|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arnie

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út červenec 18, 2006 7:58 pm Předmět: |
|
|
No to sem teda zvedavej co z toho bude. To video bych moc rad videl. Neverim tomu, ale rad se presvedcim o opaku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: út červenec 18, 2006 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Arnie napsal: | | R9 napsal: | je mi 17 let meřím 178 vážím 84, Bench 120kg dřep 15x180kg mrtvola 3x 170kg jsou to dobré výkony na můj věk ????? |
To je slušný.
Kdyby jsi se neptal jako šmoula a pouze to oznámil, možná by jsi nestrhl takovou roztržku...
Když se prezentuješ tak, že tomu i rozumíš, tak by jsi přeci měl vědět, že to jsou pěkný výkony.
No nic, rád kouknu na video...
Je fakt, že tyto výkony se v tomto věku dají dát...
Tak ať Ti to šlape...
P.S.:Když se tak bojíš maximálek, proč tlačíš mrtvolu až na 3 opakování? |
(Konečně někdo rozumný)máš pravdu fakt sem se blbě zeptal!!!! to víš že se tyto výkony dají v tomto věku dát, stačí podstivě cvičit a správně žrát!!! jo a tu mrtvolu jsem dál 3x proto že jsem chtěl vědět kolik opakování s ní zvládnu !!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út červenec 18, 2006 8:04 pm Předmět: |
|
|
Dřep s nohama mírně nad 90° a s koleny hodně dopředu není dřep.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 18, 2006 8:39 pm Předmět: |
|
|
to bude potom nieco ako dotlaky na benchi - akurat ze na drep _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
matahari
|
Zaslal: st červenec 19, 2006 6:06 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | to bude potom nieco ako dotlaky na benchi - akurat ze na drep |
pockame si na video a uvidime
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 10:25 am Předmět: |
|
|
| R9 napsal: | | Arnie napsal: | | R9 napsal: | je mi 17 let meřím 178 vážím 84, Bench 120kg dřep 15x180kg mrtvola 3x 170kg jsou to dobré výkony na můj věk ????? |
To je slušný.
Kdyby jsi se neptal jako šmoula a pouze to oznámil, možná by jsi nestrhl takovou roztržku...
Když se prezentuješ tak, že tomu i rozumíš, tak by jsi přeci měl vědět, že to jsou pěkný výkony.
No nic, rád kouknu na video...
Je fakt, že tyto výkony se v tomto věku dají dát...
Tak ať Ti to šlape...
P.S.:Když se tak bojíš maximálek, proč tlačíš mrtvolu až na 3 opakování? |
(Konečně někdo rozumný)máš pravdu fakt sem se blbě zeptal!!!! to víš že se tyto výkony dají v tomto věku dát, stačí podstivě cvičit a správně žrát!!! jo a tu mrtvolu jsem dál 3x proto že jsem chtěl vědět kolik opakování s ní zvládnu !!!! | Přečetl jsem si co tady píšeš a myslím si, že tlacháš nesmysly . Pozved 3 x 170 kg je vcelku dobrý, ale dřep 15 x 180 kg bych ti nevěřil, ani kdyby jsi vážil o 20 kg více.
Předpokládám, že se bavíme o dřepu v plném rozsahu, tj. tak že se stehně dotýkají lýtek a ne o nějakém hybridu, kterému se říká podřep, kdy stojíš nohama na široko a stehna k lýtkům svírají pravý úhel. Jsem si jist, že bys nedokázal takto zvládnout ani polodřep, tj. tak, že spodní strana stehen je rovnoběžně s podlahou.
|
|
| nahoru |
|
 |
pApradReb0rn
(ban)
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 11:16 am Předmět: |
|
|
dnes je nedela video by malo byt na svete.... _________________ !ANO Mam biceps 33 a hadam sa?
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 11:19 am Předmět: |
|
|
Taky se těšíte koukám .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 11:27 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Taky se těšíte koukám .o) |
myslis az bude Defka zrat to chilli ? | Až bude žrát pravý Chilli con carneval ala Scot Tenormen .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne červenec 23, 2006 11:36 am Předmět: |
|
|
v nejakym dile devaty rady bylo,ze si cartman mysli ze je duch a nemuze se jako dostat pryc z pozemskyho zivota,tak zacal napravovat svoje hrichy a jeden ze skecu byl jak scott breci u hrobu svejch rodicu a cartman mu prinese darkovej kosik :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|