Dakujem. Odkedy cvicim tlaky nad hlavu pravidelne, tak mam o dost zdravsie ramena. Pochopil som, ze je to NUTNOST pre vsetkych, ktori cvicia bench silovo.
S tím souhlasím, měl jsem problémy s rameny a Military mi je celkem spravil.
Tak, tak, já vždy cvičil tlaky ve stoje a s ramenama sem nikdy problém neměl, musím to zaklepat
_________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
"Conor Bless"
Nie, nezvyknem sa pri cvičení natáčať lebo by som si pripadal jak narcis
Ale na YT sú videá od iných, aj s váhami okolo 100-120 kg. Premiestňoval som to len s miernym podrepom.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru