|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mikous
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 8:24 pm Předmět: Objem + Strava + Dotaz |
|
|
Zdravím,
chtěl bych se zeptat ohledně objemu a všeho okolo, viz. info níže.
Věk: 17
Váha: 73kg
Výška: 183cm
Sport: 1x týdně volejbal ( hodina )
Trénink: 3x týdně
Doba posilování: půl roku to bude tento měsíc.
Rozpis:
Úterý - Břicho, Prsa, Biceps
Čtvrtek- Břicho, Ramena, Nohy
Sobota - Záda, Triceps, Břicho
Strava - ( není z daleka přesná a jasná do objemu, ale snažím se co můžu )
Snídaně (6:00): Vločky s mlékem + 200ml vody se sušenou syrovátkou
Svačina (8:00): 250g tvaroh (z tesca), žloutek, lžička cukru + 200ml vody se sušenou syrovátkou nebo 3ks rohlíky s taveným sýrem
- možná tady je problém, že většinou nemám další jídlo
Oběd (cca 13:00 ~ 14:00): To, co je na oběd, ale snažím se spíš ty luštěniny, brambory, rýži apod.
Trénink (začátek- 15:00, konec cca 16:30) - po tréninku 200ml vody se sušenou syrovátkou
Večeře (17:15) - 3ks vejce na měkko, 3 chleby s máslem nebo vločky uvařené v mléku + piškoty + 200ml vody se sušenou syrovátkou
2.večeře - před spaním 250g tvaroh se žloutek, lžička cukru + 200ml vody se sušenou syrovátkou
Otázky:
1. Užívat syrovátku?
Nejsem si jistý pořádně s tou syrovátkou, zda ji můžu užívat takto často, někdo říká, že ano, někdo že zase ne.
2. Co trénink? Je dobře?
Obměsíc střídám trénink: 1. měsíc - velká váha, málo opakování 4-5 sérií, 2. měsíc - supersérie. Respektive - jeden měsíc kynu, druhý měsíc nabírám čistě svalovou hmotu, ale asi to je zbytečný, když není pořádná strava.
3. Gainer/Protein/Kreatin?
Gainer nahrazuji domácí sušenou syrovátkou. Co nejlépe doporučit jako suplementy do objemu? Hodně lidí mi radilo kreatin & protein, co myslíte?
Rád bych už konečně věděl 100% co je dobře co špatně, ať můžu na 150% bouchat a stravovat se.
Za každý dotaz, kritiku budu rád.
Předem díky.
S pozdravem mik.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: so duben 19, 2014 4:15 am Předmět: |
|
|
no nevim teda, jestli myslíš takovou tu "syrovátku" co se prodává v normálních obchodech, tak to snad radši jez ty rohlíky s taveňákem.... jídelníčků je tu dost, tvůj je dost katastrofa,a taky to chce napsat množství, kolik třeba ráno vloček, zrovna kolik vody je uplně nepodstatný
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so duben 19, 2014 8:43 am Předmět: Re: Objem + Strava + Dotaz |
|
|
| mikous napsal: | | jeden měsíc kynu, druhý měsíc nabírám čistě svalovou hmotu |
Tak tohle bych chtel taky umet, kamarade
Ten jidelnicek je spatnej, spis nez upravovat toto, mrkni se tady na nejaky, jak rika jachym, je jich tu dost..
Suplementace do objemu po pul roce cviceni? Protein+maltodextrin po treninku, multivitamin.. jinak to na 73kg ujis v pohode, kdyz zmenis skladbu jidelnicku. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so duben 19, 2014 8:47 am Předmět: |
|
|
Ten jidelnicek ti kluci asi poradi...ale kdyz snidas v 6 a obedvas v 13 nebo 14 hodin, svacinu dej pozdeji nez v 8 pokud muzes.....
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: so duben 19, 2014 11:34 am Předmět: |
|
|
kdyz uz cvicit 3x tydne tak si radeji dam nejake fullbody
|
|
| nahoru |
|
 |
mikous
|
Zaslal: so duben 19, 2014 11:35 am Předmět: Re: Objem + Strava + Dotaz |
|
|
| Tom3 napsal: | | mikous napsal: | | jeden měsíc kynu, druhý měsíc nabírám čistě svalovou hmotu |
Tak tohle bych chtel taky umet, kamarade
Ten jidelnicek je spatnej, spis nez upravovat toto, mrkni se tady na nejaky, jak rika jachym, je jich tu dost..
Suplementace do objemu po pul roce cviceni? Protein+maltodextrin po treninku, multivitamin.. jinak to na 73kg ujis v pohode, kdyz zmenis skladbu jidelnicku. |
Já to tak nedělám a neumím, já psal příklad jak by to bylo, nevím jestli se to tak dá, nebo ne, proto se ptám Vás odborných.
RE: Ohledně proteinu, co říkáš na WPC 80 od Extrifitu, nebo znáš nějaký lepší a levnější?
Naposledy upravil mikous dne so duben 19, 2014 11:38 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mikous
|
Zaslal: so duben 19, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Ten jidelnicek ti kluci asi poradi...ale kdyz snidas v 6 a obedvas v 13 nebo 14 hodin, svacinu dej pozdeji nez v 8 pokud muzes..... |
Můžu bez problému, já přemýšlel i druhou svačinu, např.. v 8 1. svačina a někdy kolem 11 druhá, ale nevím co si vzít, jelikož mě omezuje zdraví z většinu jídel např. banán, arašídové máslo apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikous
|
Zaslal: so duben 19, 2014 11:37 am Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | kdyz uz cvicit 3x tydne tak si radeji dam nejake fullbody |
Po pravdě mi tyto cviky vyhovují, ale nevím jestli je něco lepšího na nabrání objemu. Vím o korte tréninku, ale ten ještě nechci riskovat kvůli technice mrtvého tahu, chystám se to někdy až na jaře, proto jedu takový základní rozpis dá se říct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so duben 19, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
wpc 80 je uplne v pohode, takovej zlatej stred kterej urcite staci..
trenink partie jednou tydne neni zrovna extra dobrej, minimalne asi ne do zacatku.. dej nejaky fullbody kdyz muzes chodit 3x tydne, split bych jel az od 4dnu+ _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
mikous
|
Zaslal: so duben 19, 2014 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | wpc 80 je uplne v pohode, takovej zlatej stred kterej urcite staci..
trenink partie jednou tydne neni zrovna extra dobrej, minimalne asi ne do zacatku.. dej nejaky fullbody kdyz muzes chodit 3x tydne, split bych jel az od 4dnu+ |
Koukal jsem výše na takovej fullbody, je tohle dobrý?
Úterý:
dřep
gm
kliky na bradlech
veslování dolní kladka
tlaky na ramena + břicho
čtvrtek:
bp
mt
shyby
upažování + břicho
sobota:
legpress
zakopávání
šikmý bench s jednoručkama
pullover
bicepsový zdvih
francouzský tlak + břicho
Insipiroval jsem se radami z jiných topicu a chystám se to jet od příštího týdne
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so duben 19, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
to nevypada vubec spatne, jeste tam hod nekam lytka a myslim ze to muze fungovat
mozna bych prehodil mrtvolu s benchem, shyby dal do jinyho dne, treba misto pulloveru a v pondeli misto spodni kladky pritahy VC/JC.. ale tak jak to mas to taky pujde _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so duben 19, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
Urcite tam na 3x tydne hod nejake fullbody,to co jsi napsal vyzkousej,nevypada spatne. CO se tyce jidelnicku,syrovatka misto gaineru jsou asi ok,cukru maji dost. Nicmene na objem tam máš zalostne málo bílkovin,pokud muzes,pridej maso,cottage ke svacine.
Edit: K obedu to chce maso a po treninku stoprocentne. Dej si treb syrovatku hned po posilce a za hodinu se poradne najez doma,kureci,veprovy na panvi... pak by to mohlo fungovat ;-) dat po treninku 3 vajicka je k nicemu (malo)
|
|
| nahoru |
|
 |
mikous
|
Zaslal: so duben 19, 2014 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | Urcite tam na 3x tydne hod nejake fullbody,to co jsi napsal vyzkousej,nevypada spatne. CO se tyce jidelnicku,syrovatka misto gaineru jsou asi ok,cukru maji dost. Nicmene na objem tam máš zalostne málo bílkovin,pokud muzes,pridej maso,cottage ke svacine.
Edit: K obedu to chce maso a po treninku stoprocentne. Dej si treb syrovatku hned po posilce a za hodinu se poradne najez doma,kureci,veprovy na panvi... pak by to mohlo fungovat ;-) dat po treninku 3 vajicka je k nicemu (malo) |
Rád bych dával třeba na svačinu cottage, ale nechutná mi to, nevím proč, je mi z toho na blití.
To je to, mít finance, vypadá jídelniček jinak, snažím se můžu, ale asi to jinak nejde no.
Zkoušel jsem po tréninku Rýži + Tuňák (přišel mi docela levný), z tuňáku mě také natahovalo, ale jinak díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikous
|
Zaslal: so duben 19, 2014 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | to nevypada vubec spatne, jeste tam hod nekam lytka a myslim ze to muze fungovat
mozna bych prehodil mrtvolu s benchem, shyby dal do jinyho dne, treba misto pulloveru a v pondeli misto spodni kladky pritahy VC/JC.. ale tak jak to mas to taky pujde |
Lýtka bych přidal ke čtvrtku, chci se ještě zeptat, vykopávání netřeba jet, když jedu dřepy atd? nebo je můžu obtýden měnit se zákopy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so duben 19, 2014 5:38 pm Předmět: |
|
|
Zkus ty goodmorningy presunout od drepu k legpresu a tim padem vyhodit zakopy.. a do druhyho dne hod jeste treba lehci vypady, kdyz uz tam mas mrtvolu  ale nemusis, pokud ti rostou nohy dobre jen z drepu (jsou taci stastlivci  ) a legpresu _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|