|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 7:25 am Předmět: |
|
|
Another vacation training
Zhyby:
4x10xCarabas
Kliky na bradlach:
4x12xCarabas
Kliky:
4x15
Bulharsky (tematicky) drep:
4x15 na kazdu nohu
Stone press:
3x10xsuter (advanced - s pieskom z plaze v ociach, hell yeah)
Vybeh do kopca:
3x
Hodnotenie treningu: Cool. Zhyby nemam velmi rad, ale citim, ze idu stale lepsie. Takisto kliky na bradlach, co ma samozrejme tesi, lebo kto sleduje moj log, vie, ze tricepsy a ramena mam zalostne a slabe. Dvihanie kamena je zabavne, akurat dnes som si pri jeho dvihnuti chrstol piesok do drzky  romantika  mozem byt rad, ze som si tu skalu nepustil na hlavu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 6:33 am Předmět: |
|
|
Beach training
Zhyby:
1x12xCarabas
1x10xCarabas
2x8xCarabas
Kliky na bradlach:
2x15xCarabas - huraa
2x12xCarabas
Kliky rozne:
4x15
Sklapacky:
4x20
Beh do kopca:
3x
Stone press:
3x10xsutr
Hodnotenie treningu: Bleh, kazdym dnom mi viac chyba poriadne zelezo. Udrziavacka alebo spestrenie treningu takymto cvicenim je fajn, ale uz by som sa potreboval poriadne vydrepovat... Zhyby dnes zo zaciatku sli, potom si chrbat povedal, ze ich ma uz plne zuby a vypol. Tak aspon tie kliky na bradlach som nejak dokopal. Pridam este plavanie a bude fajn. Ale mrtvy tah je mrtvy tah _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 9:30 am Předmět: |
|
|
Another day in paradise
Zhyby:
1x13xCarabas
1x11xCarabas
2x10xCarabas
Kliky na bradlach:
4x15xCarabas
Zdvihanie noh na lavicke:
4x15
Kliky:
4x15
Beh do kopca a z kopca:
3x
Stone press:
4x12xstone
Hodnotenie treningu: Po dni pauzy proste pecka. Staci pozriet na zhyby a bradla: dnes to vazne slo. Mali sme dokonca aj fanusikov - nejaki rusi nas ocumovali a akesi stare babky tam cvicili s nami  Vzdy som hovoril, ze treba ist prikladom  Nieco malo sme pofotili, fotky pridam potom neskor. Teraz s dovolenim idem na plaz a jest ryby _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 4:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
super dovolenka, cvičenie, dobré jedlo, plávanie, pláže, ajajáj, čo viac si priať _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
Bohuzial ten raj uz zajtra konci. Posledny den a ide sa nazad do vsednej reality zivota  Na druhu stranu som aj rad, uplne citim ako tu slabnem - hlavne nohy. Moj dojem - tak dve kila dole oproti domacej hmotnosti.
Zhyby:
1x13xCarabas
1x11xCarabas
2x10xCarabas
Kliky na bradlach:
4x15xCarabas
Sklapacky:
4x20
Burpees:
4x10
Stone press:
1x15xstone
2x12xstone
Vystup na lavicku:
4x20
Hodnotenie treningu: Pri anglicakoch som sa skoro poblul. Horuco jak prase, nevedel som to udychat. Moja kondicia povazlivo klesla v prospech sily a svalov (kedysi som skor behaval, sportoval s vlastnou vahou, zatialco cinky su pre mna stale novinkou). Ten stav sa mi vobec nepaci. Po navrate domov teda skusim trochu iny pristup. V prvom rade trosku obmedzim sachre a junk food, s ktorymi som si doteraz vdaka metabolizmu nelamal hlavu. Rad by som trosku vytvaroval to telo, nie som zvyknuty byt zaliaty (no, mozno nie zaliaty v ponimani ludi tu z fora, ale v mojom ponimani zaliaty som), takze zapojim viac kardia. Dufam, ze mi to pomoze aj v kondicii. Zaroven mi uz zacnu aj sermiarske treningy, co je dalsi pohyb, uz sa tesim. Kupim poriadny protein, idealne asi aj BCAA, nech zvladam uregenerovat mrtvoly a drepy. Uvidime, co zo seba vyrobim cez dalsiu zimu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 03, 2013 12:21 pm Předmět: |
|
|
I'm back!
Chrbat / Nohy / Lytka
Mrtvola:
2x10x80kg
1x4x130kg
2x3x150kg
2x1x150kg
1x4x130kg
Drep:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x10x80kg
1x6x100kg
1x4x110kg
2x4x100kg
Pritahy kladky zhora (paralel):
5x10x55kg
Pritahy kladky k hrudniku:
4x8x75kg
Predkop:
1x10x20kg
1x10x60kg
3x10x80kg
Zakopavanie:
4x10x40kg
Lytka na stroji v stoji:
1x10x40kg
4x10x60kg
Rotoped 10 min
Hodnotenie treningu: Ako som cakal  Chrbat utiahne aj po dvoch tyzdnoch to, co predtym, dokonca som mal pocit, ze si krize tak oddychli, ze by padli aj vyssie vahy. Na druhu stranu som to nechcel hned skraja prepalit, tak som po druhej serie so 150kou zvolnil a dal uz len po jednom opakovani.  Bohuzial som predpokladal aj to, ze nohy pojdu dole. A sli  Mozno to bolo aj tou predoslou mrtvolou, alebo som proste zdochlina, ale drepy nesli vobec. Ale nevadi, dnes to bola len taka zahrievacka po dovolenke a nohy som mal dnes len lahke. Prvykrat som zaradil na zaver kardio, zatial len 10 minut, ale celkom fajn, dufam, ze mi to vydrzi. Celkovo po dovolenke spokojnost, trochu mrzia drepy, ale zvysok vnimam pozitivne, takze radost _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st září 04, 2013 8:14 pm Předmět: |
|
|
Dalsi z opatrnych navratovych treningov
Ramena / Brucho / Triceps / Biceps
Military press:
1x10x40kg
2x4x50kg
1x2x60kg (bohuzial cheat)
2x6x40kg
Sklapacky:
10x15
Pritahy cinky k brade:
4x10x30kg
1x10x20kg
Triset:
Upazovanie: 4x10x6kg
Upazovanie v predklone: 3x10x10kg, 1x10x6kg
Predpazovanie: 4x10x6kg
Bench nauzko:
2x10x60kg
2x7x60kg
Biceps s jednoruckami:
4x7x12.5kg kazda ruka
Stahovanie kladky zhora (podhmat) jednorucne:
4x10x15kg
Biceps kladka:
4x10x30kg
Eliptical: 10min
Hodnotenie treningu: Nehrotil som to. Military press vlastne ani hrotit neviem, ten cvik mi proste nejde  Asi ho nahradim jednoruckami, snad pomoze. Triset tradicne masaker, pri tom citim ramena stale, ale moc objemova kombinacia to asi nebude  Triceps som pekne precitil pri jednorucnom stahovani, paradna pumpa. Na zaver pekne kardio, myslim, ze si na to rychlo zvyknem  Proste dalsi z opatrnych postupnych treningov. Mimochodom po vcerajsku svalovka jak prase, bojim sa aj zatlacit na zachode, vsetko ma boli _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá září 06, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
Chrbat / Hrudnik / Lytka
Zhyby (nadhmat vs paralel):
1x14xCarabas
2x8xCarabas + 10kg
2x6xCarabas + 10kg
2x4xCarabas + 15kg
2x6xCarabas
Tlaky jednoruciek na rovnej lavicke:
1x10x25kg
5x6x32.5kg
Pritahy kladky k hrudniku:
4x8x75kg
Tlaky jednoruciek dole hlavou:
5x10x25kg
Krcenie ramien:
5x15xneviemkolkoasizhruba20kilo
Tlaky jednoruciek hore hlavou:
1x6x22.5kg
1x8x22.5kg
2x6x22.5kg
Rozpazky na rovnej:
4x10x12.5kg
Lytka v multipresse:
6x10x85kg
Rotoped 10 min
Hodnotenie: Pa-ra-da. Zhyby sli neskutocne lahko dnes. Uz pri prvej serii som si povedal, ze by to mohlo dnes fakt ist a aj islo. Takze som zhyboval a zhyboval  Dufam, ze z toho tempa uz nevypadnem. Tlaky aj celkom sli, ziadny zazrak, ale sli  Lytka som dnes rozobral hnusne, siel som to strasne pomaly, takze ku koncu uz ma brali krce  Dnes velka spokojnost a optimizmus. Vikend bude narocny, v znameni 17. storocia, takze mizerna strava, ziadny spanok, len adrenalin a strelba a serm _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá září 06, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
