Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Duro

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drapere po tebe nebudem uz nikdy nic opakovat
pripravil som si 100g vlocek podla toho tvojho navodu vcera a potom som pripravoval cely den a hned jak bolo jak tak vychlazene som to do seba cpal a padli 2x750g vlocek sacky
este som tam pridal vanilkovu aromu
neskutocne dobre zradlo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechapu proc zalivat varici vodou a pak proteinem? Staci zalit vlocky tim mlikoproteinem a nechat nasaknout ne? Ta voda je tam uplne zbytecna
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
nechapu proc zalivat varici vodou a pak proteinem? Staci zalit vlocky tim mlikoproteinem a nechat nasaknout ne? Ta voda je tam uplne zbytecna

zkus to a uvidis co to udela....

edit: musis to ale nechat porade nasat, coz chvili trva
dEvtraf
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2009 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já vemu hrnek,do toho nasypu tak 200g vloček,malou lžičku cukru a zaliju to mlékem..celkem mně to chutná
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá říjen 09, 2009 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz ani nesladim vlocky mliko, narvu to do sebe rao, stejne jeste nevnimam a hotovo xD
Petr37

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj možná uplně hloupý dotaz, ale rád bych věděl kdy je vhodné jíst vločky a kdy ne. Mixuju si asi 150g vloček, s grankem a medem (občas přidám protein). Je mi jasné že ráno určitě ano, možná i jako svačinka taky dobrý, ale co před treninkem cca pul hodiny nebo po treninku (běžně po treninku dávám glukopur s proteinem, ale rád bych věděl jestli je vhodná i tahle varianta) a večer před spaním? Kolik gramů vloček spořádáte za den? Díky za radu pročítal jsem si témata o vločkach ale na tohle jsem tam nenarazil.
spider1029

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred ani po treningu vlocky nie su vhodne koli vyssiemu obsaju vlakniny. Pred spankom obecne sacharidy radsej nie, pretoze to moze ist do tuku. Ale zalezi aky mas metabolizmus a kedy si mal trening.
p@trik

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 11:33 pm    Předmět: abych to tu trošku rozproudil Odpovědět s citátem

http://www.kulturistika.net/crazy-recepty-dietni-kavovy-pernik
těším se, až si ho dám v pondělí ráno. (v neděli končím s 18 týdenní dietou) takže mi tečou už ted sliny...

www.kulturistika.net
Arnold Schwarzenegger
(ban)

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrou chuť. Já jsem to zkoušel, ale nějak se to posr*lo a bylo to tvrdý jak šutr.
p@trik

PříspěvekZaslal: pá listopad 20, 2009 11:48 pm    Předmět: arnold: Odpovědět s citátem

Diky... udělám si toho do školy víc než obvod učebnic do školy xD A jestli jsi to dělal podle návodu, tak jsi nic nemohl pokazit... nesmíš to dlouho dělat na pánvici nebo nesmí být pořádně rozpálená.. jenom nechat trošku ztvrdnout at se nerozdrolí při obracení, nechat minutku až dvě druhou stranu a hned podávat :-)

www.kulturistika.net
Bosorka

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnold Schwarzenegger napsal:
dobrou chuť. Já jsem to zkoušel, ale nějak se to posr*lo a bylo to tvrdý jak šutr.

http://www.kulturistika.net/crazy-recepty-dietni-kavovy-pernik

Tak já pekla dneska ráno a bylo to krásně nadýchaný. Chuť kávy byla výborná. Překvapivě se to ani trošku nepřipálilo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
OrelFCB

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moje vločky po ránu, rychlá příprava a hlavně bez dlouhého jezení. veznu mixer, nasypu tam 100g vloček, 1 ks banánu, asi 2 dcl mleka, a lžičku medu cca 25g a rozmixuju. Vypiju za 3 minuty. příprava s vypitím i umytím mixeru 10 minut, když su moc pomalý max. 15 minut, rychlá a výživná snídaně hned po ránu bez dlouhého sezení nad miskou plnů vloček... často použiju i na svačinku když je možnost, jen dám míň vloček třeba 60g a přidám 100g tvarohu, a trochu víc mléka, tvaroh tento nápoj "zhustí"...
Marek Hrdý

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To já když do sebe něco takhle rychle kopnu,tak ať je to cokoliv,za chvíli mám zase hlad.
prochm

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OrelFCB napsal:
moje vločky po ránu, rychlá příprava a hlavně bez dlouhého jezení. veznu mixer, nasypu tam 100g vloček, 1 ks banánu, asi 2 dcl mleka, a lžičku medu cca 25g a rozmixuju. Vypiju za 3 minuty. příprava s vypitím i umytím mixeru 10 minut, když su moc pomalý max. 15 minut, rychlá a výživná snídaně hned po ránu bez dlouhého sezení nad miskou plnů vloček... často použiju i na svačinku když je možnost, jen dám míň vloček třeba 60g a přidám 100g tvarohu, a trochu víc mléka, tvaroh tento nápoj "zhustí"...

Přesně.Já to dělám také tak.200g vloček+60g syrovátkového proteinu+0,5 l vody a za chvíli jsem po snídani.
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
OrelFCB napsal:

Přesně.Já to dělám také tak.200g vloček+60g syrovátkového proteinu+0,5 l vody a za chvíli jsem po snídani .

jste vrazi pozitku z dobreho jidla
to je to, cemu se snazim zabranit....cim dele jim, tim lepe

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: