jakej link? Já na YT nemám žádné video, ani mít nechci. Řekl jsem že sem neumím dát video z YT. Pokud bude nějaké video, tak přímo sem a ne na youtube. Když nikoho z fitka neseženu, tak žádný strach, předběžně jsme domluveni na tréning s Kebou a Cizem. Ti by teoreticky něco natočit mohli.
jakej link? Já na YT nemám žádné video, ani mít nechci. Řekl jsem že sem neumím dát video z YT. Pokud bude nějaké video, tak přímo sem a ne na youtube. Když nikoho z fitka neseženu, tak žádný strach, předběžně jsme domluveni na tréning s Kebou a Cizem. Ti by teoreticky něco natočit mohli.
Pánové já mám problém s cizími lidmy. A to poměrně velkej. Takže žádnej hromadnej tréning neplánujte :) Navíc pokud se dohodneme, bude to na začátku jara. Bydlím teď na Teplicku. Je to ještě daleko a v rámci teorie.
Pánové já mám problém s cizími lidmy. A to poměrně velkej. Takže žádnej hromadnej tréning neplánujte :) Navíc pokud se dohodneme, bude to na začátku jara. Bydlím teď na Teplicku. Je to ještě daleko a v rámci teorie.
jesus, druhý pop pomaly.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nevíš co mluvíš Turakame. Raději nepokračuj. Nemáš představu do čeho se právě strefuješ.
Já jen že jsem s kebou trénoval na strongy u nich v mostě, tak by jsme to někdy mohli klidně skloubit... ale jak koukám jsi samá výmluva... podle mě se nemáš za co stydět ne?
Já bych nechal Johna v tomto směru na pokoji .... ti co si pamatují dávné diskuze s Freiem vědí, a ti ostatní .... prostě je fakt, že John se jen tak blbě nevymlouvá. Každý máme to své a netřeba se ve všem vrtat.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Ach jo. Lidé prostě nemají představu. Myslí si, že existují choroby napadající pouze fyzickou schránku. Kdyby poznali zlomeček z toho, nikdy by je nenapdlo použít slovo výmluvy. Ale dál už to specifikovat nebudu. Já už se ani nedivím.
Řeknu to takhle...pokud pojedu tréning s Kebou a Cizem a ty přijedeš s nima....ok. Stejně to ale nemůže být hned, protože Keba je myslím po operaci.
Ach jo. Lidé prostě nemají představu. Myslí si, že existují choroby napadající pouze fyzickou schránku. Kdyby poznali zlomeček z toho, nikdy by je nenapdlo použít slovo výmluvy. Ale dál už to specifikovat nebudu. Já už se ani nedivím.
Řeknu to takhle...pokud pojedu tréning s Kebou a Cizem a ty přijedeš s nima....ok. Stejně to ale nemůže být hned, protože Keba je myslím po operaci.
díky yggu...kéž bych si mohl vymýšlet.
keba už vesele maká :) sice na na 100%, ale jede :) dostává se z toho podle mě rychle... Rád se pozdnám s člověkem se společnými zájmy :) a máknem :)
Jeste vic me sere DRAPER, kterej dava naprosto neuveritelny zateze v ramci svyho "aerobniho" trenalu
povazujes benc se 100 a MT s 170 za naprosto neuveritelnou zatez ?
tak jak to DRAPER cvici, v jakym objemu a s minimalnima prestavkama jsou to zateze velmi velmi slusne
Najdi mi dalsiho cloveka kterej da jeden z poslednich 2 jeho treninku ve stejnym objemu, se stejnyma zatezema a za stejnej cas. Myslim, ze takovejch lidi moc neni.
Vubec v tomto na mandarinku neraagujte, tady jde o osobni zaujatost a i kdybych tahal v seriich 300kg a benchoval 200kg, tak to stejne bude tezky podprumer Alu uz jsem se s tim po mnoha proplakanych nocich smiril
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru