|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 2:02 pm Předmět: |
|
|
Dat ASS! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
Veru, pekna odmena. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 8:11 am Předmět: |
|
|
... moc pekné 8)
a ty zaber ... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
e-witch: au au  zabrat nemozem, som chudacik s mizernou genetikou a som rad, ze som na seba nalepil aspon par kilo. A ked ma nastves, vymyslim si este ine a originalnejsie vyhovorky
chlapi: tak dik, vyrobili ste mi z nej za posledne dva dni namyslenu narcistku
Dalsi Bulgarian Venice beach day:
Zhyby:
3x10xCarabas
1x8xCarabas
1x6xCarabas
Brucho: 5x10
Kliky na bradlach:
5x10xCarabas
Military press:
3x10xBalvan made in Primorsko
Beh do kopca:
3x
Hodnotenie treningu: Na umretie. Horuco jak prase, parkrat stav na grckanie. Ale pecka, paci sa mi takyto styl treningu. Dneska zas uz len veget a plavanie
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 9:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 9:57 am Předmět: |
|
|
Tu dovolenku zavidim... pekne tam máte :D ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 11:06 am Předmět: |
|
|
hehe aké pekné preliezky žlté, sranda _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 6:29 am Předmět: |
|
|
Slnecny trening
Zhyby:
3x10xCarabas
2x8xCarabas
Kliky na bradlach:
3x12xCarabas
2x10xCarabas
Sklapacky: 5x20
Stone press (ha, vymyslel som cvik):
3x10xkamen
Burpees:
3x10
Hodnotenie treningu: Dnes sme sli o hodinu skor a bolo to citit. Jednak som menej vladal, jednak mi nebolo na bliti. Teraz neviem, co si vybrat  Vcera som este cely den plaval, uplne som zabudol, ako to dokaze napumpovat. Plaval by som aj doma, ale na nasej kosickej plavarni by som miesto svalov nabral plesne na nohy  Dnes mozno pridam nejake fotky z mojho tunajsieho "paleo" stravovania, same ryby na grile a cerstva zelenina a podobne _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 6:35 pm Předmět: |
|
|
Tak slubenych par stravovacich fotiek  strasne lutujem, ze takto nemozem jest cely rok. Inak po dnesnom dni mam farbu ako zrela rajcina, moja bezne svetla pokozka dostala riadny zahul  .
 bezodny sopsky salat
 grilovane maso s grilovanou zeleninou
 makrela na roste
 grilovane rebierka so zemiakmi _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|