Nejsilnější benčař historie???

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie???  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nejsilnější benčař historie???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, Kevin Levron tlakoval ukázkově, najdeme mezi profíky plno lidí, kteří mají okolo 120 kg. Tohle je spíše o zvyklostech v tréninku, než o hmotě. Neříkám, že je to špatně.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

něco podobnýho jsme teď řešili na tréninku s kámošem strongmanem.Přemlouval jsem ho,že by mohl jít s námi na podzim zkusit družstva v trojboji. Jenže při jeho rozměrech (TH +-150 kg, stehno 85, lýtko 55) a tělesný stavbě je téměř nemožný dát v IPF platnou hloubku. On si prostě doslova sedne na lýtka, hloubš už to fakt nejde a např rozhodčí co byli ted na oblasti v Sokolově by mu to podle mě stejně neuznali. Jo někdy už je tý hmoty tak moc, že už to opravdu omezuje.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za vysvětlení.
kubaz

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takovy problem, ze svalove hmoty je az moc, bych jednou chtel resit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

přesně parádička kterou nikdy nezažiju.
Bara

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

To já teda ne Kamarád namakal nohy a dodnes je není schopen sundat a není z toho moc šťastnej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
drlift_

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Hoju pravdu samozřejmě měl. I když se sebekriticky přiznám, že jsem si nejprve říkal, co se do toho sere. A když bude vše úplně v prdeli, tak určitě někdo něco nadhodí o sypce.

Jinak, o Butorovi jsou podobné šílenosti po Praze známé již celkem dlouho, a vím o nich z více hodnověrných zdrojů i já, který se ve fitku zajímá v podstatě jen o to jakej zadek a nohy má která ženská (kozy obvykle v tomto druhu zařízení nebývají nic moc:-))). A je úplně super, že se tady chudák propírá zprava i zleva, ačkoli on s tímto topicem nezačal, nikde se nevytahoval, neprudil. A co se týče té hodnověrnosti ... Butor cvičí pro sebe, a když dokázal zvládnout se přihlásit na Čechy a ČR v BB, tak by to v pwl zvládnul určitě také. Kdyby o to stál. Přišel k tomu jak slepej k houslím a najednou se propírá od Šumavy k Tatrám to, jestli dá o 20 kilo víc nebo méně, jestli opáček 5 nebo 7, a jestli mu do osy někdo zatlačil nebo ne. Jak krásně by bylo na světě, kdyby se lidi starali víc o sebe, a méně o druhé.

Tady je zase koukám nablito.

Yggu, ale on tady o nem nikdo nic spatnyho nepise a uznej sam, ze kazdyho bude zajimat kolik da v benchpressu, mnohem vic nez kolik da v benchpressu s dopomoci. Je jasny, ze da hodne, o tom asi nikdo nepochybuje, spoustu lidi proste zajima kolik.

Navic si myslim, ze je svepravnej a pokud by nechtel, aby o nem byl nejaky report, jednoduse by poslal Baru kamsi....
tyboo

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Baro, nemel si kamarada, kterymu se rikalo myslim Gold? Krom peknych aut disponoval i dost mohutnou stavbou tela a snad i vykony byly celkem vysoke, ne?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, myslím, že o Goldovi Bara mluvil v souvislost s těma nohama:o)
jari

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Ok, Kevin Levron tlakoval ukázkově, najdeme mezi profíky plno lidí, kteří mají okolo 120 kg. Tohle je spíše o zvyklostech v tréninku, než o hmotě. Neříkám, že je to špatně.

Když už jsi vzpomenul Kevina, tak před zraněním prsního svalu dělal brutální benche. Myslím, že dodnes drží rekord v Marylandu. 272,5 kg. Sory za OT
Bara

PříspěvekZaslal: po únor 18, 2013 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Baro, nemel si kamarada, kterymu se rikalo myslim Gold? Krom peknych aut disponoval i dost mohutnou stavbou tela a snad i vykony byly celkem vysoke, ne?

Přesně jak píše Deadlift,jde o Golda.Pořád má super formu a sílu jako bejk.Chybí mu jen prsa,ale jinak je fakt ve formě.Nohy chce zeštíhlet,ale nejde mu to.Když byl nejmohutnější,tak jeho stehno mělo obvod 89 cm a dal hluboký dřep s 300 kg.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdy bude nějaké to video? Já měl za to, že v úterý, ale možná se pletu.
velkovezír

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Kdy bude nějaké to video? Já měl za to, že v úterý, ale možná se pletu.

jj taky se nemůžu dočkat chodím sem kvůli tomu několikrát denně
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2013 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je toho hodně kluci a střihač v aktivní službě jen jeden.Video z tréninku má až dvě hodiny a musí se to sestříhat a vyndat z toho moje lemty Třeba včera mě v BBC tak rozhodila krásná trenérka,že jsem se opíral o Cizouše *a20*Teď už začínáme pracovat na včerejším tréninku.
AHOLA

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co tam tolko strihate, origami?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejsilnější benčař historie??? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: