|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: st září 12, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
12.9.2012
Fitcentrum BE FREE
Dřep na MP
5x60kg
5x80kg
5x90kg
5x100kg
4x110kg
3x115kg
Přítahy v předklonu
10x50kg
10x55kg
10x60kg
8x65kg + 13x40kg
Peck-deck
15x20kg
15x20kg
20x20kg
Horní kladka triceps podhmat + nadhmat
20x15 + 20x15
20x25 + 20x25
13x35 + 13x35
13x40 + 13x40
5x20 + 7x15 jednoruč
8x15 + 8x10 jednoruč
Shrnutí tréninku: dřepy v MP nahovno, už tam nikdy nevlezu  přítahy ok, hodně technicky, peck-deck super, málem mě ty prsa praskly jak byly přefouklý  a pak supersérka na triceps, vždycky série podhmatem, a hned nato nadhmatem...pěkný masakr taky na předloktí...
Dnešní potréninková aktuálka cca 85-86kg, začíná se to zase pomaličku přifukovat
Nějaké připomínky, nápady, kritika? Budu rád za každou reakci ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: čt září 13, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
Lidé dobří, čte to tady vůbec někdo?  ať to nevypadá, že si tu povídám sám se sebou  k tomu bych se nerad dopracoval :D
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 13, 2012 6:06 pm Předmět: |
|
|
Formu máš pořád hodně podobnou - čti: výrazně jiný oproti minulým fotkám nejsi, ale z téhle fotky vypadá, že máš dobrý tvar hrudníku, což je fajn ;-). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 13, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
Nechce se mne to hledat, ale ty jsi mel nekdy v posledni dobe nejakou delsi pauzu? Tohle je forma po jak dlouhe dobe cviceni? Neber to jako kritiku, jen se ptam. A nemrkej na me (to pisu preventivne  ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt září 13, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Nechce se mne to hledat, ale ty jsi mel nekdy v posledni dobe nejakou delsi pauzu? Tohle je forma po jak dlouhe dobe cviceni? Neber to jako kritiku, jen se ptam. A nemrkej na me (to pisu preventivne ) |
Počkej to jde i nějak jinak brát takhle položená otázka než jako kritika? Pauzu nějakou velkou jsem neměl snad nikdy, cvičím pravidelně už hezkou řádku let, forma je to po letní dietce, když si zajedeš pár stránek dozadu tak tam je fotek víc :) Je mi jasné, že to není nic světového, ale to sem ani nikdy netvrdil a sám se sebou sem teď docela spokojený, takže asi tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt září 13, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
ja to tady taky obcas ctu, akorat ty treninky sou pro me momentalne dost nezajimavy az nudny  jednou sem se dokonce dival do drivejsich zapisku v logu, jestli si to ty, kdo delal MMA a cvicil "trochu jinak"  k fotce: stojis tam v divny poze, kde nic zajimavyho k videni neni, takze proto asi nikdo nereagoval _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 13, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Draper napsal: | Nechce se mne to hledat, ale ty jsi mel nekdy v posledni dobe nejakou delsi pauzu? Tohle je forma po jak dlouhe dobe cviceni? Neber to jako kritiku, jen se ptam. A nemrkej na me (to pisu preventivne ) |
Počkej to jde i nějak jinak brát takhle položená otázka než jako kritika? Pauzu nějakou velkou jsem neměl snad nikdy, cvičím pravidelně už hezkou řádku let, forma je to po letní dietce, když si zajedeš pár stránek dozadu tak tam je fotek víc :) Je mi jasné, že to není nic světového, ale to sem ani nikdy netvrdil a sám se sebou sem teď docela spokojený, takže asi tak |
Tak hlavni je, ze jsi spokojenej (a to neni ironie), ovsem jako forma po nekolika letech cviceni, zvlast pokud to beres alespon trochu vazne, to fakt moc nevypada a mozna je nekde chyba (??). Ale treba jen blba poza. Jo a rikal jsem ti, abys na me nemrkal? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt září 13, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ja to tady taky obcas ctu, akorat ty treninky sou pro me momentalne dost nezajimavy az nudny jednou sem se dokonce dival do drivejsich zapisku v logu, jestli si to ty, kdo delal MMA a cvicil "trochu jinak" k fotce: stojis tam v divny poze, kde nic zajimavyho k videni neni, takze proto asi nikdo nereagoval |
Nojo ty seě teďka přez ty činky s uchem :-P jinak máš pravdu, MMA pořád dělám, jen teď přez prázdniny nejsou tréninky, ale u mě to je asi trošku jiný přístup, beru MMA spíš jako super aerobku, zábavu a hlavně že se taky naučím nějaké fatality kdyby to bylo někdy potřeba jinak příští týden už nabíhám zase na tréninky MMA 1-2x týdně podle rozvrhu uvidím ještě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt září 13, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: |
Nojo ty seě teďka přez ty činky s uchem :-P |
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt září 13, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
jj tedka uz to bude asi neco pres 4 roky _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt září 13, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tak hlavni je, ze jsi spokojenej (a to neni ironie), ovsem jako forma po nekolika letech cviceni, zvlast pokud to beres alespon trochu vazne, to fakt moc nevypada a mozna je nekde chyba (??). Ale treba jen blba poza. Jo a rikal jsem ti, abys na me nemrkal? |
Tak určitě jsou tam rezervy, to nepopírám, cvičení beru si myslím někdy až moc vážně, ale na druhou stranu zase mám ujasněné určité priority, cíle a cvičení je spíš taková bokovka, dá se říct. Není to něco čím bych žil a dýchal jako někteří tady, jestli mě chápeš.
Největší problém asi bude v tom, že pořád skáču z jednoho tréninku na druhý a nic pořádně nedotáhnu, ale to už mě tu vytýkalo víc lidí (zdravím Magiona ). A dál co mě vytýkal zase kubaz, je že každé léto shazuju "do plavek" a nikdy pořádně nenaberu, což chci taky teď změnit. No a největší průser, který já subjektivně vnímám jako dost zásadní, že nemám žádného pořádného sparinga, který by mě hecoval apod.
Jinak v současné době neberu vůbec suplementy, dokonce už ani proteiňák nemám, jediné co mám je multivitamin , protože na to teď opravdu nemám peníze a tak se to snažím postavit na pořádné pevné stravě. Což tady nepíšu protože bych tím něco omlouval nebo zdůvodňoval, jen jako holý fakt...
EDIT: celé sem to ještě projel abych se ujistil, že tam neni žádný mrkající smajlík :-DDD
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt září 13, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
Ja to tu čítam, ale po fotke z prechádzky s kočkou, ktorá bola situovaná do stredu oráčiny, som mal dosť heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá září 14, 2012 2:37 pm Předmět: |
|
|
14.9.2012
Fitcentrum BE FREE
Benchpress
5x60kg
5x70kg
5x80kg
4x90kg
3x90kg
7x80kg
Legpress
10x80kg
10x150kg
10x230kg
12x250kg
40x150kg neúplný rozsah
Stahování horní klady k hrudníku
15x45kg
15x45kg
15x45kg
Bicepsové zdvihy nadhmatem
10x20kg
10x20kg
10x20kg
10x20kg
Zdvihy na Scottovce
6 sérií
Dneska to šlo moc dobře, dokonce i tragický bench se trošku zlepšil i když sem od středy pořád cítil tricepsy. Dneska sem poprvé benchoval s bandážema na zápěstí, protože mě pravé zápěstí poslední dobou pobolívá, a musím říct že super, hlavně u těch těžších sérií jsem si připadal o dost jistější a stabilnější, budu asi používat pravidelně na ty těžké tlakové cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|