|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
henno

|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 8:21 am Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | spis to necham tak nejakou chvili v tom jogurtu...to ej vlastne jakoby to zustalo v mleku...kdyby nenasakli budou jen vic krupave |
ok...diky...zkusim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lucynqa

|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 10:22 pm Předmět: |
|
|
| henno napsal: | | lucynqa napsal: | spis to necham tak nejakou chvili v tom jogurtu...to ej vlastne jakoby to zustalo v mleku...kdyby nenasakli budou jen vic krupave |
ok...diky...zkusim |
tak co chutnalo?
dnes jsem ovesne placicky udelala s raznici....a chutnalo:-)
Naposledy upravil lucynqa dne út duben 08, 2008 8:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
RadimS
|
Zaslal: pá září 14, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
Já je dávám občas přes den do tvarohu nebo do jogurtu.ochuceno podle chuti a nálady (rozmixovany s mlíkem,nebo jen granko,nebo ovoce do toho,hrozinky....prostě to chce zkoušet....)
Mohli byste mi někdo pls říci kolik g vloček se vleze tak do 2dcl hrnku??...nebo do něčeho jiného prostě at zhruba vím....nejde mi o to jestli to bude nevím třeba 20g nebo 30g ale jestli to bude 50g nebo 100g
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: pá září 14, 2007 7:00 pm Předmět: |
|
|
Rano dam obcas tak 200g vlocek s vodou.Vlocky+tepla voda+hrozny+unclebeans.
|
|
| nahoru |
|
 |
RadimS
|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:04 am Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Rano dam obcas tak 200g vlocek s vodou.Vlocky+tepla voda+hrozny+unclebeans. |
Podle čeho teda ty vločky dávkujete??? by oko? Já su rád že mě mamka pustí do kuchyně,kdybych tam začal saškovat s váhou (která je navíc digitální a já nějak nechápu jak se s ní dělá )myslela by si že jsem zešílel stačí zhruba
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:17 am Předmět: |
|
|
| RadimS napsal: | | JPS napsal: | | Rano dam obcas tak 200g vlocek s vodou.Vlocky+tepla voda+hrozny+unclebeans. |
Podle čeho teda ty vločky dávkujete??? by oko? Já su rád že mě mamka pustí do kuchyně,kdybych tam začal saškovat s váhou (která je navíc digitální a já nějak nechápu jak se s ní dělá )myslela by si že jsem zešílel stačí zhruba |
tak si vem pro jednou nejakou misku do te to nasyp a zvaz kolik to ma a podletoho si to tak delej porad ...ja to vazim normalne kazdy rano 60g normalnich vlocek + 60g tech drcenych vocek + protein + mlyko sup s tim do mixeru a naliju to do sebe
|
|
| nahoru |
|
 |
Pat

|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RadimS
|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:32 am Předmět: |
|
|
| TomDelonge napsal: |
tak si vem pro jednou nejakou misku do te to nasyp a zvaz kolik to ma a podletoho si to tak delej porad ...ja to vazim normalne kazdy rano 60g normalnich vlocek + 60g tech drcenych vocek + protein + mlyko sup s tim do mixeru a naliju to do sebe |
njn..tak to budu muset jít do kuchyně roztáhnout hecnu se,najdu váhu a vyrazím z ní ,kolik že gramů tam mám
Naposledy upravil RadimS dne ne září 16, 2007 8:39 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
RadimS
|
Zaslal: ne září 16, 2007 8:32 am Předmět: |
|
|
| Pat napsal: |
kelímek od 200g jogurtu je 100g vloček |
DÍK....toto jsem potřeboval
|
|
| nahoru |
|
 |
Fidzin
|
|
| nahoru |
|
 |
Brave
|
Zaslal: čt září 20, 2007 9:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
babovka
|
Zaslal: pá září 21, 2007 5:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: pá září 21, 2007 8:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Fidzin
|
Zaslal: pá září 21, 2007 2:53 pm Předmět: |
|
|
| matejkorvin napsal: | | Brave napsal: | | Fidzin napsal: | Prominte, je toho tu dost a dost, a tak proto prosim omluvte mou lenost vyhledavat recept podobny nebo stejny jako je ten muj....
Ja nechavam povarit oves. vlocky v mlece (mleka akorat, aby kase na konci netekla, ale byla spis tuha) pri vareni pridam hoblinky jablka ( zbavim je slupky skrabkou a za pomoci skrabky pak dal delam hoblinky) i s jablky povarim...pridam skorici... necham pres noc na plotne (nedavam do lednicky)... a je hotovo...jinak pro doslazeni kdyz mam chut pocukruju Glukopurem |
Pod slupkou jablka je nejvíc vitamínů. |
pise, ze tie jablka vari cize vacsina vitaminov aj tak degraduje |
V podstate snad nejde ani o ty vitaminy, jako o to ochutit ovesnou kasi, aby byla pozivatelna pro co nejvice lidi...nemyslite?
|
|
| nahoru |
|
 |
katuschka

|
Zaslal: st září 26, 2007 1:27 pm Předmět: recept |
|
|
No rozmixovat se skorice, tvarohem, sladidlem a pridat strouhana jablka - proste mnamka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|