|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honzik833

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
velkovezír
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:14 am Předmět: |
|
|
dobrý Judson
to je nějaká domací posilka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:21 am Předmět: |
|
|
| velkovezír napsal: | dobrý Judson
to je nějaká domací posilka? |
No jasne
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
80,3 BW
Mrtvola 145
Bench 113
Drep 110 tady to bylo bez jisteni, vic jsem nezkousel, pred pul rokem jsem nemel koleno v pohode, tak to nechci zas tak hrotit.
Edit: Vim, ze celkove to stoji za prd, takze tedka tejden volna a pak posunuti maximalek.
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | sakra kde berete ty benche? já na mrtvolu dám 130kg a na bench 75 |
to je úplně normální, aspoň za tebou pak nikdo nebude chodit a říkat ti, že se máš taky občas věnovat spodku
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: st srpen 01, 2012 1:02 pm Předmět: |
|
|
| honzaj95 napsal: | sakra kde berete ty benche? já na mrtvolu dám 130kg a na bench 75 |
hele ja maximalku na bech zkousel tak pred 4 rokama, do ted jsem nikdy necvicil vic nez s 96 (bear golden serie) takze jsem byl mile prekvapen, cekal jsem 105 max. Jinak vydrz, cvic, jez a ono to poleze
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
no já se za poslední 4 měsíce posunul asi o 30kg v benchu a v mrtvole o nejakejch 80kg a to mě docela trápí ( cvičím 5 měsíců )
jirka: to cvičíš 4 roky?
jinak když někdo počítá Xx BW, tak to bere čistou váhu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
a to doteraz nechápem, ako si s maxkom 115kg mohol zadeliť skoro 5x10x100 _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
co bych dal za takový výsledky... ach jo, makam jak debil a za 5 měsíců cvičení se mi o 75kg benchi může jen zdát... a to jen kvůli tomu, že nemůžu mít stravu podle sebe... sem si furt myslel, že to zezačátku půjde i s "poloviční stravou", když sem předtim celej život seděl u PC ale ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Wass napsal: | | co bych dal za takový výsledky... ach jo, makam jak debil a za 5 měsíců cvičení se mi o 75kg benchi může jen zdát... a to jen kvůli tomu, že nemůžu mít stravu podle sebe... sem si furt myslel, že to zezačátku půjde i s "poloviční stravou", když sem předtim celej život seděl u PC ale ne... |
Ehm, čo čakáš za 5 mesiacov? Tento šport neprináša výsledky zo dňa na deň, pekne si odtrénuj svoje roky a budú aj výkony. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne st srpen 01, 2012 7:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|