Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
henno

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2007 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
spis to necham tak nejakou chvili v tom jogurtu...to ej vlastne jakoby to zustalo v mleku...kdyby nenasakli budou jen vic krupave

ok...diky...zkusim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lucynqa

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

henno napsal:
lucynqa napsal:
spis to necham tak nejakou chvili v tom jogurtu...to ej vlastne jakoby to zustalo v mleku...kdyby nenasakli budou jen vic krupave

ok...diky...zkusim

tak co chutnalo?

dnes jsem ovesne placicky udelala s raznici....a chutnalo:-)

Naposledy upravil lucynqa dne út duben 08, 2008 8:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RadimS

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2007 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já je dávám občas přes den do tvarohu nebo do jogurtu.ochuceno podle chuti a nálady (rozmixovany s mlíkem,nebo jen granko,nebo ovoce do toho,hrozinky....prostě to chce zkoušet....)
Mohli byste mi někdo pls říci kolik g vloček se vleze tak do 2dcl hrnku??...nebo do něčeho jiného prostě at zhruba vím....nejde mi o to jestli to bude nevím třeba 20g nebo 30g ale jestli to bude 50g nebo 100g
JPS

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2007 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rano dam obcas tak 200g vlocek s vodou.Vlocky+tepla voda+hrozny+unclebeans.

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
RadimS

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:

Podle čeho teda ty vločky dávkujete??? by oko? Já su rád že mě mamka pustí do kuchyně,kdybych tam začal saškovat s váhou (která je navíc digitální a já nějak nechápu jak se s ní dělá )myslela by si že jsem zešílel stačí zhruba
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RadimS napsal:
JPS napsal:

Podle čeho teda ty vločky dávkujete??? by oko? Já su rád že mě mamka pustí do kuchyně,kdybych tam začal saškovat s váhou (která je navíc digitální a já nějak nechápu jak se s ní dělá )myslela by si že jsem zešílel stačí zhruba

tak si vem pro jednou nejakou misku do te to nasyp a zvaz kolik to ma a podletoho si to tak delej porad ...ja to vazim normalne kazdy rano 60g normalnich vlocek + 60g tech drcenych vocek + protein + mlyko sup s tim do mixeru a naliju to do sebe
Pat

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RadimS napsal:
JPS napsal:

kelímek od 200g jogurtu je 100g vloček
RadimS

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TomDelonge napsal:

tak si vem pro jednou nejakou misku do te to nasyp a zvaz kolik to ma a podletoho si to tak delej porad ...ja to vazim normalne kazdy rano 60g normalnich vlocek + 60g tech drcenych vocek + protein + mlyko sup s tim do mixeru a naliju to do sebe

njn..tak to budu muset jít do kuchyně roztáhnout hecnu se,najdu váhu a vyrazím z ní ,kolik že gramů tam mám

Naposledy upravil RadimS dne ne září 16, 2007 8:39 am, celkově upraveno 1 krát
RadimS

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pat napsal:

kelímek od 200g jogurtu je 100g vloček

DÍK....toto jsem potřeboval
Fidzin

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prominte, je toho tu dost a dost, a tak proto prosim omluvte mou lenost vyhledavat recept podobny nebo stejny jako je ten muj....

Ja nechavam povarit oves. vlocky v mlece (mleka akorat, aby kase na konci netekla, ale byla spis tuha) pri vareni pridam hoblinky jablka (zbavim je slupky skrabkou a za pomoci skrabky pak dal delam hoblinky) i s jablky povarim...pridam skorici... necham pres noc na plotne (nedavam do lednicky)... a je hotovo...jinak pro doslazeni kdyz mam chut pocukruju Glukopurem
Brave

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fidzin napsal:
Prominte, je toho tu dost a dost, a tak proto prosim omluvte mou lenost vyhledavat recept podobny nebo stejny jako je ten muj....

Ja nechavam povarit oves. vlocky v mlece (mleka akorat, aby kase na konci netekla, ale byla spis tuha) pri vareni pridam hoblinky jablka ( zbavim je slupky skrabkou a za pomoci skrabky pak dal delam hoblinky) i s jablky povarim...pridam skorici... necham pres noc na plotne (nedavam do lednicky)... a je hotovo...jinak pro doslazeni kdyz mam chut pocukruju Glukopurem

Pod slupkou jablka je nejvíc vitamínů.
babovka

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 5:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brave napsal:
Fidzin napsal:

Ja nechavam povarit oves. vlocky v mlece (mleka akorat, aby kase na konci netekla, ale byla spis tuha) pri vareni pridam hoblinky jablka ( zbavim je slupky skrabkou a za pomoci skrabky pak dal delam hoblinky) i s jablky povarim...pridam skorici... necham pres noc na plotne (nedavam do lednicky)... a je hotovo...jinak pro doslazeni kdyz mam chut pocukruju Glukopurem

tak se někdy zastav dám ti šlupku
matejkorvin

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brave napsal:
Fidzin napsal:

pise, ze tie jablka vari cize vacsina vitaminov aj tak degraduje
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
Fidzin

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

matejkorvin napsal:
Brave napsal:
Fidzin napsal:

pise, ze tie jablka vari cize vacsina vitaminov aj tak degraduje

V podstate snad nejde ani o ty vitaminy, jako o to ochutit ovesnou kasi, aby byla pozivatelna pro co nejvice lidi...nemyslite?
katuschka

PříspěvekZaslal: st září 26, 2007 1:27 pm    Předmět: recept Odpovědět s citátem

No rozmixovat se skorice, tvarohem, sladidlem a pridat strouhana jablka - proste mnamka :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: