|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | hovnival napsal: | | zakopavani v leze ? Na jakem stroji ? Ja na tech trochu novejsich grunech a tam je tech 70 nebo 75 kg plnej kotel, myslim, ze mam docela silne hamstringy a tech 70/75 kg mam fakt co delat, abych dal tech 8 opakovani, tohle jestli das jednou nohou, tak su teda slabej jak 14ctileta holka co vazi 35 kg :)) |
nejsi , ale on ma o 50kg vic nez normalni cvicici clovek |
oproti některým i 80, protože...řekni mi co je normální?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | to je jedno, jednou nohou ten plnej kotel dat nemuze, tak se ho ptam na cem to cvicil ... |
treba ma na nohach tolik sadla, ze ten rozsah pohybu je naprosto minimalni :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
Nemám představu jak ten stroj okomentovat...prostě klasické zakopávání v leže obvyklého kladkového typu. Tenhle cvik není žádnej parametr. Navíc hamstringy léta necvičím. Možná si to dneska z legrace zkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
To o minimálním rozsahu je úplná pí.ovina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
To zakopacani je dost dobry, ale samozrejme zalezi na stroji. Zkousels nekdy treba vypady se jc ? To uz se da porovnavat lip.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan_Marcell

|
Zaslal: po leden 10, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Dnes po třech měsících tréninku poprvé zařazeno přemístění a hned nový OR 3x140kg , radost jak sviňa  .
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: po leden 10, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
To je pěkné, 3x140kg....kolik dostaneš nad hlavu a kolik vážíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan_Marcell

|
Zaslal: po leden 10, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
Já nadhoz nedělám, ani jsem ho nezkoušel. Tak netuším. 198cm/128kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po leden 10, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
Ad osobáky na strojích: aniž bych chtěl snižovat číkoli výkony, na většině strojů lze nalézt páku, kolo na hřídeli či dokonce volnou kladku, takže "reálně" zvedaná váha bývá jiná než ta "nominální". Ona ta fyzika přeci jenom k něčemu je ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po leden 10, 2011 10:01 pm Předmět: |
|
|
Výpady s jednoruč.? Tak tady by myslím ta vysoká BW byla dost nevýhodná. Takový cvik dělat skutečně nehodlám. když už dělat nepříjemný cvik, tak chci aby byl přínosný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bolfis

|
Zaslal: st leden 12, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
Ramena tlaky za hlavou v sede s volnou osou 120 x 4, BW 98kg
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st leden 12, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
To si ani nemel psat, to az uvidi Johncreasy tak z toho dostane depku, protoze to povazuje (ac nechapu) za jeden z nejdulezitejsich cviku... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 12, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
hehe a Johnuv prvni dotaz bude ''a načisto jo?'' :))
|
|
| nahoru |
|
 |
kingondra007
|
Zaslal: st leden 12, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
Tak taky se přidám
Přemístění 80Kg
Trh 60Kg (dělal jsem ho po 5. v životě)
Dřep 120Kg
Jedíné s čím jsem aspon trochu spokojen je dřep jinak je to na nic a bench jsem bohužel nestihl tak snad dodělám příští týden _________________ Nebojujem pro čest bojujem pro vítezství
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 2:17 am Předmět: |
|
|
| Bolfis napsal: | | Ramena tlaky za hlavou v sede s volnou osou 120 x 4, BW 98kg |
Bolfisi ani nevis jak jsem ti ted vdecnej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|