|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: po leden 16, 2012 10:09 am Předmět: |
|
|
| marash napsal: | | většina učebnic = zbytečnost |
Tento tvůj komentář = zbytečnost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marash
|
Zaslal: po leden 16, 2012 10:22 am Předmět: |
|
|
Tak se hned nečerti  . Jasný, někomu to vyhovuje učit se převážně z učebnic, mně moc ne a hlavně mě sere, jak jsou předražený, pak jednou za čas upraví pár odstavečků a hned tu máme "doplněné, podstatně aktualizované vydání". Ale třeba ten modrej Jelínek je myslím dost dobrej, to je opravdu jedna z mála učebnic, který jsem si v průběhu studia skutečně zakoupil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po leden 16, 2012 10:34 am Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Tak se hned nečerti . Jasný, někomu to vyhovuje učit se převážně z učebnic, mně moc ne a hlavně mě sere, jak jsou předražený, pak jednou za čas upraví pár odstavečků a hned tu máme "doplněné, podstatně aktualizované vydání". Ale třeba ten modrej Jelínek je myslím dost dobrej, to je opravdu jedna z mála učebnic, který jsem si v průběhu studia skutečně zakoupil. |
Modrý jelínek je super, je to tam docela lidsky napsaný, ale souhlasím, že ty peníze, co za to chtějí sou strašné. Ale třeba i ty pražské učebnice do Občana mi hodně pomohli, je tam vždycky moc pěkně rozpracovaná ta teorie...Takže ty si kolega právník?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po leden 16, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
To je teda brutal. To bych se nenaučil ani za 100let. Jinak nevím, z čeho by se jako budoucí právník měl učit než z knížek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po leden 16, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | To je teda brutal. To bych se nenaučil ani za 100let. Jinak nevím, z čeho by se jako budoucí právník měl učit než z knížek. |
No vidíš a to sou materiály na 3 předměty, takže prakticky zlomek toho, co se učíme Jak to jde u tebe, pořád chodíš do Gambare?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po leden 16, 2012 10:58 am Předmět: |
|
|
Jo pořád do Gambare. Štefan to tam nechal opravit, tak že jsou tam nové koberce a obložení u stěn a je tam vymalováno. Jo a taky jsou tam nová okna akorát bez žaluzií tak že tam z protějších paneláků čumí lidé.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po leden 16, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
myslíš, že i v právu jsou učebnice na nic? Jako v takové ekonomice, atd tam jsou vcelku kničemu a100x lepší je to vidět v praxi (nebo se podívat na čt24).
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: po leden 16, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
Tak rozhodně ne na nic. Záleží na konkrétní učebnici, jakým stylem je psaná (některý se ale fakt nedaj číst), spíš jsem chtěl říct, že se to dá zvládnout i bez učebnic, třeba na karlovce máme na netu širokou škálu vypracovaných materiálů, zkouškových otázek atd. a mně osobně se z toho v kombinaci se zákonama učí prostě líp, než když bych si podtrhával učebnice, nebo si z toho dělal výpisky. Ale to je zkrátka individuální. Osobně mě sere, jak jsou ty učebnice drahý a každou chvíli je na světě nějaký nový vydání a učitelé nás tlačí do toho, abysme si pořídili jen to nejnovější, že to starý už není aktuální (aby taky ne, když oni z toho často jako spoluautoři maj prachy)... Viděl jsem, že na spoustě jiných fakult často vycházej třeba nějaký skripta za pár korun, na právech nic takovýho nenajdeš, to je ve většině případů 700 stránková bichle za tisícovku... A osobně si taky myslím, že nejvíc člověku dá praxe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po leden 16, 2012 3:34 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | | Tak rozhodně ne na nic. Záleží na konkrétní učebnici, jakým stylem je psaná (některý se ale fakt nedaj číst), spíš jsem chtěl říct, že se to dá zvládnout i bez učebnic, třeba na karlovce máme na netu