Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marzochi

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trix napsal:
hele prý emco vyrábí nějakou hotovou ovesnou kaši pls nvte jak vypadá nebo kde se dá koupit nikde sem ji ještě neviděl...dik

bohužel eště nemohu posílat odkazy, ale podívej se na emco.cz tam dej produkty a jsou to ty express kaše
Já jsem si je celkem oblíbil, chut výborná a hlavně se s tim nemusim dlěat, takže když nestíhám nebo když u mě převládne lenost, tak si 2pytliky dam do misky, zaleju vodou, chvilu pockam a pochutnavam si, este tam doporucuji nakrajet banán, ten se tam hodí. A dej taky pozor na to aby sis tam ty vody nedal moc, pak je z toho břečka, postupne dolejvej trošky vody, dokud ti z toho nevznikne hustá kaša.
Doporučuji jablkové se skořicí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
catarsa

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:
Trix napsal:
hele prý emco vyrábí nějakou hotovou ovesnou kaši pls nvte jak vypadá nebo kde se dá koupit nikde sem ji ještě neviděl...dik

bohužel eště nemohu posílat odkazy, ale podívej se na emco.cz tam dej produkty a jsou to ty express kaše
Já jsem si je celkem oblíbil, chut výborná a hlavně se s tim nemusim dlěat, takže když nestíhám nebo když u mě převládne lenost, tak si 2pytliky dam do misky, zaleju vodou, chvilu pockam a pochutnavam si, este tam doporucuji nakrajet banán, ten se tam hodí. A dej taky pozor na to aby sis tam ty vody nedal moc, pak je z toho břečka, postupne dolejvej trošky vody, dokud ti z toho nevznikne hustá kaša

Na mě je to moc sladký, teda...mnohem víc mi chutná kaše Dobrá vláknina - je tam míň cukru a chuť je přitom přirozenější a výrazná. Čokoláda je bomba- před tréninkem mě to skvěle nakopne
prochm

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

catarsa napsal:
marzochi napsal:
Trix napsal:

Já jsem si je celkem oblíbil, chut výborná a hlavně se s tim nemusim dlěat, takže když nestíhám nebo když u mě převládne lenost, tak si 2pytliky dam do misky, zaleju vodou, chvilu pockam a pochutnavam si, este tam doporucuji nakrajet banán, ten se tam hodí. A dej taky pozor na to aby sis tam ty vody nedal moc, pak je z toho břečka, postupne dolejvej trošky vody, dokud ti z toho nevznikne hustá kaša

Na mě je to moc sladký, teda...mnohem víc mi chutná kaše Dobrá vláknina - je tam míň cukru a chuť je přitom přirozenější a výrazná. Čokoláda je bomba- před tréninkem mě to skvěle nakopne

Já si kupuji jen ty nejlevnější úplně obyčejné vločky.Jsou sice hnusné a jsou tam také slupky ale já si je stejně mixiji ráno na snídani s proteinem a pak to vypiju tak že je to jedno.
catarsa

PříspěvekZaslal: út září 01, 2009 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Já si kupuji jen ty nejlevnější úplně obyčejné vločky.Jsou sice hnusné a jsou tam také slupky ale já si je stejně mixiji ráno na snídani s proteinem a pak to vypiju tak že je to jedno.

No tak, když to umixuješ a vypiješ, tak to už je fakt jedno
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ovesne vlocky + rozinky zaliju varici vodou, pridam sladidlo, necham nasat a zchladnout a dam do lednicky nebo do mrazaku (ne aby to zmrzlo, ale aby to bylo co nejledovejsi). Namicham si proteinovy kokteil nejlepe nejaky husty a kremovy (cokoladova 80ka od Weidera) s ledovym mlekem. Az jsou vlocky vychlazene, smicham je s proteinem (osobne to jeste doslazuji nekolika tbl. sladidla a medem). Vezmu nuz a z mrazaku seskrabu tu bilou namrazu, coz je jak ledova trist nebo neco takoveho a pridam k proteinu a vlockam. Navrch posypu kokosem, ktery prubezne dosypavam pripadne prilevam mleko a med. M.A.S.A.K.R
Kadd

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drapre tohle není normální

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:

???
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drapere ty umela sladidla sou peknej shit , videl sem o tom dokument a myslim , ze mas tak rok , nanejvejs 2
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
drapere ty umela sladidla sou peknej shit , videl sem o tom dokument a myslim , ze mas tak rok , nanejvejs 2

hmm ja videl dokumentu.... :)

svuj prijem sladidel jsem za posledni dobu snizil asi o 1000%, takze tech par tabletek mne snad vnitrnosti nerozezere :)

mimochodem Kadde, opravdu by me zajmalo, co na tom neni normalniho. Napsal jsem recept s ovesnyma vlockama, ktery me chutna, tak vazne nevim, co se ti nelibi. Nikdo te nenuti to jist
magion

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

on to tak nemyslel.. spis mu prislo nenormalni si delat z ovesnej vlocek takovej dortik :) coz chapu aji ja.. ja su rad ze tam dam ktomu med a konec.. proste se me stim nechce tak piplat takze obdivuju, ze si stim dokazes tak vyhrat...
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkoušel si místo tabletkového sladidla to tekutý ?! tím jde epesnš osladit i suchá rejže
ygg

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
on to tak nemyslel.. spis mu prislo nenormalni si delat z ovesnej vlocek takovej dortik :) coz chapu aji ja.. ja su rad ze tam dam ktomu med a konec.. proste se me stim nechce tak piplat takze obdivuju, ze si stim dokazes tak vyhrat...

Asi tak....navíc na konci byl smajl....ale Draperova tendence k výrobě nejrůznějších potravinových bomb je už pravidelným čtenářům fóra dobře známá
Kadd

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kadd napsal:

???

nene to není myšleno zle

Já jen že kdybych tohle nabídl návštěvě tak nevím jestli by si hodovali jako třeba ty.

Já narážel na tvůj podpis (první část) ale to už nějaký ten rok o tobě víme jen jsi mě překvapil, že je ještě furt spousta věcí kterýma dokážeš překvapit.

Myšleno fakt v dobrým prostě jsi divnej o to jsou tvoje posty a příspěvky zajímavější a určitě nemám jedinej důvod na tebe vrhnout jediný křivy slovo

Asi ten můj příspěvek jen blbě vyzněl

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas stesti, jsi zachranen
Kadd

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hade jeden doufám že ti nějaká blbě rozmočená vločka zaskočí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: