Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Msup

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ranajky: vlocky, polievkova lyzica kakaa, trocha cukru, pol litra mlieka a na 1,5min do mikrovlnky.. k tomu este hodim do ust asi 15g srvatky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2007 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jídelníček za poslední tři dny...každý den 800 g Marlenka v cca 4 porcích...včera 800 g marlenka a chleba se sýrem...mám to pestřejší než topbitch...ale on zase ušetří
fimima

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2007 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po ranu bez vloček ani ranu,s jogurtem a kakaem
Live STRONG

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2007 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pouzivam bio verzi vlocek v naturalni (neochucovany podobe), existuje jich spousta druhu, ktery micham, pridavam i seminka. Totalni dietni verze byva do vody, mene dietni do nizkotuk mleka anebo bileho jogutu, oslazuji je jen tim, ze pridam sladky low-carb protein. Jako zdroj dobrych tuku budto orechy, trochu lnenyho oleje, anebo lzicku arasidovyho masla rozmichat. Tahle verze je chutove naprosto fajn, vysoka na protein, zadouci tuky a komplexni sachry, a z hlediska obsahu jednoduchych cukru (mnou prilis, ani rano, nevyhledavanych) je na hony vzdalena bezne prodavanym ochucovanym musli mixum, anebo tomu, cemu se marketingove rika cerealie...
henno

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1 salek vlocek, 2 cele vejce, 4 bilky.......vlocky zalit vodou, pak scedit.....smichat se syrovyma vejci a udelat na teflonce jako omeletu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mihulík

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

henno napsal:
1 salek vlocek, 2 cele vejce, 4 bilky.......vlocky zalit vodou, pak scedit.....smichat se syrovyma vejci a udelat na teflonce jako omeletu

zkoušel jste to už někdo?Zrovna nad tím slintám a přemýšlím,že bych to zítra posnídal
JPS

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mihulík napsal:
henno napsal:

zkoušel jste to už někdo?Zrovna nad tím slintám a přemýšlím,že bych to zítra posnídal

Zkousel sem neco podobnyho ,ale reknu ti 3/4 sla do hajzlu
The Blade

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som to tiez skusal ale len s bielkami a vlocky som mal na noc namocene v mlieku a nic prevratne to nebolo
Mihulík

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok,díky...najdi si radši jinou pochoutku
babovka

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mihulík napsal:

3 celá vejce, 1 cottage, trošku mlíka, skořici, 300 gramů vloček, do mixéru, osmažit na lívanečníku, nahoru džem... lahůdka
Mihulík

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

babovka napsal:
Mihulík napsal:

3 celá vejce, 1 cottage, trošku mlíka, skořici, 300 gramů vloček, do mixéru, osmažit na lívanečníku, nahoru džem... lahůdka

to si děláš k snídani? Ne,že by to nevypadalo lákavě,ale takhle složitou přípravu nemá ani můj oběd,natož snídaně
babovka

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hodit pět věcí do mixéru a zamíchat? připomínáš mi mojeho kamaráda, který říkal, že nikdy není tak zdechlý, aby nezvednul telefon a neobjednal si pizzu.
Mihulík

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo což to ne,mě se spíš nelíbila ta část s tím lívanečníkem...ale teď když jsem zapojil mozek,tak jsem si uvědomil,že to je vlastně "takový to" jak se na tom dělají lívance...kdo by to byl podle toho názvu řekl,že?
BUFU

PříspěvekZaslal: út srpen 07, 2007 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:
Mihulík napsal:
henno napsal:

Blbost, omeleta z vajček a vloček je super. Já tam akorát vždycky přihodím pár lžic cukru a osmažím. navrch eště marmeládu a je to yumi yumi... neumíte vařit
Mihulík

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
JPS napsal:
Mihulík napsal:
henno napsal:

Blbost, omeleta z vajček a vloček je super. Já tam akorát vždycky přihodím pár lžic cukru a osmažím. navrch eště marmeládu a je to yumi yumi... neumíte vařit

tak já to zítra zkusím ...a když neprosedím zbytek dne na hajzlu,tak napíšu,jaké to bylo,abych dokázal,že vařit umím

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: