudnik. Docela spokojenost. Musim zkusit jeste MT a drep
EDIT: Tak jsem dneska zkousel MT co vytahnu... Mel jsem docela strach, protoze jsem MT necvicil fakt dlouho a nevedel jestli mi nerupnout zada Nakonec jsem ale vytahl 190.. Jeste testnout drep coz bude extra slaby, odmaturovat a hura na KORTEHO
tak sem po dlouhy dobe zkusil vyssi vyhu na bench (teda na moje moznosti vyssi ) - 112.5kg x 5, od doby co sem zase zacal cvicit zlepseni o 15kg, pak sem zkousel MT 130kg celkem s rezervou, max odhaduju na 140-150, ale nemoh sem zkusit protoze tolik zavazi zatim nemam, tv - 70kg
Naposledy upravil venca.v dne ne květen 16, 2010 10:03 pm, celkově upraveno 1 krát
lina lemra to je, jak to ztezkne, tak to polozi (proto s nim trenuju, taky nemam rad, kdyz je ten trenink moc narocnej)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
fakt brutus, ale bacha aby si nedopadol jak Marunde
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru