|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SimsonCZ

|
Zaslal: st únor 02, 2011 12:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wiro

|
Zaslal: ne únor 06, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
Ja som sa vzdy bal si dat vlocky s vajcom ;) mi to prislo vzdy take na grc ale dneska som na to nejak dostal chut.
Vlocky (podla toho ake, tvrdsie namocit do vody nech sa napiju, tie jemnejsie staci rozsmiesat vo vode tesne pred tym nez ich supnete na panvicu)
Vlocky , do toho klasika vajicko + nastruhany parmezan - rozmiesat na kasu...
Na konci to hodit na tanier a posypat este parmezanom.
Bolo to dobre ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po únor 14, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
Jaký je rozdíl mezi vločkama a mezi cornflakes?
Nutriční hodnoty na obalu jsou takřka stejné. Chuťově jsou pro mě corny podstatně lepší, zaliju mlékem/bílým jogurtem a baštím.
Vzhledem k tomu, že o nich moc lidí nedebatuje, tak cítím nějakou zradu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po únor 14, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Jaký je rozdíl mezi vločkama a mezi cornflakes?
Nutriční hodnoty na obalu jsou takřka stejné. Chuťově jsou pro mě corny podstatně lepší, zaliju mlékem/bílým jogurtem a baštím.
Vzhledem k tomu, že o nich moc lidí nedebatuje, tak cítím nějakou zradu. |
ovesny vlocky sou ovesny vlocky, neni tam nic pridanyho, jen sou nektere nasekane na drobno a zbavene slupek tot vse. Kdezto korn flejky se delaj s kukurice, sladovyho vytazeku a cukru... Maj o dost vyssi GI nez vlocky... Jinejma slovama, neni to spatnej zdroj sacharidu, ale daval bych ho butto rano, nebo po zatezi, jen tak sedet doma a zrat korn flejky, to asi poleze slusne do tuku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po únor 14, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
Ronnie Coleman myslim baštil sachry z kukuřice docela dost, teda hlavně k snídani, ale měl to ve formě nějaké instatní kaše.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po únor 14, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Ronnie Coleman myslim baštil sachry z kukuřice docela dost, teda hlavně k snídani, ale měl to ve formě nějaké instatní kaše. | Coleman papal instantni kukuricnou kasu, neco jako je u nas znama krupicova kase, tak u nich kukuricna...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po únor 14, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: |
ovesny vlocky sou ovesny vlocky, neni tam nic pridanyho, jen sou nektere nasekane na drobno a zbavene slupek tot vse. Kdezto korn flejky se delaj s kukurice, sladovyho vytazeku a cukru... Maj o dost vyssi GI nez vlocky... Jinejma slovama, neni to spatnej zdroj sacharidu, ale daval bych ho butto rano, nebo po zatezi, jen tak sedet doma a zrat korn flejky, to asi poleze slusne do tuku... |
No já to používám pouze na snídani. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po únor 14, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
Krupice s vločkami a s mlékem (v poměru 1:1) do toho příchut a je to bašta... super, že každý den si dám příchut na jakou mám zrovna chut.
Kdybych měl sníst potřebné množství sachrů ve vločkách na snídani, tak to bude kvůli množství vlákniny pro mě kontraproduktivní.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po únor 14, 2011 9:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
500g vloček, 200ml mléka, 5 lžíček granka, 1 dávka (36g) banánového Myofusionu a 9 vajec
Vymýšlím ultimátní snídani. První pokus. Chutná to dokonale, vypadá to relativně dobře (je to jen polovina toho, co vzniklo, pač na jeden talíř se to nevešlo díky tomu, že při prvních pokusech sem nevěděl, kdy to na pánvi přehazovat, takže se mi to v letu rozlomilo :D )... budu to mít tak na 4 snídaně počítám. Ten protein tomu dal takovou jemnou chuť + aroma, čímž sem asi nahradil skořici apod. Ještě to plánuju zkusit s jablkem a dalšíma blbůstkama a postupně to vyšperkovat a najít ideální konzistenci a chuť.
Jinak hlavní plus tohodle je to, že vločky nebudu jíst 40 minut, ale jen 5 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 6:16 am Předmět: |
|
|
Vypada to pekne, jeste bych to potrel treba nejakym ovocnym jogurtem nebo ovocnym tvarohem. Jinak jak muzes proboha v pul kg vlocek citit jednu odmerku proteinu? Ja kdyz si delal sve ovesne kase, tak jsem daval 3 odmerky na 100g vlocek a jeste plno sladidla.
S tema jablkama to take neni sptane, kdysi jsem to delal. Normalne je nastrouhat a zamichat do toho. A na to dochuceni zkus misto skorice jablecny zavin (nebo jakblkovy zavin nevim jak se to presne jmenuje), je to koreni a maji to normalne v obchodech. Je to smes skorice, citronova kura atd a je to jeste lepsi nez samotna skorice. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: út červenec 19, 2011 7:20 am Předmět: |
|
|
guruhonza: Já bych to tak zkusila, jenže jsem líná to udělat ráno, jsem líná to dělat večer, a navíc jsem zvyklá mít sladké svačiny takže převrácený režim a spousta dalších výmluv ale už bych měla udělat něco s tou celozrnnou moukou ve spižírně takže něco vymyslím a ty vločky také nejsoudrahé :D
Příspěju:
Každý zkušený vločkař pozná, že to nejsou ovesné ale pšeničné vločky ale pořád vločky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|