jinak ty bicepsovy zdvihy vypadaj nejak takhle tohle video sem sem taky nedavno daval, je to v čase 3:20 , ale tu posledni serii ted davam s 80 a vsechny opakovani sem zacal jezdit az nahoru, tady sem daval az nahoru jen ty posledni, vim ze to neni ciste, ale vysledky to naky prinasi...
Tady si nekdo nevidi do pusy.. On neni strongman tak k cemu by mu to bylo ? Ver, ze na paku by te udelal a ty jeho treba na logliftu. Dyt je to jedno. Kazdej mate svoje tak se ten jeho vykon furt nesnazte necim ponizovat. Pro me je to extremni vykon.
Dyť už to tu bylo asi 100x, lidi tvrdili vencovi, že to a ono dělá špatně, a radili mu, ale on je stejně neposlechl a jede si to svoje a výsledky má, silnej je jak bejk, takže bych to fakt neřešil se mrknětě k němu do logu na fotku té jeho monstrózní pracky
tak sleduju ty monstrozni pracky....ale nikde žadny nevidim
vidim možna tak nadpruměrny biceps...ale ruka vypada velice vtipně bez odpovidajiciho tricepsu...těžká amerika
ale proti gustu...za mě teda palec dolů za vzhled...síla...ok ujde to ikdyž bicepsovej zdvih neni uplně idealni test síly kor když sem viděl v jakym to jezdi rozsahu...
pojd si někdy knam doposky dame si atlasy :)
tak je to mozna k neuvereni, ale v pace je biceps dulezitejsi nez triceps...proto moje ruce vypadaj tak jak vypadaj, triceps davam 2x tejdne, biceps 4-5x , jak to vypada pro me neni prvorady, nejsem kulturista , a jo, atlasy by mi taky v páce hodne pomohly no...
ale notak :) ja neřikam že to děláš špatně kvůli tvé páce :) já vím proč to děláš...jen sem zdůraznil že to začíná vypadat poněkud neesteticky...to snad možu říct nebo ne? :D a myslim že sam uznaš že necvičíš jenom kvůli páce to bys pak rovnou mohl cvičit jenom jednu ruku :D
jinak ten člověk co tu další reagoval mě taky vůbec nepochopil a odpovida se značnou davkou hate...takže ani nebudu odpovidat...vychladni bro...jenom sem napsal jak ja to vidim :)... to že by mě dal na pace je fakt skvělej argument :D...
btw atlas stone proč by sis nezkusil je to super věc a tam by se ti třeba ten cvik na tom stroju velice hodil ;) aji sila bicaku je duležitá...takže proč ne ;)...
já jen chtěl nadhofit že je prostě takové zvláštní cvičit jen určitý partie těla at už z jakyhokoliv duvodu...mělo by se trenovat jako celek
Dyť už to tu bylo asi 100x, lidi tvrdili vencovi, že to a ono dělá špatně, a radili mu, ale on je stejně neposlechl a jede si to svoje a výsledky má, silnej je jak bejk, takže bych to fakt neřešil se mrknětě k němu do logu na fotku té jeho monstrózní pracky
tak sleduju ty monstrozni pracky....ale nikde žadny nevidim
vidim možna tak nadpruměrny biceps...ale ruka vypada velice vtipně bez odpovidajiciho tricepsu...těžká amerika
ale proti gustu...za mě teda palec dolů za vzhled...síla...ok ujde to ikdyž bicepsovej zdvih neni uplně idealni test síly kor když sem viděl v jakym to jezdi rozsahu...
pojd si někdy knam doposky dame si atlasy :)
tak je to mozna k neuvereni, ale v pace je biceps dulezitejsi nez triceps...proto moje ruce vypadaj tak jak vypadaj, triceps davam 2x tejdne, biceps 4-5x , jak to vypada pro me neni prvorady, nejsem kulturista , a jo, atlasy by mi taky v páce hodne pomohly no...
ale notak :) ja neřikam že to děláš špatně kvůli tvé páce :) já vím proč to děláš...jen sem zdůraznil že to začíná vypadat poněkud neesteticky...to snad možu říct nebo ne? :D a myslim že sam uznaš že necvičíš jenom kvůli páce to bys pak rovnou mohl cvičit jenom jednu ruku :D
jinak ten člověk co tu další reagoval mě taky vůbec nepochopil a odpovida se značnou davkou hate...takže ani nebudu odpovidat...vychladni bro...jenom sem napsal jak ja to vidim :)... to že by mě dal na pace je fakt skvělej argument :D...