širokou škálu vypracovaných materiálů, zkouškových otázek atd. a mně osobně se z toho v kombinaci se zákonama učí prostě líp, než když bych si podtrhával učebnice, nebo si z toho dělal výpisky. Ale to je zkrátka individuální. Osobně mě sere, jak jsou ty učebnice drahý a každou chvíli je na světě nějaký nový vydání a učitelé nás tlačí do toho, abysme si pořídili jen to nejnovější, že to starý už není aktuální (aby taky ne, když oni z toho často jako spoluautoři maj prachy)... Viděl jsem, že na spoustě jiných fakult často vycházej třeba nějaký skripta za pár korun, na právech nic takovýho nenajdeš, to je ve většině případů 700 stránková bichle za tisícovku... A osobně si taky myslím, že nejvíc člověku dá praxe. |
amen, dáš 1300 za kodex do TP a za měsíc je s pár judikátama a jednou novelou uplně novej
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
20.1.2012
Nivnická sportovní hala
Deadlift
5x70
5x90
3x100
3x110
3x120
3x130
WOD
Thrusters 20x (10,7,3)
Sumodeadlift high-pull 20x (8,8,4)
Push-jerk 20x (5,7,6,2)
Overhead squat 20x (4,4,5,3,2,1)
Front squat 20x (6,14)
Weight: 40kg
Time: 24:38
Na konci ještě pumpa na ruce a střed těla (plank, supermany)
Trénink super, týden sem netrénoval kvůli zkouškám, mrtvoly na prd, musím se do té silové průpravy zase trošku dostat, dlouho sem jel mrtvoly jen na počet reps, WOD moje smrt, těch 40kg už bylo fakt hodně, thrusters ještě jakž takž i když technika trochu kolísala, sumo v pohodě, push-jerk krasa, ale ty overheady, hnuuuuuus, zadny balanc, kroutilo se mi to, prevazovalo, jednou mi to i vypadlo z rukou v podřepu, prostě bída, a fronty už sem pak nějak doklepal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po leden 23, 2012 9:07 am Předmět: |
|
|
Tak dneska se začátkem nového týdne i já něco nového začínám. Najíždím spolu s Frozzem na Warrior's diet, tak sem zvědavej, kdo z nás umře hladem dřív
Pojedu určitě nějak modifikovanou WD, tak aby to sedělo mě a mojim potřebám, průběžně během dneška napíšu jídelníček
K cílům ani pořádně není co říct, spíš, mě WD láká jako experiment, a moc od toho nečekám, takže třeba budu mile překvapen
Ukázka formy z dnešního rána za studena, žádná pumpa, žádná póza a o tom xichtu ani nemluvě :-D
join the dark side, muhehehehehe
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 23, 2012 9:15 am Předmět: |
|
|
příště aspoň ruce volně od těla =) tohle je taková póza, ve který zkreješ totálně všechno včetně obličeje :D
hodně štěstí s WD, znám pár lidí, co to jedou a maj docelaa výsledky... pro mě bohužel nepoužitelná věc = (
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út leden 24, 2012 12:59 pm Předmět: |
|
|
Včerejší jídelníček
8:00 budíček
9:30 100g tvarohu + 2 mandarinky
12:30 4 větší rajčata, bazalka, olivový olej
15:30 hrst vlašských ořechů + 200ml acido mléka
** Trénink **
20:15 kuřecí vývar s nudlema
21:00 vepřový plátek cca 100g, 3 kuřecí křídla, pytlík rýže
22:00 rybí filetky v remuládě, 2x celozrnná kaiserka
23:00 300ml mléka + long protein
Undereating phase
Overeating phase
Pocitově to bylo super, celý den sem se učil na komisionální zkoušku a i když mě trošku kručelo v břiše tak sem nebyl vůbec unavený a lépe se mi soustředilo. Měl sem trochu strach jak bude vypadat trénink, ale zbytečně. Po tréninku pořádná žranice a kupodivu tělo to bralo uplně krásně, ani nafouklé břicho sem neměl, jakoby to hned mizelo to jídlo
A včerejší yummy ňumy obídek
Naposledy upravil Oddo dne út leden 24, 2012 1:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út leden 24, 2012 1:06 pm Předmět: |
|
|
23.1.2012
Nivnická sportovní hala
Pullups + Press
10x Oddo + 10x40
6x Oddo (+5) + 10x50
4x Oddo (+10) + 8x50
3x Oddo (+10) + 7x50
3x Oddo (+10) + 5x50
6x Oddo + 10x40 + 8x30
WOD
Pushups
Amount: 100 for time
Weight: Oddo
Time: 12:03
Opět se mi potvrdilo, že nejlíp ze všech cviků s činkama, strojů a kde čeho cítím prsa z klasických kliků  Někdy to nejjednodušší je to vůbec nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|