Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SCHWACA

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
R9 napsal:
dřep 15x180kg

jo jsem si jistý !!!!!!!!!! dřepy jedu trochu pod 90 stupňů kontrolovaně a pomalu

tomu co jedes se rika legpress ty pohadky o drepech vypravej nekomu jinymu chlapce

tak myslim ze si cizo trefil hrebik na hlavicku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
R9

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cizopasniku dělaš si země debila co tomu asi nerozumí co ty chytráku, asi nejakého začatečníka co neví co je leg-press a dřepy co????????? jestli ty mojim výkonům nevěříž tak tu nepiš takovehle chuj....
jo abych ještě doplnil ten leg- press tak 8x 450kg ale to tež záleží od jaké firmy ten stroj je já cvičím na GRUN SPORT
saty

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15x180 inak vychadza na +- 300kg maximalku len tak medzi nami ... skus to nekde na sutazi ...

a absolutne k tomu nesedi pozved 3x170 co je tak okolo 200kg maximalka ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

saty napsal:
15x180 inak vychadza na +- 300kg maximalku len tak medzi nami ... skus to nekde na sutazi ...

saty to vubec neres, takovejch pubertalnich vocasku co si nevidej do huby je dneska na netu plno :)

pro supermana R9: posli video tech drepu, myslim ze by to tady kazdej rad videl

Derek Poundstone
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

R9 napsal:
cizopasniku dělaš si země debila co tomu asi nerozumí co ty chytráku, asi nejakého začatečníka co neví co je leg-press a dřepy co????????? jestli ty mojim výkonům nevěříž tak tu nepiš takovehle chuj....
jo abych ještě doplnil ten leg- press tak 8x 450kg ale to tež záleží od jaké firmy ten stroj je já cvičím na GRUN SPORT

Rozumíme si dobře? Tohle je dřep. Tohle dáš 15x180? Tenhle nejde sice tak nízko ale stejnak.
saty

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
saty napsal:

saty to vubec neres, takovejch pubertalnich vocasku co si nevidej do huby je dneska na netu plno :)

pro supermana R9: posli video tech drepu, myslim ze by to tady kazdej rad videl

ja vobec nemam rad taketo topici o rekordoch a nevim co ... ked sem napisem ze som drepol treninkovo 560 a prekonal som Mika Millera tak to net znese, som tu anonymne, bez fotky atd ...

hentake vykony su na vytzastvo na barjakej sutazi, tak nech to tam ide skusit

Kazdopadne kusok pod 90 stupnov s holenami kilometer v pred je lahke pohupnutie sa a ne drep ...

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Monsterbad

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U disponovaných jedinců je 15x180 kg maximálka kolem 230 kilo... Gary Strydom psal 180x60 a přitom měl max kolem 350 kilo (prý). Mimochodem 15x180 dřepoval Mirek Cipro, a to byl mistr republiky v 90. v 17 letech je to značně neuvěřitelný výkon. Nafilmuj to, jestli můžeš, když to postneš, věnuju ti kilovku proteinu.
R9

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Monsterbad napsal:
U disponovaných jedinců je 15x180 kg maximálka kolem 230 kilo... Gary Strydom psal 180x60 a přitom měl max kolem 350 kilo (prý). Mimochodem 15x180 dřepoval Mirek Cipro, a to byl mistr republiky v 90. v 17 letech je to značně neuvěřitelný výkon. Nafilmuj to, jestli můžeš, když to postneš, věnuju ti kilovku proteinu.

dobře skusím to nafilmovat!!!!!!!
R9

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja si tu nechci hrát na nějakeho frajera nebo terminatora,maximalky nezkouším v 17 letech mam strach s takovýhle vah!!! ale ja jsem tu neřekl že ty dřepy jedu hluboké ale trochu pod 90 stupnů a to že jsem mlady neznamená že tomu nerozumím a že si nevidím do huby!!!!!!!!!!
ale to byste mě museli znát a ještě něco nevídím důvod proč by ty výkony neměli být pravda, ale asi proto že mě je 17 že??? a vy jste v tolika letech zvedali tak akorát prt bez urážky!!!!!
Topděfka

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hele a nenosíš náhodou občas takovej modrej hábit s červenym S ve žlutým trojúhelníku na hrudi?jen se ptám
R9

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
hele a nenosíš náhodou občas takovej modrej hábit s červenym S ve žlutým trojúhelníku na hrudi?jen se ptám

DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

R9 napsal:
ja si tu nechci hrát na nějakeho frajera nebo terminatora,maximalky nezkouším v 17 letech mam strach s takovýhle vah!!! ale ja jsem tu neřekl že ty dřepy jedu hluboké ale trochu pod 90 stupnů a to že jsem mlady neznamená že tomu nerozumím a že si nevidím do huby!!!!!!!!!!
ale to byste mě museli znát a ještě něco nevídím důvod proč by ty výkony neměli být pravda, ale asi proto že mě je 17 že??? a vy jste v tolika letech zvedali tak akorát prt bez urážky!!!!!
Já ti to třeba klidně i věřim i když je to brutální výkon, ale vim, jak moc lidi v posilovnách lžou o svejch výkonech, jak si přidávaj a nebo benč nazývaj to, že vyzvednou tyč ze stojanu a udělat 10cm pohyb atd. Nafilmuj to a je to. Jenom mi příde divný proč dáš tak málo na mrtvolu-asi slabá záda? Hm, no nafilmuj to.
Slayter

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15x180 je v 17ti beyond reality,ale mozna ses proste talent

postni video,muzis pochopit,ze tohle cislo ti bez videa v 17ti nikdo neuveri
Topděfka

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi si vzal srdci ten clanek v MaF o sile mysli :-)
Topděfka

PříspěvekZaslal: út červenec 18, 2006 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli se tu do tejdne objevi video sedmnactiletyho kluka jak se postavi pred kameru,rekne "R9" a pak patnactkrat drepne 180 kilo tak sezeru chilli z vlastnich chlupu z rozkroku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: