|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 02, 2014 4:37 pm Předmět: |
|
|
Lukáš Mužík.
Máš bazál cca 6500 KJ a příjem cca 8000 KJ.
tréninkem spálíš cca 2000 KJ. Tj. pokud dobře počítám, jsi minus 500 KJ v tréninkový den a to ses nešl ani proběhnout, na kolo, plavat...cokoliv. Už vidíš, kde je chyba? (na stránce příjmu).
RANDO - myslíš to asi dobře, ale Tvé názory jsou pro velmi malou část populace a tento kluk asi nebude jedním z té části.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: po červen 02, 2014 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Lukáš Mužík.
tréninkem spálíš cca 2000 KJ. Tj. pokud dobře počítám, jsi minus 500 KJ v tréninkový den a to ses nešl ani proběhnout, na kolo, plavat...cokoliv. Už vidíš, kde je chyba? (na stránce příjmu).
RANDO - myslíš to asi dobře, ale Tvé názory jsou pro velmi malou část populace a tento kluk asi nebude jedním z té části. |
Týjo takhle jsem o tom úúplně nepřemýšlel..Díky!..
Měl by jsi ještě radu jak navýšit ten příjem ? Jako jíst víc ? Ale to pak zas nebudou vycházet sachry/bílkoviny/tuky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po červen 02, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 02, 2014 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Lukáš Mužík napsal: | | Deadlift napsal: | Lukáš Mužík.
RANDO - myslíš to asi dobře, ale Tvé názory jsou pro velmi malou část populace a tento kluk asi nebude jedním z té části. |
Měl by jsi ještě radu jak navýšit ten příjem ? Jako jíst víc ? Ale to pak zas nebudou vycházet sachry/bílkoviny/tuky :D |
Zvětši porce:o)
To, že nebude vycházet poměr bílkovina tuků a cukrů nevadí - není to dogma. Každému vyhovuje něco jiného (mě např. více bílkovin a tuků na úkor cukrů).
Každopádně ty žloutky co Ti radili výše jsou velmi rozumná věc. Ty použij všechny a cholesterolu se neboj.
Díval jsem se jen zběžně a po tréninku je banán málo. Na snídani nemáš žádné bílkoviny apod. Pošli mi pm ke každému jídlu bílkoviny / sacharidy / tuky / energii a zkusíme něco vymyslet. Nechce se mi to počítat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 02, 2014 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Pozemštajn napsal: | [
Arašidy sú strukoviny..............Plné antinutrientov, ktoré ti uberajú minerály (hlavne zinok, železo, selén, VÁPNIK).......a poškodzujú žalúdok......
Jesť denne pol kila arašidov............................ PREPÁĆ, TO NEMôŽE ROBIŤ INTELIGENTNÝ ČLOVEK............... Bože, máš tu mäso, maslo, slaninu, vajíčka, kozí syr......... AKO DOKÁŽEŚ zjesť pol kila arašidov ?????? ....FUUUUUJ..... Robíš to nasilu, však ??? ...
|
certa stareho me zajima, co to je
jim to, protze mi chutnaji, zasyti me, a nemusim je nijak pripravovat
ale nepsal jsem to sem, abych kohokoliv navadel, aby to delal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
napsal jsem to jako zminku ze 20g tuku je nic, ze ja mam dene 12x tolik
dneska jsem mel 4 rohliky k snidani, pak 250g arasidu (125tuky, 60 bilkoviny), kolem obeda protejnak, pak az do sesti vodu, potom 2 rohliky s pomazankou a ted velky flak veproveho a testoviny-neni nutne resit jidlo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
gajdarin

|
Zaslal: po červen 02, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
Ve 14 letech jsem ani nevěděl,že na svaly je potřeba nějaká strava. Pokud budeš udržovat aspon takový jídelák, tak určitě budeš stoupat a určitě ne klesat. Časem se tvé znalosti budou zlepšovat a zlepšovat, až ti bude 17 let, tak na tebe budou všeci čumět, jak si to dokázal. Přidej ještě něco na tom kvalitním jídle a ono to půjde. Ale určitě PALEC NAHORU, který 14ti letý kluk toho ví, tolik co ty. (y)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: po červen 02, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
| gajdarin napsal: | | Ve 14 letech jsem ani nevěděl,že na svaly je potřeba nějaká strava. Pokud budeš udržovat aspon takový jídelák, tak určitě budeš stoupat a určitě ne klesat. Časem se tvé znalosti budou zlepšovat a zlepšovat, až ti bude 17 let, tak na tebe budou všeci čumět, jak si to dokázal. Přidej ještě něco na tom kvalitním jídle a ono to půjde. Ale určitě PALEC NAHORU, který 14ti letý kluk toho ví, tolik co ty. (y) |
Díky moc :) to potěší :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: po červen 02, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | Deadlift napsal: | Lukáš Mužík.
