Nějak nenabírám - PROSÍM POMOC

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nějak nenabírám - PROSÍM POMOC  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nějak nenabírám - PROSÍM POMOC
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáš Mužík.

Máš bazál cca 6500 KJ a příjem cca 8000 KJ.
tréninkem spálíš cca 2000 KJ. Tj. pokud dobře počítám, jsi minus 500 KJ v tréninkový den a to ses nešl ani proběhnout, na kolo, plavat...cokoliv. Už vidíš, kde je chyba? (na stránce příjmu).

RANDO - myslíš to asi dobře, ale Tvé názory jsou pro velmi malou část populace a tento kluk asi nebude jedním z té části.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Lukáš Mužík.

tréninkem spálíš cca 2000 KJ. Tj. pokud dobře počítám, jsi minus 500 KJ v tréninkový den a to ses nešl ani proběhnout, na kolo, plavat...cokoliv. Už vidíš, kde je chyba? (na stránce příjmu).

RANDO - myslíš to asi dobře, ale Tvé názory jsou pro velmi malou část populace a tento kluk asi nebude jedním z té části.

Týjo takhle jsem o tom úúplně nepřemýšlel..Díky!..
Měl by jsi ještě radu jak navýšit ten příjem ? Jako jíst víc ? Ale to pak zas nebudou vycházet sachry/bílkoviny/tuky :D
cipinek

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáš Mužík napsal:
Deadlift napsal:
Lukáš Mužík.

Měl by jsi ještě radu jak navýšit ten příjem ? Jako jíst víc ? Ale to pak zas nebudou vycházet sachry/bílkoviny/tuky :D

Zvětši porce:o)

To, že nebude vycházet poměr bílkovina tuků a cukrů nevadí - není to dogma. Každému vyhovuje něco jiného (mě např. více bílkovin a tuků na úkor cukrů).

Každopádně ty žloutky co Ti radili výše jsou velmi rozumná věc. Ty použij všechny a cholesterolu se neboj.

Díval jsem se jen zběžně a po tréninku je banán málo. Na snídani nemáš žádné bílkoviny apod. Pošli mi pm ke každému jídlu bílkoviny / sacharidy / tuky / energii a zkusíme něco vymyslet. Nechce se mi to počítat.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozemštajn napsal:
[
Arašidy sú strukoviny..............Plné antinutrientov, ktoré ti uberajú minerály (hlavne zinok, železo, selén, VÁPNIK).......a poškodzujú žalúdok......
Jesť denne pol kila arašidov............................ PREPÁĆ, TO NEMôŽE ROBIŤ INTELIGENTNÝ ČLOVEK............... Bože, máš tu mäso, maslo, slaninu, vajíčka, kozí syr......... AKO DOKÁŽEŚ zjesť pol kila arašidov ?????? ....FUUUUUJ..... Robíš to nasilu, však ??? ...

certa stareho me zajima, co to je
jim to, protze mi chutnaji, zasyti me, a nemusim je nijak pripravovat
ale nepsal jsem to sem, abych kohokoliv navadel, aby to delal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
napsal jsem to jako zminku ze 20g tuku je nic, ze ja mam dene 12x tolik
dneska jsem mel 4 rohliky k snidani, pak 250g arasidu (125tuky, 60 bilkoviny), kolem obeda protejnak, pak az do sesti vodu, potom 2 rohliky s pomazankou a ted velky flak veproveho a testoviny-neni nutne resit jidlo
gajdarin

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve 14 letech jsem ani nevěděl,že na svaly je potřeba nějaká strava. Pokud budeš udržovat aspon takový jídelák, tak určitě budeš stoupat a určitě ne klesat. Časem se tvé znalosti budou zlepšovat a zlepšovat, až ti bude 17 let, tak na tebe budou všeci čumět, jak si to dokázal. Přidej ještě něco na tom kvalitním jídle a ono to půjde. Ale určitě PALEC NAHORU, který 14ti letý kluk toho ví, tolik co ty. (y)
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gajdarin napsal:
Ve 14 letech jsem ani nevěděl,že na svaly je potřeba nějaká strava. Pokud budeš udržovat aspon takový jídelák, tak určitě budeš stoupat a určitě ne klesat. Časem se tvé znalosti budou zlepšovat a zlepšovat, až ti bude 17 let, tak na tebe budou všeci čumět, jak si to dokázal. Přidej ještě něco na tom kvalitním jídle a ono to půjde. Ale určitě PALEC NAHORU, který 14ti letý kluk toho ví, tolik co ty. (y)

Díky moc :) to potěší :)
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2014 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Lukáš Mužík napsal:
Deadlift napsal:
Lukáš Mužík.

Zvětši porce:o)

To, že nebude vycházet poměr bílkovina tuků a cukrů nevadí - není to dogma. Každému vyhovuje něco jiného (mě např. více bílkovin a tuků na úkor cukrů).

Každopádně ty žloutky co Ti radili výše jsou velmi rozumná věc. Ty použij všechny a cholesterolu se neboj.

Díval jsem se jen zběžně a po tréninku je banán málo. Na snídani nemáš žádné bílkoviny apod. Pošli mi pm ke každému jídlu bílkoviny / sacharidy / tuky / energii a zkusíme něco vymyslet. Nechce se mi to počítat.

Jdu nato :)
Woko_O

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Pozemštajn napsal:
[
Arašidy sú strukoviny..............Plné antinutrientov, ktoré ti uberajú minerály (hlavne zinok, železo, selén, VÁPNIK).......a poškodzujú žalúdok......
Jesť denne pol kila arašidov............................ PREPÁĆ, TO NEMôŽE ROBIŤ INTELIGENTNÝ ČLOVEK............... Bože, máš tu mäso, maslo, slaninu, vajíčka, kozí syr......... AKO DOKÁŽEŚ zjesť pol kila arašidov ?????? ....FUUUUUJ..... Robíš to nasilu, však ??? ...

certa stareho me zajima, co to je
jim to, protze mi chutnaji, zasyti me, a nemusim je nijak pripravovat
ale nepsal jsem to sem, abych kohokoliv navadel, aby to delal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
napsal jsem to jako zminku ze 20g tuku je nic, ze ja mam dene 12x tolik
dneska jsem mel 4 rohliky k snidani, pak 250g arasidu (125tuky, 60 bilkoviny), kolem obeda protejnak, pak az do sesti vodu, potom 2 rohliky s pomazankou a ted velky flak veproveho a testoviny-neni nutne resit jidlo
vazne to tak jedes?

Zajimá mě to protožě jebu nějaky extremní dodržování jídla..dávám si rohliky se šunkou atd..
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P.Ustinov a zažívání to zvládá jak? Asi ale dobře.. :-)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ja doufal, ze randovi udelam radost

JO, vazne to tak jedu
ty rohliky byly vyjimka, ale snazim se jidlo stavet na tucich a bilkovinach
co se tyce sacharidu, prakticky omezuju pecivo co to jde (dneska mam vypek od kurete a to bez chleba nejde )
zaludek to zvlada dobre
extra dobre zvlada treba cerstve melko z farmy (vesnice cca 5km odeme, jenom schlazene, zadna dalsi uprava, kdyz ho necham odstat pres nos v lednicce, tak mam na kazdem litru nahore aspon deci smetany)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

JO, vazne to tak jedu
co se tyce sacharidu, prakticky omezuju pecivo co to jde (dneska mam vypek od kurete a to bez chleba nejde )
zaludek to zvlada dobre
extra dobre zvlada treba cerstve melko z farmy (vesnice cca 5km odeme, jenom schlazene, zadna dalsi uprava, kdyz ho necham odstat pres nos v lednicce, tak mam na kazdem litru nahore aspon deci smetany)

to mlíko ti upřímně závidím
Č174

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 5:19 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dej tam velké množství komplexních sacharidů

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Woko_O

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2014 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

JO, vazne to tak jedu
zaludek to zvlada dobre
aha..tak to jsem v prdeli..já si v tejdnu davam ke svacine cca 2 rohliky se sunkou denne.. Nezajimá mě to ale..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nějak nenabírám - PROSÍM POMOC Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: