|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marzochi
|
Zaslal: út září 01, 2009 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Trix napsal: | | hele prý emco vyrábí nějakou hotovou ovesnou kaši pls nvte jak vypadá nebo kde se dá koupit nikde sem ji ještě neviděl...dik |
bohužel eště nemohu posílat odkazy, ale podívej se na emco.cz tam dej produkty a jsou to ty express kaše
Já jsem si je celkem oblíbil, chut výborná a hlavně se s tim nemusim dlěat, takže když nestíhám nebo když u mě převládne lenost, tak si 2pytliky dam do misky, zaleju vodou, chvilu pockam a pochutnavam si, este tam doporucuji nakrajet banán, ten se tam hodí. A dej taky pozor na to aby sis tam ty vody nedal moc, pak je z toho břečka, postupne dolejvej trošky vody, dokud ti z toho nevznikne hustá kaša.
Doporučuji jablkové se skořicí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
catarsa

|
Zaslal: út září 01, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
| marzochi napsal: | | Trix napsal: | | hele prý emco vyrábí nějakou hotovou ovesnou kaši pls nvte jak vypadá nebo kde se dá koupit nikde sem ji ještě neviděl...dik |
bohužel eště nemohu posílat odkazy, ale podívej se na emco.cz tam dej produkty a jsou to ty express kaše
Já jsem si je celkem oblíbil, chut výborná a hlavně se s tim nemusim dlěat, takže když nestíhám nebo když u mě převládne lenost, tak si 2pytliky dam do misky, zaleju vodou, chvilu pockam a pochutnavam si, este tam doporucuji nakrajet banán, ten se tam hodí. A dej taky pozor na to aby sis tam ty vody nedal moc, pak je z toho břečka, postupne dolejvej trošky vody, dokud ti z toho nevznikne hustá kaša |
Na mě je to moc sladký, teda...mnohem víc mi chutná kaše Dobrá vláknina - je tam míň cukru a chuť je přitom přirozenější a výrazná. Čokoláda je bomba- před tréninkem mě to skvěle nakopne
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út září 01, 2009 3:27 pm Předmět: |
|
|
| catarsa napsal: | | marzochi napsal: | | Trix napsal: | | hele prý emco vyrábí nějakou hotovou ovesnou kaši pls nvte jak vypadá nebo kde se dá koupit nikde sem ji ještě neviděl...dik |
Já jsem si je celkem oblíbil, chut výborná a hlavně se s tim nemusim dlěat, takže když nestíhám nebo když u mě převládne lenost, tak si 2pytliky dam do misky, zaleju vodou, chvilu pockam a pochutnavam si, este tam doporucuji nakrajet banán, ten se tam hodí. A dej taky pozor na to aby sis tam ty vody nedal moc, pak je z toho břečka, postupne dolejvej trošky vody, dokud ti z toho nevznikne hustá kaša |
Na mě je to moc sladký, teda...mnohem víc mi chutná kaše Dobrá vláknina - je tam míň cukru a chuť je přitom přirozenější a výrazná. Čokoláda je bomba- před tréninkem mě to skvěle nakopne |
Já si kupuji jen ty nejlevnější úplně obyčejné vločky.Jsou sice hnusné a jsou tam také slupky ale já si je stejně mixiji ráno na snídani s proteinem a pak to vypiju tak že je to jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
catarsa

|
Zaslal: út září 01, 2009 3:30 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Já si kupuji jen ty nejlevnější úplně obyčejné vločky.Jsou sice hnusné a jsou tam také slupky ale já si je stejně mixiji ráno na snídani s proteinem a pak to vypiju tak že je to jedno. |
No tak, když to umixuješ a vypiješ, tak to už je fakt jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 8:15 am Předmět: |
|
|
Ovesne vlocky + rozinky zaliju varici vodou, pridam sladidlo, necham nasat a zchladnout a dam do lednicky nebo do mrazaku (ne aby to zmrzlo, ale aby to bylo co nejledovejsi). Namicham si proteinovy kokteil nejlepe nejaky husty a kremovy (cokoladova 80ka od Weidera) s ledovym mlekem. Az jsou vlocky vychlazene, smicham je s proteinem (osobne to jeste doslazuji nekolika tbl. sladidla a medem). Vezmu nuz a z mrazaku seskrabu tu bilou namrazu, coz je jak ledova trist nebo neco takoveho a pridam k proteinu a vlockam. Navrch posypu kokosem, ktery prubezne dosypavam pripadne prilevam mleko a med. M.A.S.A.K.R _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 8:31 am Předmět: |
|
|
drapre tohle není normální _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 8:49 am Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | drapre tohle není normální |
??? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 9:03 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | drapere ty umela sladidla sou peknej shit , videl sem o tom dokument a myslim , ze mas tak rok , nanejvejs 2 |
hmm ja videl dokumentu.... :)
svuj prijem sladidel jsem za posledni dobu snizil asi o 1000%, takze tech par tabletek mne snad vnitrnosti nerozezere :)
mimochodem Kadde, opravdu by me zajmalo, co na tom neni normalniho. Napsal jsem recept s ovesnyma vlockama, ktery me chutna, tak vazne nevim, co se ti nelibi. Nikdo te nenuti to jist _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 9:05 am Předmět: |
|
|
on to tak nemyslel.. spis mu prislo nenormalni si delat z ovesnej vlocek takovej dortik :) coz chapu aji ja.. ja su rad ze tam dam ktomu med a konec.. proste se me stim nechce tak piplat takze obdivuju, ze si stim dokazes tak vyhrat... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 9:05 am Předmět: |
|
|
zkoušel si místo tabletkového sladidla to tekutý ?! tím jde epesnš osladit i suchá rejže
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
Mas stesti, jsi zachranen _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
hade jeden doufám že ti nějaká blbě rozmočená vločka zaskočí _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|