|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Duro
|
Zaslal: st říjen 07, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
drapere po tebe nebudem uz nikdy nic opakovat
pripravil som si 100g vlocek podla toho tvojho navodu vcera a potom som pripravoval cely den a hned jak bolo jak tak vychlazene som to do seba cpal a padli 2x750g vlocek sacky
este som tam pridal vanilkovu aromu
neskutocne dobre zradlo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 12:19 pm Předmět: |
|
|
nechapu proc zalivat varici vodou a pak proteinem? Staci zalit vlocky tim mlikoproteinem a nechat nasaknout ne? Ta voda je tam uplne zbytecna
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st říjen 07, 2009 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | nechapu proc zalivat varici vodou a pak proteinem? Staci zalit vlocky tim mlikoproteinem a nechat nasaknout ne? Ta voda je tam uplne zbytecna |
zkus to a uvidis co to udela....
edit: musis to ale nechat porade nasat, coz chvili trva _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dEvtraf
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 5:11 pm Předmět: |
|
|
já vemu hrnek,do toho nasypu tak 200g vloček,malou lžičku cukru a zaliju to mlékem..celkem mně to chutná
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 5:17 pm Předmět: |
|
|
Ja uz ani nesladim vlocky mliko, narvu to do sebe rao, stejne jeste nevnimam a hotovo xD _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr37
|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 11:59 am Předmět: |
|
|
Ahoj možná uplně hloupý dotaz, ale rád bych věděl kdy je vhodné jíst vločky a kdy ne. Mixuju si asi 150g vloček, s grankem a medem (občas přidám protein). Je mi jasné že ráno určitě ano, možná i jako svačinka taky dobrý, ale co před treninkem cca pul hodiny nebo po treninku (běžně po treninku dávám glukopur s proteinem, ale rád bych věděl jestli je vhodná i tahle varianta) a večer před spaním? Kolik gramů vloček spořádáte za den? Díky za radu pročítal jsem si témata o vločkach ale na tohle jsem tam nenarazil.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 12:26 pm Předmět: |
|
|
Pred ani po treningu vlocky nie su vhodne koli vyssiemu obsaju vlakniny. Pred spankom obecne sacharidy radsej nie, pretoze to moze ist do tuku. Ale zalezi aky mas metabolizmus a kedy si mal trening.
|
|
| nahoru |
|
 |
p@trik

|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 11:33 pm Předmět: abych to tu trošku rozproudil |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Schwarzenegger
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 11:37 pm Předmět: |
|
|
dobrou chuť. Já jsem to zkoušel, ale nějak se to posr*lo a bylo to tvrdý jak šutr.
|
|
| nahoru |
|
 |
p@trik

|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 11:48 pm Předmět: arnold: |
|
|
Diky... udělám si toho do školy víc než obvod učebnic do školy xD A jestli jsi to dělal podle návodu, tak jsi nic nemohl pokazit... nesmíš to dlouho dělat na pánvici nebo nesmí být pořádně rozpálená.. jenom nechat trošku ztvrdnout at se nerozdrolí při obracení, nechat minutku až dvě druhou stranu a hned podávat :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Arnold Schwarzenegger napsal: | | dobrou chuť. Já jsem to zkoušel, ale nějak se to posr*lo a bylo to tvrdý jak šutr. |
http://www.kulturistika.net/crazy-recepty-dietni-kavovy-pernik
Tak já pekla dneska ráno a bylo to krásně nadýchaný. Chuť kávy byla výborná. Překvapivě se to ani trošku nepřipálilo. _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
OrelFCB
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 6:27 pm Předmět: |
|
|
moje vločky po ránu, rychlá příprava a hlavně bez dlouhého jezení. veznu mixer, nasypu tam 100g vloček, 1 ks banánu, asi 2 dcl mleka, a lžičku medu cca 25g a rozmixuju. Vypiju za 3 minuty. příprava s vypitím i umytím mixeru 10 minut, když su moc pomalý max. 15 minut, rychlá a výživná snídaně hned po ránu bez dlouhého sezení nad miskou plnů vloček... často použiju i na svačinku když je možnost, jen dám míň vloček třeba 60g a přidám 100g tvarohu, a trochu víc mléka, tvaroh tento nápoj "zhustí"...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek Hrdý
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
To já když do sebe něco takhle rychle kopnu,tak ať je to cokoliv,za chvíli mám zase hlad.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| OrelFCB napsal: | moje vločky po ránu, rychlá příprava a hlavně bez dlouhého jezení. veznu mixer, nasypu tam 100g vloček, 1 ks banánu, asi 2 dcl mleka, a lžičku medu cca 25g a rozmixuju. Vypiju za 3 minuty. příprava s vypitím i umytím mixeru 10 minut, když su moc pomalý max. 15 minut, rychlá a výživná snídaně hned po ránu bez dlouhého sezení nad miskou plnů vloček... často použiju i na svačinku když je možnost, jen dám míň vloček třeba 60g a přidám 100g tvarohu, a trochu víc mléka, tvaroh tento nápoj "zhustí"... |
Přesně.Já to dělám také tak.200g vloček+60g syrovátkového proteinu+0,5 l vody a za chvíli jsem po snídani.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | OrelFCB napsal: | moje vločky po ránu, rychlá příprava a hlavně bez dlouhého jezení. veznu mixer, nasypu tam 100g vloček, 1 ks banánu, asi 2 dcl mleka, a lžičku medu cca 25g a rozmixuju. Vypiju za 3 minuty. příprava s vypitím i umytím mixeru 10 minut, když su moc pomalý max. 15 minut, rychlá a výživná snídaně hned po ránu bez dlouhého sezení nad miskou plnů vloček... často použiju i na svačinku když je možnost, jen dám míň vloček třeba 60g a přidám 100g tvarohu, a trochu víc mléka, tvaroh tento nápoj "zhustí"... |
Přesně.Já to dělám také tak.200g vloček+60g syrovátkového proteinu+0,5 l vody a za chvíli jsem po snídani . |
jste vrazi pozitku z dobreho jidla
to je to, cemu se snazim zabranit....cim dele jim, tim lepe _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|