....a medovina a pivo, johohó! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po září 09, 2013 11:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po září 09, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
Nohy / light Hrudnik / Brucho / Lytka
Drep:
1x20x20kg
1x20x40kg
1x10x70kg
1x6x100kg
1x4x120kg
1x4x130kg
5x2x130kg
1x4x120kg
4x4x100kg - toto bolo skur*ene peklo
1x6x70kg
Celny drep:
5x6x70kg
Legpress:
1x10x110kg
4x8x230kg
Kliky na bradlach:
4x15xCarabas
1x5xCarabas a potom som sa zdrbal z bradiel a nijak raz som uz nevedel pokracovat
Peck deck:
2x10x30kg asi, lebo neviem, kolko vazia tehlicky
2x10x25kg
1x15x20kg
Tlaky na stroji:
4x10x30kg asi
1x15x20kg asi
Lytka na stroji:
1x10x35kg
6x10x60kg
Sklapacky:
2x20
4x15
Rotoped: 10 min
Hodnotenie treningu: Tak miesto cvicenia noh som ich proste rozje*al  Nemal som sparringa, tak v ramci bezpecnosti som znizil opakovania. A pridal serie  Pri celnych drepoch som uz fakt vydaval strasne zvuky. Hrudnik som dal len tak light, len vcera mi doznela svalovka z piatku. Teraz smo zvedavy, ako dlho bude odoznievat svalovka na nohach  ako sedim pri PC, citim, ze mi tuhnu nohy akoby sa menili na beton. Proste paradny trening a nechapem, ako niekto moze nechciet cvicit nohy. Ten pocit totalneho znicenia sa je nenahraditelny _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 09, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
hehe to ja som také obdobia mával, ale teraz si nohe patrične užívam _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po září 09, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
Videl som tvoj dnesny zapis  Dobra motivacia pre mna (tvoj a este peknych par logov, co sledujem) _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 10, 2013 8:17 pm Předmět: |
|
|
Ramena / Triceps / Biceps / Brucho / Lytka
Tlaky v sede za hlavou (multipress):
1x20x20kg (prazdna osa)
1x10x40kg
1x7x50kg
3x6x50kg
1x8x40kg
1x6x40kg
Sklapacky:
10x15
Pritahy VC k brade:
1x12x20kg
4x10x30kg
1x10x20kg
Triset (rozpazky, predpazky, rozpazky v predklone) :
5x10x6kg
Lytka v multipresse:
5x12x90kg
Uzky bench :
3x10x60kg
1x8x60kg
Biceps jednorucka:
2x10x12.5kg kazda ruka
2x8x12.5kg kazda ruka
Stahovanie kladky jednou rukou (podhmat):
4x10x15kg kazda ruka
Biceps (kladka) v drepe, oprety laket o koleno (to je popis zasa  ):
1x10x30kg
1x8x30kg
1x10x25kg
1x8x25kg
Kladivove zdvihy jednorucky:
1x15x5kg pumpa
Franc tlak za hlavou jednorucne:
1x15x5kg pumpa
Rotoped: 10min
Hodnotenie: Pohodka. Do ramien som busil kolko slo. Citim ich este teraz, takze asi som siel dobre  Dnes som sa snazil ist cviky, kde nemusim stat, ta svalovka na stehna a prdel je strasna Rotoped s tym bola cista rozkos  Ale nevadi, jem makrelu a som spokojny, dnes som odviedol kus prace  Pekny pohodovy trening, kedy som citil presne to, co som mal. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|