|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: po prosinec 26, 2005 3:47 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | řekl bych že nijak |
ale dulezite je ze Alexej drogy nebere!
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 8:21 am Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | Mezi nama, byt vyrysovany,opravdu vyrysovany na 85Kg pri nejakych 180cm si myslim,ze neni vubec spatny.
To ze tady ma spousta lidi okolo 100Kg nic neznamena.Kdyz by nasadili poradnou dietu,tak zjisti,ze maji tuku jak prase...
Staci mrknout na spickovy kulturisty ve vaze tech 85Kg...
Nevim jestli je na foru nekdo takovy... |
Nechapu jak to souvisi s osobakama, ale jedno ti povim. Jsem rad, ze nejsem 85kg chcipak
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 11:50 am Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | Souvisi to celkem jednoduse. Staci cist prispevky.. Kousek zpatky se nekdo rozciloval,ze modou dnesniho muze je vysekany 85Kg depilovany "borec". Tak proto jsem psal ze tech vysekanejch 85Kg neni malo.Resp. to tu ma malo kdo,spis nikdo.... |
Tak zkus příště použít třeba quote nebo se kouknout na data
btw: uvědom si, že každej máme jinej vkus.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | Souvisi to celkem jednoduse. Staci cist prispevky.. Kousek zpatky se nekdo rozciloval,ze modou dnesniho muze je vysekany 85Kg depilovany "borec". Tak proto jsem psal ze tech vysekanejch 85Kg neni malo.Resp. to tu ma malo kdo,spis nikdo.... |
1) nauc se pouzivat "quote"
2) forum navstevuji i lide kteri maji v soutezni forme 90-110kg a a mene nez 3% telesneho tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 8:35 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Alexej napsal: | Souvisi to celkem jednoduse. Staci cist prispevky.. Kousek zpatky se nekdo rozciloval,ze modou dnesniho muze je vysekany 85Kg depilovany "borec". Tak proto jsem psal ze tech vysekanejch 85Kg neni malo.Resp. to tu ma malo kdo,spis nikdo.... |
2) forum navstevuji i lide kteri maji v soutezni forme 90-110kg a a mene nez 3% telesneho tuku |
1)dekuji za radu,ale myslim ze je to zbytecny zaplacavani mista, ale kdyz neudrzite chvilku nit,tak proc ne..
2) ja vim,ze je tu par lidi,kteri maji takove kvality.Ale bohuzel prave ti moc neprispivaji...
Jen tak mimochodem, vazne bych me zajimalo, kdo tady na foru ma se 3 procenty tuku 110Kg. Jednak me to zajima a jednak abych taky vedel,od koho mam brat rady vazne..
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 8:37 pm Předmět: |
|
|
| TheStrongBoy napsal: | | Alexej napsal: | Souvisi to celkem jednoduse. Staci cist prispevky.. Kousek zpatky se nekdo rozciloval,ze modou dnesniho muze je vysekany 85Kg depilovany "borec". Tak proto jsem psal ze tech vysekanejch 85Kg neni malo.Resp. to tu ma malo kdo,spis nikdo.... |
Tak zkus příště použít třeba quote nebo se kouknout na data
btw: uvědom si, že každej máme jinej vkus. |
quote uz vyreseno...
Jasny,kazdy ma jiny vkus, ale me jde celou dobu o to,ze vyrysovany 85Kg kluk, neni susenka, ale podle me HODNE velky hovado... mysleno oproti necvicimu ,treba i sportujicimu cloveku...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Alexej napsal: | Souvisi to celkem jednoduse. Staci cist prispevky.. Kousek zpatky se nekdo rozciloval,ze modou dnesniho muze je vysekany 85Kg depilovany "borec". Tak proto jsem psal ze tech vysekanejch 85Kg neni malo.Resp. to tu ma malo kdo,spis nikdo.... |
2) forum navstevuji i lide kteri maji v soutezni forme 90-110kg a a mene nez 3% telesneho tuku |
1)dekuji za radu,ale myslim ze je to zbytecny zaplacavani mista, ale kdyz neudrzite chvilku nit,tak proc ne..
2) ja vim,ze je tu par lidi,kteri maji takove kvality.Ale bohuzel prave ti moc neprispivaji...
Jen tak mimochodem, vazne bych me zajimalo, kdo tady na foru ma se 3 procenty tuku 110Kg. Jednak me to zajima a jednak abych taky vedel,od koho mam brat rady vazne.. |
Ty seš pěknej snobák, viď? Zkus Colemana, ten pro tebe bude dost dobrej?
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 8:48 pm Předmět: |
|
|
a kdo tvrdí,že 85 kg kluk je sušenka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 9:02 pm Předmět: |
|
|
Snobak nejsem, ani nevim proc si to myslis..
A chtel bych to vedet, protoze a to uz jsem tu jednou psal.Myslim,ze nema cenu cist "rady" od borcu kteri cvici pul roku ale zato jsou chytry az na pudu.Proto me zajima,kdo je tu opravdu vymakany...
Btw: treba o Tobe Strongmanne si myslim,ze ses celkem solidne narachlej a beru Tvoje prispevky vazne... Vychazim z toho co jsi napsal v jinem tematu...
A nekdo tu zminoval,a byl nastvany z toho ,ze dnes "frci" 85Kg depilovany typci.. A me jde celou dobu o to ,ze 85Kg typek ,neni susenka.. A velka vetsina na foru takovou formu ani nema...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 9:15 pm Předmět: |
|
|
takže podle tebe čim lepší forma,tim větší znalosti?Takže nejlíp na světě trénuje coleman a za nim je cutler?hmm
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 9:20 pm Předmět: |
|
|
 Prijimam vyzvu...
Kdyz budu vychazet z toho,ze kdo ma vetsi znalosti lip a kvalitneji cvici a ma tedy ma lepsi formu...
Mineno polovazne..
Me nazajima Coleman, takovy byt nechci a ani nikdy nebudu.
A Ty beres vazne rady od cloveka,ktery ma hrudnik jak dvakrat prelozeny vitr ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út prosinec 27, 2005 11:32 pm Předmět: |
|
|
jasně že ne...jenom jsem chtěl podotknout,že spousta velikejch borců nemá páru o tom,z čeho narostli -neplatí přímá úměra,toť vše
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st prosinec 28, 2005 9:51 am Předmět: |
|
|
| TheStrongBoy napsal: | Nějak se zapomnělo na tenhle topic - Vánoce, každej tlustej jak čuně, síla kvete - OSOBÁKY !!!
Chlubte se! |
Benč 155
Dřep 200
A teď se pochlub ty, kolik zvedá 56cm tlapa.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|