btw atlas stone proč by sis nezkusil je to super věc a tam by se ti třeba ten cvik na tom stroju velice hodil ;) aji sila bicaku je duležitá...takže proč ne ;)...
já jen chtěl nadhofit že je prostě takové zvláštní cvičit jen určitý partie těla at už z jakyhokoliv duvodu...mělo by se trenovat jako celek
tak urcity partie... ja nechci aby to znelo nejak divne, ale na telesnou vahu 76kg mam benchpress 160kg, ramena na MP v posledni serii 110kg x 7, mrtvej tah mam slabej, tam je to neco kolem 190-200, shyby jak sem psal se 60 na pasku, predpazovani s 30kama serie, francouze v sede s 80 v seriich, to navazuju na to jak si psal ze mam strasne malej triceps, tak ono kdyz cvicis paku tak se ti moc nenapumpuje, moc velkej triceps nemam, to vim, ale nerek bych ze ho mam zas tak slabej, mozna ze v tomhle videu v 0:50 je videt trochu vic , ted na nej davam v posledni serii na tricepsovy stahovani kladky 70kg x 6 , musim se vazat k tomu stroji paskem protoze me to zveda, jen aby sis nemyslel, ze cvicim jenom paku viš :
Je to v prdeli, ale Venca je jeden z nejsilnějších lidí, co se tu kdy mihli.
U bicepsových zdvihů kdo trochu déle cvičí ví, že to striktně pojede se 60-70kg a cheatingem klidně o 20-30kg více. A zvlášť u paží je skoro jedno, jestli bude mít Venca 70, nebo 100KG. U předpažování, kladek a podobně ....jakmile někdo udává váhu, v 90% je to samé škubání...to jsou neprůkazné údaje.
Ovšem Benchpress 160kg při TH poloviční, nebo francouzské tlaky v sedě s 80kg (To bych se fakt podíval)...to jsou famózní výkony. Jestli je to pravda, tak smát se jeho tricepsům opravdu není na místě, jelikož jsou nehorázně silné. Mě by samozřejmě velice zajímalo Vencovo Military, nebo tlaky za hlavou Věřím, že kdyby se do nich pustil, byla by to parádní čísla. Pro mě je správnej mutant rozhodně Venca (Nic proti Drape, fans tu máš stejně milion)
Naposledy upravil Johncreasy dne so červenec 13, 2013 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Je to v prdeli, ale Venca je jeden z nejsilnějších lidí, co se tu kdy mihli.
U bicepsových zdvihů kdo trochu déle cvičí ví, že to striktně pojede se 60-70kg a cheatingem klidně o 20-30kg více. A zvlášť u paží je skoro jedno, jestli bude mít Venca 70, nebo 100KG. U předpažování, kladek a podobně ....jakmile někdo udává váhu, v 90% je to samé škubání...to jsou neprůkazné údaje.
Ovšem Benchpress 160kg při TH poloviční, nebo francouzské tlaky v sedě s 80kg (To bych se fakt podíval)...to jsou famózní výkony. Jestli je to pravda, tak smát se jeho tricepsům opravdu není na místě, jelikož jsou nehorázně silné. Mě by samozřejmě velice zajímalo Vencovo Military, nebo tlaky za hlavou Věřím, že kdyby se do nich pustil, byla by to parádní čísla. Pro mě je správnej mutant rozhodně Venca (Nic proti Drape, fans tu máš stejně milion)
Military a a tlaky za hlavou nedelam no, nemuzu taky delat vsechno... jinak u tech bicepsu o tu telesnou vahu jde... od tech 70 citim jak uz me to prevazuje, a popravde si nedokazu predstavit ze by jel nekdo s moji telesnou vahou biceps se 100kou... to bych se v tom pase prelomil, jo a jinak u ty kladky, delam to na normalni horni kladce co zvedaj ostatni na zada, nemyslim tu protismernou na ktery si da kazdej treba 80kg, rika ze zveda 80 a ve skutecnosti tam ma 40 ted se proste soustredim na paku, tak to vypada tak jak vypada no..
No tak Tears in heaven je jedna z nejkrásnějších skladeb historie. Určitě bych dal přednost původní verzi Erica Claptona. Ovšem nevím, jestli víš, jaká je historie té skladby. Dost smutná záležitost pro náš velký den
No tak Tears in heaven je jedna z nejkrásnějších skladeb historie. Určitě bych dal přednost původní verzi Erica Claptona. Ovšem nevím, jestli víš, jaká je historie té skladby. Dost smutná záležitost pro náš velký den
coz jaka je historie vim, proto sem vybral prave ji... taky by to nedopadlo dobre
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru