Roscoe, muzes mi prelozit co si vlastne chtel sdelit?
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Ani ja som to nepochopil, ale zjavne si pomýlil topic a príspevok mal kvázi smerovať do mixéru pre zábavu, aj ked ktovie, koho by ním pobavil okrem seba.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hádám že to mělo znamenat rekordní dvouměsíční pauzu od tréninku, ale úplně jistý si nejsem :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
mrtvý tah 30x160kg..........ale ve snu co se mi dneska zdál, sakra!!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Frozzi zrovna jsem ten tvuj post cetl u jidla a doslova mne to sousto rejze a masa vypadlo z huby na stul Takys to mohl zacit "dnes se mi zdal sen ze....."
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Frozzi zrovna jsem ten tvuj post cetl u jidla a doslova mne to sousto rejze a masa vypadlo z huby na stul Takys to mohl zacit "dnes se mi zdal sen ze....."
precital som ten prispevok na rychlo a sanka mi padla az na prizemie.ze jaky borec...
potom som ti cital pomalsie a zbadal som tam ten sen.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
jak vypada ten burpee doopravdy? ty a seva to jezdíte tímhle vaším stylem a na stránkách crossfitu v nějakém žebříčku, které vede rich froning to jezdili tak, že skákali nahoru a dotýkali se hrazdy... vy se nedotknete ani vlastních rukou a sotva zvedáte ruce. Co je teda "celej rozsah pohybu" tohodle cviku?
Protoze zrovna v tom eventu, byly pravidla ze vyskok musi byt minimalne 15 cm tusim, tam byl ten burpee naschval upraveny, at zabrani temhle malym vyskokum, ktere by pak mohly znamenat neplatna opakovani, proto at je to jednodusi na kontrolu tak se kazde opakovani pocitalo pri doteku te latky. Kvalifikace totiz byla jak pres videa, tak i v CF centrech a radeji tam daji 15cm, nez hlidat jestli se nohy odlepily 2 cm od zeme nebo jestli tam byl stale dotek.
Jinak pekny cas marash
Edit: Ja se treba v kazdem opakovani rukama dotknu, to jestli staci je dat jenom nad hlavu nevim.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru