Tak dneska brutální trénink, který původně ani trénink být neměl
Šel sem si vyzvednout k místnímu traktoristovi starou pneu, a říkám si no co, v rámci tréninku si ji tam prostě nějak dotahám. Cíl byl malý lesík co máme za domem (kupodivu rodiče na zahradě pneu nechtěli :D), vzdálenost cca 600 metrů, ale celá cesta do kopce. No co říct na závěr, sem rád, že sem to přežil, ramena a střed těla totálně KO
V té rychlosti sem se ani nestačil podívat, jak je pneu těžká :) časem hodím nějaké fotky z tréninku s pneu, bude to takové moje kardio
Slíbil jsem kamarádovi trénink venku s pneu, tak jsme dali menší kruháč :)
Kruhový trénink
4x tire flip
1x push up
1x pull up
10 kol
Provedení kliků a shybů bylo následující, první třetina dráhy 5sec držení, druhá třetina 5sec držení a v závěrečné fázi zase 5sec držení kontrakce :) Takže každé opáčko bylo minimálně na 15sec času, hezky to ke konci bralo :)
Potom ještě nějaké shyby, kliky, výpady...u mě hlavně zaměřené na sílu paží pro one arm chin up :)
Kruhový trénink:
Press to handstand (Tlak ze stojky na hlavě do stojky na rukou)
Back lever hold (Tělu vodorovně se zemí ve visu na hrazdě)
High jumps (Přeskoky)
Front lever hold (To samé jako back lever, ale na opačnou stranu)
L-sit (Vzpor na rukou, nohy přednožené)
5 kol
Muscle-ups (vzpor na hrazdě, absolutní přítah)
1x
1x
1x
3x
Velké překvapení dne :) Zatím sem nikdy neudělal ani dva v řadě a dneska hned 3 po sobě :)
Press to handstand nešel, zůstalo jen u pokusů, musím se dneska pořádně nabágrovat kaloriema ať zregeneruju :) Back lever byl straddle, front lever tucked, oba dva dost těžké.
High jumps byly přeskoky přes zahradní židličky odhadem tak 1 metr vysoké.
Ranní v práci, vstávačka v 4:30, tak energie moc nebyla, ale celý den v práci u pásu myslím na to, jak si pořádně zatrénuju, tak přece nebudu sedět na zadku, i když energie byla na nule
Venku je hezky, něco bych i vyvedl, ale tělo odmítá poslušnost :) Tohle už je 5 nebo 6 den tréninku, tak dám dnes zasloužené volno a budu se jen tak povalovat u Survivor: Nicaragua
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
1 Round
3x distance jump (skok do dálky z místa max)
2x HSPU (klik ve stojce)
1x bar MU (vzpor na hrazdě)
40 hits to punching bag (40 úderů do box. pytle)
As many rounds as possible in 20 min.
11 kol
Dneska nebyla moc síla trénovat disciplíny, tak jen krátký kruháč, ale velmi povedený, krásně sem se za 20 odrovnal a mám radost, že i v posledním kole sem ten MU dal, na začátku krásné MU skoro bez kipu, na konci už řádně nakopnuté :)
Zdarec,
moc ted nepisu nebot notasek je na dovolene v opravne a tak prezivam na segrine tabletu (levny android) a tady neco psat je beh na dlouhou trat :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru