|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:29 am Předmět: |
|
|
Stačilo by, abys udělal s těma 180 jeden hlubokej dřep, a bylo by to paráda. Síla tam vidět je.
Ale to, že si nikdy neříkal že to jsou dřepy povídej někomu jinýmu.
Pár citací, abys zase neplácal kraviny.
| R9 napsal: | je mi 17 let meřím 178 vážím 84, Bench 120kg dřep 15x180kg mrtvola 3x 170kg jsou to dobré výkony na můj věk ????? |
| R9 napsal: | jo jsem si jistý !!!!!!!!!! dřepy jedu trochu pod 90 stupňů kontrolovaně a pomalu |
A k tomuhle
| R9 napsal: | | m4l: tak schválně pošli mi tvojí fotku postavy v 17 a nebo aj jak vypadáš ted rád bych se podíval..... |
Pokud hodláš takhle napadat, tak si uvědom, že v 16, 17ti lze opravdu vypadat jinak - lépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jadrový Mechanizmus

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:34 am Předmět: |
|
|
Náv9rat k téme:
Bench max 1x 130 (serie 5x90 last)
Biceps zdvih s velkou cinkou max neskusam, serie 8x50 (bez klanania sa alahovi)
hrazda max neskúšam, série ja (77kg) + 15kg kotuc 8x)
3ceps tlak s velkou cinkou max netuším, série 5x80 last.
Nohy flákam, drepy nerobíma na legpress výkony tu aj tak môže každý jebať, tak načo sa vyjadrovať  .
K R9:
Ok, dal si sem video, ale toto skutočne nie sú drepy. Skôr mi to pripadá ako najrýchlejší spôsob stať sa v 18 kriplom s nalomeným zdravím _________________ [url=http://www.centrumkolies.sk/alu-disky]Hliníkové disky[/url]
Naposledy upravil Jadrový Mechanizmus dne po červenec 24, 2006 11:49 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
janikjan
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 11:57 am Předmět: |
|
|
No boha, tak to je sila...inac chlapi rajsmichu to isti _________________ Cvicenie je moj pozitok.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 12:23 pm Předmět: |
|
|
kurva kurva kurva teraz som to zhliadol
- nevypada to ako 180kg, ale skor ako 120kg+nieco male (2x25kg, 2x15kg, 2x10kg, tyc mozno 20kg a este neake male nieco)
- nebolo toho 15
- ten kaskadersky kusok na konci bol super :))) pobavil si
- to neni ani hlbka highboxu :))) _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 12:44 pm Předmět: |
|
|
Ostatni uz ti tu vynadali dost,takze ja v tom pokracovat nebudu.
par veci k tomu:
-za predpokladu,ze to bylo 180kg (stejne jako grimovi se mi to moc nezda,ale dejme tomu) tak kdyz uberes na 130-140 tak budes davat solidni drepy a co vic,budes u toho vypadat mnohem hustejs (kdyz ti o to tak zjevne jde)
- jinak tohle je vazne dobry na dokurveni kolen,vykasli se na to,vypada to blbe a este se tim mrsis zdravotne
for all: zase se potvrdilo,ze topicy o premerovani ocasu jsou k nicemu!
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 12:44 pm Předmět: |
|
|
no to jsou ty nadechy a vydechy u činky, jak sem psal dříve :-))) a ten posledni mohl byt vydechem poslednim :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
weightlifter

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 1:02 pm Předmět: |
|
|
BOMBA! Vždy jsem si kladl otázku, jestli je někdo lepší komik než Vlasta Burian!? Gratuluji! Ty jsi to dokázal!
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 1:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 1:15 pm Předmět: |
|
|
| weightlifter napsal: | | BOMBA! Vždy jsem si kladl otázku, jestli je někdo lepší komik než Vlasta Burian!? Gratuluji! Ty jsi to dokázal! |
Ach jo... _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
jurko28
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 1:43 pm Předmět: |
|
|
[quote="R9 ty dosedy na lavičku jsem taky skoušel a s touhle váhou jsem je dal 6x
no rači to už uzavřu protože vím že tu jsem za největšího debila
na forum už asi nevkročím!!!!!!  [/quote]
jaaaaaj, zase začínaš? Na box by si nedal ani jeden!
|
|
| nahoru |
|
 |
kuboo

|
|
| nahoru |
|
 |
kuboo

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 1:49 pm Předmět: |
|
|
a este by si mohol poslat video jak benchujes tych 130kg ..........
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 2:46 pm Předmět: |
|
|
To mi pripomelo jak sem videl u nas v posilce dva takovy typky jet legpress... meli tam nalozenejch asi pres 400kg a jeli to zpusobem ze ty nohy pousteli dolu tak 5cm a zas nahoru.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|