Měl by jsi ještě radu jak navýšit ten příjem ? Jako jíst víc ? Ale to pak zas nebudou vycházet sachry/bílkoviny/tuky :D |
Zvětši porce:o)
To, že nebude vycházet poměr bílkovina tuků a cukrů nevadí - není to dogma. Každému vyhovuje něco jiného (mě např. více bílkovin a tuků na úkor cukrů).
Každopádně ty žloutky co Ti radili výše jsou velmi rozumná věc. Ty použij všechny a cholesterolu se neboj.
Díval jsem se jen zběžně a po tréninku je banán málo. Na snídani nemáš žádné bílkoviny apod. Pošli mi pm ke každému jídlu bílkoviny / sacharidy / tuky / energii a zkusíme něco vymyslet. Nechce se mi to počítat. |
Jdu nato :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: út červen 03, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Pozemštajn napsal: | [
Arašidy sú strukoviny..............Plné antinutrientov, ktoré ti uberajú minerály (hlavne zinok, železo, selén, VÁPNIK).......a poškodzujú žalúdok......
Jesť denne pol kila arašidov............................ PREPÁĆ, TO NEMôŽE ROBIŤ INTELIGENTNÝ ČLOVEK............... Bože, máš tu mäso, maslo, slaninu, vajíčka, kozí syr......... AKO DOKÁŽEŚ zjesť pol kila arašidov ?????? ....FUUUUUJ..... Robíš to nasilu, však ??? ...
|
certa stareho me zajima, co to je
jim to, protze mi chutnaji, zasyti me, a nemusim je nijak pripravovat
ale nepsal jsem to sem, abych kohokoliv navadel, aby to delal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
napsal jsem to jako zminku ze 20g tuku je nic, ze ja mam dene 12x tolik
dneska jsem mel 4 rohliky k snidani, pak 250g arasidu (125tuky, 60 bilkoviny), kolem obeda protejnak, pak az do sesti vodu, potom 2 rohliky s pomazankou a ted velky flak veproveho a testoviny-neni nutne resit jidlo | vazne to tak jedes?
Zajimá mě to protožě jebu nějaky extremní dodržování jídla..dávám si rohliky se šunkou atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út červen 03, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
P.Ustinov a zažívání to zvládá jak? Asi ale dobře.. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 03, 2014 4:25 pm Předmět: |
|
|
a ja doufal, ze randovi udelam radost
JO, vazne to tak jedu
ty rohliky byly vyjimka, ale snazim se jidlo stavet na tucich a bilkovinach
co se tyce sacharidu, prakticky omezuju pecivo co to jde (dneska mam vypek od kurete a to bez chleba nejde  )
zaludek to zvlada dobre
extra dobre zvlada treba cerstve melko z farmy (vesnice cca 5km odeme, jenom schlazene, zadna dalsi uprava, kdyz ho necham odstat pres nos v lednicce, tak mam na kazdem litru nahore aspon deci smetany) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út červen 03, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | a ja doufal, ze randovi udelam radost
JO, vazne to tak jedu
co se tyce sacharidu, prakticky omezuju pecivo co to jde (dneska mam vypek od kurete a to bez chleba nejde )
zaludek to zvlada dobre
extra dobre zvlada treba cerstve melko z farmy (vesnice cca 5km odeme, jenom schlazene, zadna dalsi uprava, kdyz ho necham odstat pres nos v lednicce, tak mam na kazdem litru nahore aspon deci smetany) |
to mlíko ti upřímně závidím
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út červen 03, 2014 5:19 pm Předmět: . |
|
|
Dej tam velké množství komplexních sacharidů _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: út červen 03, 2014 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | a ja doufal, ze randovi udelam radost
JO, vazne to tak jedu
co se tyce sacharidu, prakticky omezuju pecivo co to jde (dneska mam vypek od kurete a to bez chleba nejde )
zaludek to zvlada dobre
extra dobre zvlada treba cerstve melko z farmy (vesnice cca 5km odeme, jenom schlazene, zadna dalsi uprava, kdyz ho necham odstat pres nos v lednicce, tak mam na kazdem litru nahore aspon deci smetany) | aha..tak to jsem v prdeli..já si v tejdnu davam ke svacine cca 2 rohliky se sunkou denne.. Nezajimá mě to ale..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|