Dnes se mi podařilo pár osobáků...:-) Back squat 145kg (10kg PR) a OHS 90kg. Posledních 7 týdnů jsem byl na speciálním tréninkovém programu pro back squat, tak jsem byl spokojený že se mi podařilo vytlačit 145 a 150 jsem zkoušel třikrát ale chyběl vždy malý kousek :-/ Ale i tak spokojenost. No a OHS jsem zkoušel maxnout poprvé v životě, tak tam jsem byl nadmíru spokojený :)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Riperr, Gohan moc hezký výkony. Riperre na tohle bych si teda já netroufl ani s 50 kg . Gohane kde se to v tobě bere taková síla, paráda.
Jinak na obou videích se mi líbí i ta prostředí posiloven.
Od prosince jsem se zvednul v totalu o 155 kg. Cistej tlak z 55 na 80, drep ze 110 na 160, benchpress ze 75 na 115 a mrtvej tah ze 115 na 180. Nikdy jsem neudelal takovej progres, udelal jsem i slusnou formu, z 95,7 kg na 91 a procento tuku asi - 5. Tech 5 mesicu co ted cvicim, je zaroven muj rekord, nikdy jsem necvicil dyl jak 2 mesice, mam odcviceno asi 14 mesicu dohromady v 7 letech.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru