neviem, asi ze keby som ho mal nafest tak by mi spevnil viac spodny chrbat, od toho tam myslim ten opasok je..
nezda sa mi ten chrbat nejako extremne gulaty..ze by to bolo nebezpecne..nehovorim ze je to ucebnicova mrtvola ale myslim ze je tam vsetko v poriadku..
ten neni na kulaceni
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Taky jsem to zkoušel, ale pak jsem zjistil že je to nic moc tak sem to odjel jako 1000x100kg najednou. Trošku se mi orosilo čelo a na botě se mi z toho udělal žralok, jinak v pohodě.
Haino - takze cinka dole chvili spocivala nebo ne? Protoze je rozdil dat touch and go 40x 100kg (a spocivat nahore ) a nebo dat 40x 100kg kdyz cinku nechas dole 2-3 sec i kdyz neprehmatavas. Jinak tu tvoji modifikaci s drzakem si furt nedokazu nejak predstavit
A ostatni - nevim co se vam zda tak nerealneho, ja s TH - 71kg udelam v kuse 21 opak. se 100 kg, tak proc by to nedal nekdo kdo je evidente tezsi (kazdy tu je tezsi jak ja :D ). Vim, ze tu mel haino jistou kauzu s tiketama, ale proc mu neverit tohle tak to nechapu.
Haino - takze cinka dole chvili spocivala nebo ne? Protoze je rozdil dat touch and go 40x 100kg (a spocivat nahore ) a nebo dat 40x 100kg kdyz cinku nechas dole 2-3 sec i kdyz neprehmatavas. Jinak tu tvoji modifikaci s drzakem si furt nedokazu nejak predstavit
A ostatni - nevim co se vam zda tak nerealneho, ja s TH - 71kg udelam v kuse 21 opak. se 100 kg, tak proc by to nedal nekdo kdo je evidente tezsi (kazdy tu je tezsi jak ja :D ). Vim, ze tu mel haino jistou kauzu s tiketama, ale proc mu neverit tohle tak to nechapu.
Dole dotknu nahoře nepropínám nohy,držák uprostřed činky,činka mezi nohama.
Petey+Gohan, s vámi soudruzi bych se rád potkal na soutěži,aby se ukázalo kdo je kecal,ale tu radost mi asi neuděláte.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru