|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Používáte opasek? |
| Ano, samozřejmě! |
|
22% |
[ 26 ] |
| Ne, nikdy! |
|
23% |
[ 27 ] |
| Občas, vybraně.. |
|
37% |
[ 44 ] |
| Ne, ale uvažuji nad koupí. |
|
17% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 117 |
|
| Autor |
Zpráva |
Rici
|
Zaslal: so květen 01, 2004 6:12 pm Předmět: |
|
|
| tuberacek napsal: | | Ja zatim na opasek seru, ale zajimalo by me jestli kdyz bych si ho vzal na drepy, jestli by me pak min boleli spodni zada?? Pomaha to v tomhle ohledu? Ptze me po drepech docela bolej.... | mozna ne zalezi jak ty drepy cvicis jestli se predklanis nebo to beres vic zadama tak mozna zmnenit techniku jinak ja cvicim bez opasku jen na maximalky si ho sem tam vezmu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rx_Kisser
|
Zaslal: ne květen 02, 2004 1:05 pm Předmět: |
|
|
Já si páseček koupil teprve nedávno, ale v minulosti jsem s ním samozřejmě už cvičil... Nejlíp sedí suchej zip... Mad Max ... Ale chci na něj věšet i zátěž, tak jsem si nakonec pořídil koženej, ten podle mě v tomhle případě vydrží určitě víc. __ MT Dřepy, přítahy v předklonu, zdvihání ramen, tlaky na ramena...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
Zaslal: ne květen 02, 2004 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Sešívaný napsal: | | Hack napsal: | | Tyrael napsal: | Já mám opasek od Mad maxu ...používám ho hlavně na MT DŘEPY a PŘÍTAHY ČINKY V PŘEDKLONU |
Od MAD MAXU mám rukavice připadá mi to jako docela dobrá značka..
Co je takový Rolls Roys mezi opasky?? |
Já mám jak rukavice, tak opasek od Harbingeru. Jsou sice docela drahé, ale já jsem s nimi 100% spokojený. Vyzkoušel jsem taky rukavice Polednik, nebyly špatné, ale vedle Harbingeru ani neleží, ty jsou opravdu pohodlné a navíc vydrží. Opasek to samé, perfektně se přizpůsobní tvaru těla. Takže pro mě je Rolls Roys Harbinger. |
A má ta značka nějakou www, nebo neznáš nějaký odkazy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
|
| nahoru |
|
 |
Jose

|
Zaslal: ne květen 02, 2004 3:37 pm Předmět: |
|
|
| Hack napsal: | | Sešívaný napsal: | | Hack napsal: | | Tyrael napsal: | Já mám opasek od Mad maxu ...používám ho hlavně na MT DŘEPY a PŘÍTAHY ČINKY V PŘEDKLONU |
Od MAD MAXU mám rukavice připadá mi to jako docela dobrá značka..
Co je takový Rolls Roys mezi opasky?? |
Já mám jak rukavice, tak opasek od Harbingeru. Jsou sice docela drahé, ale já jsem s nimi 100% spokojený. Vyzkoušel jsem taky rukavice Polednik, nebyly špatné, ale vedle Harbingeru ani neleží, ty jsou opravdu pohodlné a navíc vydrží. Opasek to samé, perfektně se přizpůsobní tvaru těla. Takže pro mě je Rolls Roys Harbinger. |
A má ta značka nějakou www, nebo neznáš nějaký odkazy? |
http://www.harbingerfitness.com/html/index.html _________________ Jde farář a šlápne do hovna.
"Hergot, hovno! Sakra, řekl jsem hovno! Do prdele, řekl jsem sakra! Kurva, řekl jsem do prdele! A seru na to, stejně jsem nechtěl být farářem!"
|
|
| nahoru |
|
 |
tuberacek

|
Zaslal: ne květen 02, 2004 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Rici napsal: | | tuberacek napsal: | | Ja zatim na opasek seru, ale zajimalo by me jestli kdyz bych si ho vzal na drepy, jestli by me pak min boleli spodni zada?? Pomaha to v tomhle ohledu? Ptze me po drepech docela bolej.... | mozna ne zalezi jak ty drepy cvicis jestli se predklanis nebo to beres vic zadama tak mozna zmnenit techniku jinak ja cvicim bez opasku jen na maximalky si ho sem tam vezmu |
No tak trosku predklonenej jsem, ale jinak si to ani nedovedu predstavit, bych mel pocit ze co nevidet prepadnu dozadu, kdybych stal rovne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: ne květen 02, 2004 7:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rici
|
Zaslal: ne květen 02, 2004 8:24 pm Předmět: |
|
|
| tuberacek napsal: | | Rici napsal: | | tuberacek napsal: | | Ja zatim na opasek seru, ale zajimalo by me jestli kdyz bych si ho vzal na drepy, jestli by me pak min boleli spodni zada?? Pomaha to v tomhle ohledu? Ptze me po drepech docela bolej.... | mozna ne zalezi jak ty drepy cvicis jestli se predklanis nebo to beres vic zadama tak mozna zmnenit techniku jinak ja cvicim bez opasku jen na maximalky si ho sem tam vezmu |
No tak trosku predklonenej jsem, ale jinak si to ani nedovedu predstavit, bych mel pocit ze co nevidet prepadnu dozadu, kdybych stal rovne... | skus si to zmensi vahou a at te nekdo jisti jeto jako u vseho jak se neco spatne naucis tezko se to odnaucuje spravne provedeni drepu dela hodne lidem potize ovsem pokud maji silna zada tak i pri vedsi predklonu je zada neboli a posiluji jak ty zada tak i nohy no nejak si to preber
|
|
| nahoru |
|
 |
tuberacek

|
Zaslal: ne květen 02, 2004 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Rici napsal: | | tuberacek napsal: | | Rici napsal: | | tuberacek napsal: | | Ja zatim na opasek seru, ale zajimalo by me jestli kdyz bych si ho vzal na drepy, jestli by me pak min boleli spodni zada?? Pomaha to v tomhle ohledu? Ptze me po drepech docela bolej.... | mozna ne zalezi jak ty drepy cvicis jestli se predklanis nebo to beres vic zadama tak mozna zmnenit techniku jinak ja cvicim bez opasku jen na maximalky si ho sem tam vezmu |
No tak trosku predklonenej jsem, ale jinak si to ani nedovedu predstavit, bych mel pocit ze co nevidet prepadnu dozadu, kdybych stal rovne... | skus si to zmensi vahou a at te nekdo jisti jeto jako u vseho jak se neco spatne naucis tezko se to odnaucuje spravne provedeni drepu dela hodne lidem potize ovsem pokud maji silna zada tak i pri vedsi predklonu je zada neboli a posiluji jak ty zada tak i nohy no nejak si to preber |
Takze predklon v zasade neni nic spatnyho? Jenom s nim "procvicuju" navic spodni zada? Nevadi to nak na pater, nebo tak neco?
|
|
| nahoru |
|
 |
dobsa
|
Zaslal: ne květen 02, 2004 10:53 pm Předmět: |
|
|
| tuberacek napsal: | | Takze predklon v zasade neni nic spatnyho? Jenom s nim "procvicuju" navic spodni zada? Nevadi to nak na pater, nebo tak neco? |
ja bych rek, ze zalezi na tom, co delas za drep - u lifterskyho to bez predklonu snad ani nejde (leda by te nekdo drzel, abys neprepad dozadu), u kulturistickyho bych naopak zada drzel co nejrovneji - resp., kdyz mam u nej kulaty zada, tak je pekne cejtit, ze to fakt neni dobry
|
|
| nahoru |
|
 |
dobsa
|
Zaslal: ne květen 02, 2004 10:57 pm Předmět: |
|
|
a jeste neco, kdyz uz je tohle tema "opasek" - u kult. drepu jsem opasek pri vahach blizicim se maximu pouzivat musel, u lifterskyho ho nepotrebuji a vahy zvedam vetsi...
opasek uz nepouzivam vubec - pouze na zaveseni zavazi pri klikach na bradlech - ale muze to byt taky vahama, co zvedam - az budu drepovat 200Kg, tak se asi zase sikne...
|
|
| nahoru |
|
 |
tuberacek

|
Zaslal: po květen 03, 2004 6:11 am Předmět: |
|
|
Jakej je rozdil mezi lifterskym a kult. drepem?
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: po květen 03, 2004 6:52 am Předmět: |
|
|
| tuberacek napsal: | | Jakej je rozdil mezi lifterskym a kult. drepem? |
asi 300kg
IMHO u lifterskyho mas cinku posazenou vic dozadu,co nejniz a sirokej postoj (zkrati se draha + zapojis hamstringy), kulturistickej mas vetsinou nohy bliz u sebe a cinku nekde na trapezech s tim, ze to rves spis kvadricepsem
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavel_P

|
Zaslal: po květen 03, 2004 7:16 am Předmět: |
|
|
Hele a co se týče toho wristwrap pásu - já jsem se toho docela bál - aby zápěstí nebylo moc šetřený - myslím si, že zápěstí by člověk měl udržovat pořádně silný - na obyčejný tréning jsem si nebyl jist vhodností jeho zpevňování. Co ty si o tom myslíš? Jak moc to zpevněný zápěstí pomáhá?
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: po květen 03, 2004 7:18 am Předmět: |
|
|
| Pavel_P napsal: |
Hele a co se týče toho wristwrap pásu - já jsem se toho docela bál - aby zápěstí nebylo moc šetřený - myslím si, že zápěstí by člověk měl udržovat pořádně silný - na obyčejný tréning jsem si nebyl jist vhodností jeho zpevňování. Co ty si o tom myslíš? Jak moc to zpevněný zápěstí pomáhá? |
mam podobny rukavice a necejtim ze by mi to nejak oslabovalo zapesti _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|