Oddo - up to 95kg BW!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 105, 106, 107  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Oddo - up to 95kg BW!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.11.2014

Železo - deload

Mrtvý tah z deficitu
speed provedení, vždy maximální rychlost
10x60
10x80
8x90
6x100
6x100

Zadní dřep - dosedy
5x100
5x120
5x130
4x140
3x150

Výrazový tlak
2x60
2x70
2x75
1x80
1x80
2x70

Benchpress
úzký, dlouhé stopky
5x70
3x80
2x85
5x60
5x60
8x60

Biceps + triceps
4 série

Lýtka ve stoje i v sedě
5 sérií, shazovačky

Deload nevím jestli to je, ale bavilo mě to moc O víkendu je u nás v posce zavřeno, a byl státní svátek, takže 3 dny off a stejně 95% lidí dneska drtilo biceps prooooooč?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, aby nemali asi tenké ruky, nie?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo, jak cykluješ sachry? Máš nějaký systém?
Oddo

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Tak, aby nemali asi tenké ruky, nie?

Ale, že mají všichni do jednoho chicken legs, to je nesere

Naposledy upravil Oddo dne út listopad 18, 2014 8:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Oddo

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Oddo, jak cykluješ sachry? Máš nějaký systém?

To mám, ale pořád čekám na vyjádření Úřadu pro průmyslové vlastnictví, tak to tu nemůžu prozradit, ještě není patent

Low-carb
Medium-carb
High-carb
Low-carb
...........

A tak pořád dokola :) A ani nic nepočítám. Prostě když je low-carb tak sachry nejím, jen ovoce a zelenina. Když je medium carb tak dávám trošku sachrů před a hodně po tréninku. Když není zrovna trénink tak jen nějaké ty sachry dopoledne. No a na high-carb dávám sachry ráno, před i po tréninku. A šlape mi to takto suprově :-D Přijde mi, že nabírám a současně rýsuju, ale to je přeci nemožné tak nevim..
Moocha

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě o cyklování také přemýšlím. Ještě to proberu s trenérkou, snad mi to dovolí
A ty tam teda máš 2x LC za sebou?
Oddo

PříspěvekZaslal: út listopad 18, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Právě o cyklování také přemýšlím. Ještě to proberu s trenérkou, snad mi to dovolí
A ty tam teda máš 2x LC za sebou?

Né, jen sem to blbě napsal. Prostě jen LC, MC, HC a pořád dokola. Takže po HC je vždycky LC a po LC je vždycky MC :)
Oddo

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera, když jsem trénoval a všichni kolem mě drtili bicepsy, tak mě to tak dožralo, že sem se pak musel vyplakat na FB, tak to hodím i sem, třeba se někdo poučí :)

IW TIP #1
Velké váhy + základní cviky = velké svaly.

Spousta lidí dělá z nabírání svalové hmoty jadernou fyziku. Ale ono to opravdu není až tak složité. Jeden nejmenovaný český strongman jednou řekl: "Když už konečně lidi pochopí, že z malých vah rostou malé svaly a z velkých vah zase ty velké." Přesně tak to je. Začatečníci ale i pokročilí by měli v tréninku investovat čas a pot právě do základních vícekloubových cviků (dřepy, mrtvé tahy, tlaky nad hlavou, výrazy, přemístění, shyby a dipy apod.). Je sice pěkné, že zničíte svůj milovaný biceps tak, že vás bolí ještě 4 dny, ale daleko více "masa" na sebe nabalíte, pokud se budete stále zlepšovat na základech. Proto se jim také říká základy, že? V posilovně to vídám každý den, kdyby začátečníci investovali tolik času a úsilí do trénování vícekloubových cviků, jako investují do pumpování bicepsů, tak bych byl co nevidět u nás ve fitku nejmenší ze všech Základní vícekloubové cviky totiž umí to, co izolované cviky neumí. Donutí tělo budovat hmotu skrze vyvolané hormonální reakce. Takže zapomentě na nasypané kulturisty z časopisů a youtube. Oni si můžou dovolit pumpovat svoje bicepsy, u nich totiž za hormonální odezvou stojí úplně jiné věci - každý si určitě domyslí.

NEBO MYSLÍTE, ŽE PÁN NA OBRÁZKU ZTRÁCÍ SVŮJ ČAS PUMPOVÁNÍM PAŽÍ?
madball

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odevzdej všechny bludišťáky, to není Dimas. Taky jsem se nechal jednou nachytat.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Oddo

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdo to teda je? Se přiznám, že ten obrázek mám uložený jako Dimas
madball

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.google.cz/search?q=Ivan+Stoitsov&biw=1440&bih=747&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=5P1sVOe7G6uqygPT-YFY&ved=0CB8QsAQ
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo, dobre si to napísal.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Spousta lidí dělá z nabírání svalové hmoty jadernou fyziku. Ale ono to opravdu není až tak složité. Jeden nejmenovaný český strongman jednou řekl: "Když už konečně lidi pochopí, že z malých vah rostou malé svaly a z velkých vah zase ty velké." Přesně tak to je. Začatečníci ale i pokročilí by měli v tréninku investovat čas a pot právě do základních vícekloubových cviků (dřepy, mrtvé tahy, tlaky nad hlavou, výrazy, přemístění, shyby a dipy apod.). Je sice pěkné, že zničíte svůj milovaný biceps tak, že vás bolí ještě 4 dny, ale daleko více "masa" na sebe nabalíte, pokud se budete stále zlepšovat na základech. Proto se jim také říká základy, že? V posilovně to vídám každý den, kdyby začátečníci investovali tolik času a úsilí do trénování vícekloubových cviků, jako investují do pumpování bicepsů, tak bych byl co nevidět u nás ve fitku nejmenší ze všech Základní vícekloubové cviky totiž umí to, co izolované cviky neumí. Donutí tělo budovat hmotu skrze vyvolané hormonální reakce. Takže zapomentě na nasypané kulturisty z časopisů a youtube. Oni si můžou dovolit pumpovat svoje bicepsy, u nich totiž za hormonální odezvou stojí úplně jiné věci - každý si určitě domyslí.

NEBO MYSLÍTE, ŽE PÁN NA OBRÁZKU ZTRÁCÍ SVŮJ ČAS PUMPOVÁNÍM PAŽÍ?[/i]

Spousta lifterů cvičí biceps ;) Mimojiné i Andy Bolton... Plus, lifteři mají mimochodem dost často velký bicepsy z benče.

Ale nějak nerozumím té rozhořčenosti. Za prvé, izolace je mýtus. Za druhé je všechno o kontextu. Zeptej se pákařů, grip masterů nebo zápasníků, pro ně je bicepsový zdvih jeden z nejfunkčnějších cviků.

Otevřenou mysl, Jakube, otevřenou mysl ;)
Oddo

PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2014 6:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, vím co myslíš. Já sem taky nebrojil proti cvičení bicepsu, já ho taky cvičím. A ano, lifteři také cvičí bicepsy, a je asi logické, že pákaři je cvičí pořád :) Tato "rada" směřovala k lidem, které já v posilovně potkávám, což jsou v 99% lidé, kterým jde o to vypadat lépe. Smyslem té stati pak bylo jim ukázat, že není uplně správné cvičit 5 cviků o 5 sériích na biceps a např. nohy necvičit vůbec. Rozumíme si?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Oddo - up to 95kg BW! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 105, 106, 107  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: