Nejsilnější benčař historie???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nejsilnější benčař historie???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mýlíš se. Já budu ohromen a budu mít obdiv k čemukoliv nad 160kg za hlavou, protože to jsou čísla jakých většinou nedosahují ani elitní strongmani. A to tam, podle dosavadních informací bude jenom na rozcvičení. Takže tak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzerá to viac než nádejne, tie tlaky budú brutálne a vôbec celý trenál, teším sa na benč, ked dá čisté opáčka nad 270+ padne mi sánka tak, či tak.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Vyzerá to viac než nádejne, tie tlaky budú brutálne a vôbec celý trenál, teším sa na benč, ked dá čisté opáčka nad 270+ padne mi sánka tak, či tak.

Pokud dá cokoliv nad 250kg sám, tak to bude mazec. Bohužel po fotkách, co sem dával Bara, tomu vůbec nevěřím.
Bara

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Turakam napsal:

Pokud dá cokoliv nad 250kg sám, tak to bude mazec. Bohužel po fotkách, co sem dával Bara, tomu vůbec nevěřím.

Já neodhaduju, čekám a uvidím.Je tam nedoléčený loket a není to pro jeden výkon, ale součást tréninku.Přesto věřím v dobrej výkon.Necháme se překvapit a já budu hned potom informovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Hoju měl snad koukám pravdu,hlavně aby tam bylo něco proč to vlastně něco ok...

Hoju pravdu samozřejmě měl. I když se sebekriticky přiznám, že jsem si nejprve říkal, co se do toho sere. A když bude vše úplně v prdeli, tak určitě někdo něco nadhodí o sypce.

Jinak, o Butorovi jsou podobné šílenosti po Praze známé již celkem dlouho, a vím o nich z více hodnověrných zdrojů i já, který se ve fitku zajímá v podstatě jen o to jakej zadek a nohy má která ženská (kozy obvykle v tomto druhu zařízení nebývají nic moc:-))). A je úplně super, že se tady chudák propírá zprava i zleva, ačkoli on s tímto topicem nezačal, nikde se nevytahoval, neprudil. A co se týče té hodnověrnosti ... Butor cvičí pro sebe, a když dokázal zvládnout se přihlásit na Čechy a ČR v BB, tak by to v pwl zvládnul určitě také. Kdyby o to stál. Přišel k tomu jak slepej k houslím a najednou se propírá od Šumavy k Tatrám to, jestli dá o 20 kilo víc nebo méně, jestli opáček 5 nebo 7, a jestli mu do osy někdo zatlačil nebo ne. Jak krásně by bylo na světě, kdyby se lidi starali víc o sebe, a méně o druhé.

Tady je zase koukám nablito.
jari

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten týpek co mu podává činku jak se ptal MAST3R je už nesoutěžící ifbb pro Mohammed Anouti , toho času svěřenec Miloše Sarčeva
Bara

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yggu máš určitě pravdu a přinejmenším se věnuješ v posce stejným věcem jako já.Mimochodem, začal jsem chodit do Pure na Harfu a tam je na co koukat Pavel si svůj život řídí sám a to vše tady bere s nadhledem.Vůbec se nepovažuje za nadčlověka a jen chceme pár lidem ukázat jak se dá taky cvičit.Fanatické názory a trapné výlevy je třeba ignorovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
seeya

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz som fakt zvedavy co sa z toho vykluje. Trochu sa bojim, poznajuc ludi ako vsetko strasne prifuknu a realita je potom trochu triezvejsia. Hlavne tie tlaky na ramena teda..to by bol fakt nonsens keby to bola len z casti pravda
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Yggu máš určitě pravdu a přinejmenším se věnuješ v posce stejným věcem jako já.Mimochodem, začal jsem chodit do Pure na Harfu a tam je na co koukat Pavel si svůj život řídí sám a to vše tady bere s nadhledem.Vůbec se nepovažuje za nadčlověka a jen chceme pár lidem ukázat jak se dá taky cvičit.Fanatické názory a trapné výlevy je třeba ignorovat.

Můžeš tu vypíchnout nějaký fanatický názor, či trapnej výlev? Už jsem na to tvoje povyšování alergickej.
Bara

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Bara napsal:

Můžeš tu vypíchnout nějaký fanatický názor, či trapnej výlev? Už jsem na to tvoje povyšování alergickej.

Potrefená husa?Já jsem jmenoval?Rozhodně nemám v úmyslu se povyšovat na nikoho.Jen mám rád rovný jednání a schopnost dokázat svá tvrzení.
CIZO

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako člověk co už se v silových sportech chvilku pohybuje, má v nich slušný přehled a viděl zvedat spoustu neuvěřitelně silných lidí bych k tomu řekl asi tohle - všichni jsme věděli, že čísla, která někdo hází do placu (a nebyl to sám Pavel), asi nebudou úplně reálná, stejně jako úvahy o největším raw benchpressu v historii. To ale nic nemění na tom, že Pavel je co se týče tlakové síly prsních svalů, tricepsů a ramen jedním z nejsilnějších lidí, jaké jsem kdy viděl a masivita jeho vršku těla je neskutečná.

Derek Poundstone
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On i 250 kg raw benchpress by byl něco na hranici uvěřitelnosti. Pokud je schopný zvedat 70 kg jednoručky a nejede je jen od uší nahoru tak si myslím, že tento člověk má silový potenciál jednoho z milionu.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám pocit, že v tomhle topicu tu nikdo na Pavla Butora neřekl ani smítko negativního. Myslím, že si každý uvědomuje, že jednak i výkony potencionálně o 30-50kg nižší, než byly ty udávané, jsou fantastické a za druhé, že ona čísla neavizoval sám Pavel Butor, ale lidé, kteří se motají kolem. Nikdo nezpochybňoval jeho vyjímečnou sílu, jen jsme nastínili, že pokud někdo šahá komukoliv na činku, činí to ten výkon rozporuplnějším, než by to bylo jen s bezpečnostní asistencí, tudíž bez dotyku. Já osobně se na ten report docela těším a ikdyby ty váhy byly o 40-50 kg nižší, řeknu si maximálně. To se dalo čekat. Čísla byla nafouknutá, ale ku.va stejně je to neuvěřitelný. Jen bylo zbytečný dělat s vynikajícího výkonu ještě větší. Naopak pokud Pavel skutečně dá avizovaná čísla (či klidně o dvacet kilo lehčí, jelikož skutečně existují objektivní příčiny pro takový drobný renonc v hmotnosti, neřeknu si nic, protože budu obdivně čumět jak puk. Obdiv k jeho síle budu mít ale v obou případech. Doufám, že to už chápete.

Naposledy upravil Johncreasy dne ne únor 17, 2013 9:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Bara

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy:Pak je to v pořádku.
tyboo

PříspěvekZaslal: ne únor 17, 2013 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nebo na ten bench tech 340 kg da a my se vsichni z toho posadime na zadek :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: