nic

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - nic  Úvodní stránka -> Začátečníci -> nic
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
roady

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 8:09 pm    Předmět: nic Odpovědět s citátem

nic

Naposledy upravil roady dne so září 15, 2012 5:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Illumi

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

omez sachry, mě třeba pomáhá vložit do dne nějakej pohyb pak je to lepší ,).. jinak proč obědváš až ve 4 ? .. to si do školy nemužeš přinýst oběd třeba z domu?
roady

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nic

Naposledy upravil roady dne so září 15, 2012 5:16 pm, celkově upraveno 1 krát
honzaj95

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zvykni si na studenou rýži to ti můžu poradit, není to až tak hrozný

v kolik jdeš spát? protože večeře v 8 to asi není ideální pro endomorfa

400g v tréninkový den? a kolik jíš v netréninkový? a jentak mimochodem glykogen se do svalů ukládá z minulého dne.
roady

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzaj95 napsal:
zvykni si na studenou rýži to ti můžu poradit, není to až tak hrozný

v kolik jdeš spát? protože večeře v 8 to asi není ideální pro endomorfa

400g v tréninkový den? a kolik jíš v netréninkový? a jentak mimochodem glykogen se do svalů ukládá z minulého dne.

Kolem 350 jak kdy. A spát chodím tak v 11-12 taky jak kdy
Loudy

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napiš jídelníček, jak obvykle jíš
roady

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nic

Naposledy upravil roady dne so září 15, 2012 5:17 pm, celkově upraveno 2 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:24 pm    Předmět: Re: Nafouknuté břicho Odpovědět s citátem

Břicho máš nafouklý i hned po probuzení? Nebo se zvětší až třeba odpoledne?
roady

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:36 pm    Předmět: Re: Nafouknuté břicho Odpovědět s citátem

nic

Naposledy upravil roady dne so září 15, 2012 5:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezis... Ja myslel, ze uz to pozorujes delsi dobu a ty jsi to zjistil ted pri koupani. Treba ses jen nafouklej, coz se obcas stava, proste nekdy telo travi hure a muze na to mit vliv milion faktoru, takze mozna zbytecne plasis.
Smile04

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 5:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mám poslední dobou nafouklý břicho...asi to bude tím že žeru jako tři prasce :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Spashett

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nejdriv jsem myslel, ze tenhle topic preskocim ale nakonec se stejne zapojim. Mam podobny problem. Rovnou odpovim na predchozi dotazy aby se dala rovnou resit pricina. Tak po probuzeni jsem uplne v pohode. Dokonce si muzu vzit i jakekoliv tricko na sebe , no vlastne nemuzu, protoze musim pocitat s tim, ze az se budu vracet vecer z posilky nebo odpoledne z prace tak uz to tak bozsky vypadat nebude . Takze rano je bricho ploche, odpoledne opravdu hodne nafoukle a to predevsim v horni casti bricha. Tohle pozoruju tak priblizne trictvrte roku. Zkousel jsem ruzne typy stravy atd. a urcite je znat kdyz omezim prijem sacharidu tak to trosku padne. Omezovat ji ale uz nechci, uz takhle mi prijde, ze ji je malo a zpomaluju si tim metabolismus. Kazdopadne mi dela zle i vlaknina-nebo si to alespon myslim, kterou se snazim tedka vice konzumovat v zelenine.
Muj obvyklej jidelnicek (nemam rozdil mezi dnem pauzy a treninku).
7:00 - 50g vlocek+3 vajicka (3 bilky, 2 zloutky), kapka medu a lzice arasidoveho masla.
9:45 - 1 platek (cca 60g) chleb celozrnny (100%) se slunecnicovymi semeny+lucina+100g sunky (stridam kruti, kureci, sunku od kosti)+brokolice,paprika,cherry rajcata (dohromady cca 200g, vse jim v syrovem stavu)+nejake sladke ovoce 1ks
12:00 - stridam ruzne typy masa s ruznym druhem priloh (testoviny, ryze, brambory). Maso se snazim mit nesmazene.+maly zelen. salat
15:00 cca uplne to same co na prvni svacinu v tech 9:45
17:00 trenink
19:00 PTN, 80% protein
20:00-21:00 vecere. Dost ruznoroda. maso, priloha. Nekdy jsem linej nebo unavenej varit, tak si dam jen tvaroh nebo Protejnak a jdu spat.

Behem dne jeste 20-30g smes orechu, 1x multimineral tableta, 2x kafe s mlekem, a jsem kurak.
Radsi sem udavam vsechno at to ma poradny vyznam.

Jsem endomorfni typ nebo si to tak alespon myslim:) Tuku mam pomerne dost, zbavit se ho nejde a nejde :) to je ale jina kapitola. Me by zajima spis to nafoukle bricho, jestli nevite s cim by to mohlo mit spojeni.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett - vyřaď na nějakou dobu úplně ty vločky na snídani a pak sem napiš, jestli problém přetrvává. Mimchodem - jak si je připravuješ?
webster

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 10:57 am    Předmět: Re: Nafouknuté břicho Odpovědět s citátem

roady napsal:
Zdravím, dnes jsem zpozoroval, že mám extrémně velké břicho (vypadá jak přefouknutý míč :D). Nevíte čím by to mohlo být? Možná změnou stravy kvůli škole? - obědvám ve 4hodiny a večeřím v 8. Nebo jím hodně sacharidu? (cca 400g v tréningový den). Jsem endomorf, takže s váhou mám problém pořád, ale tohle je extrém + se mi špatně dýchá.

No to mě poser, borec má zaraženej prdik a hned to píše sem :D poradím ti-napiš do Brava :D
dellamorte

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett:
Ranajky - urcite skus vyhodit bud vajicka, alebo vlocky, ked su dokopy, to moze robit problem. V krajnom pripade nahrad ovsene vlocky ryzovymi.

Obed: Skus na nejaky cas prejst na system, ze ak mas maso ako hlavne jedlo, das si k nemu bud surovu alebo dusenu zeleninu. Nevravim. ze nemas jest vobec ryzu a zemiaky k masu, ale ak ano, tak sa snaz aby, si nemal maso a prilohu vo forme zemiakov ci ryze v pomere 1:1 (tj na jednej strane vela masa a zaroven vela zemiakov ci ryze), chybajuce mnozstvo radsej dopln zeleninou

Svacina: v zasade OK, ale to ovocie by som uz k tomu nedaval, idealne je dat si ho na prazdny zaludok, inak to moze kvasit

Samozrejme, je tazke urcit skutocnu pricinu, dolezite je skusat a pozorovat, ci nastali nejake zmeny
Enzymes Fair Power ® - trávicí enzymy | Survival
Směs účinných trávicích enzymů (amylázy, proteázy, laktázy, lipázy a celulázy).
199 Kč

Rychle na stránku:

Přejdi na: