|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem udělal v minulém příspěvku chybu, myslel jsem totak, že se mohlo rolovat už při 4. a když ne 4. tak 5.té určite.
Naposledy upravil Gohan dne st leden 19, 2011 9:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | To 4 opakování by dal ještě sám.Ale to je jedno. |
tjn priste muze dat treba 6 opakovani...
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
tommy prosim uz neeeeeeeeeeee :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Bolfis

|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
dik, diky
Gohan: jiste presnejsi by bylo 200kg x 4 RAW to jo, ale ty vole delas jak kdyby tam ten sparing zamnou tahal mrtvolu 200kg :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:41 pm Předmět: |
|
|
Petrik od vedle ze je jo: :-)
Jinak tech 4x200 fakt parada _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Bolfis napsal: | dik, diky
Gohan: jiste presnejsi by bylo 200kg x 4 RAW to jo, ale ty vole delas jak kdyby tam ten sparing zamnou tahal mrtvolu 200kg :-) |
To není o tom co dělám nebo nedělám, ale o tom jak to je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | prochm napsal: | | To 4 opakování by dal ještě sám.Ale to je jedno. |
tjn priste muze dat treba 6 opakovani... |
Ted nevim, kdo je ten vic nechapavejsi, jestli ja nebo ty, protoze opravdu nechapu, jak jsi toto myslel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:52 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | prochm napsal: | | To 4 opakování by dal ještě sám.Ale to je jedno. |
Ted nevim, kdo je ten vic nechapavejsi, jestli ja nebo ty, protoze opravdu nechapu, jak jsi toto myslel |
Tos hadaji se jestli to bylo platnych 5 opakovani, nebo jen 4, treba mu to taky muze priste sednout lip a dat 6 opakovani a tim tyto dohady ukoncit. JA jsem se taky furt paral se stenou vahhou na benci a ted davam vic a to jsem ani neveril ze nekdy vic dam.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | prochm napsal: | | To 4 opakování by dal ještě sám.Ale to je jedno. |
Ted nevim, kdo je ten vic nechapavejsi, jestli ja nebo ty, protoze opravdu nechapu, jak jsi toto myslel |
taky me to prijde stejne, jako by tommy napsal ''vcera sem snedl 2 okurky'' :)) tommy je proste hroznej uletak, ja nechapu jak muze prevazet penize :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:54 pm Předmět: |
|
|
No tak u takove vahy jen tak zlepseni o 2 opakovani z treninku na treninku asi neprijde ani kdyby ho osvitil duch svaty _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bolfis

|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
Draper: jojo Petřík :-)
Gohan: tak promin, zkusim to napravit v co nejblizsi dobe abych tu nebyl za lhare :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
v pohodě fakt jsem to nemyslel zle, alespon budes mit motivaci na priste.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st leden 19, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | No tak u takove vahy jen tak zlepseni o 2 opakovani z treninku na treninku asi neprijde ani kdyby ho osvitil duch svaty |
No tak 2 opakovani jsem nemyslel, dobre pokud dal ted 4 opakovani tak priste tech 5 muze dat. JA tech 6 myslel pri jeho 5 pro max. pocet. Takze jsem mel napsat 5 ne 6, pokud berete ze dal 4.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st leden 19, 2011 10:03 pm Předmět: |
|
|
tommy zas večerní přehul
bolfis a co dřep a tah ? nebo si jen benčař ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|