Turakam, Godlike: thanks, guys. Vela motivacie cerpam z tunajsich logov, posuva ma to dopredu, takze musim podakovat aj vseobecne vsetkym, co ma takto (aj ked o tom asi ani nevedia) tlacia k lepsim vykonom.
MAST3R: nedivim sa, slapem na tom uplne rovnako
Tazke nohy / Lahky hrudnik / Lytka
Drep:
1x10x40kg
1x10x70kg
1x5x110kg
6x3x140kg
Celny drep:
5x4x110kg
Vypady s JC:
4xceladlzkafitkax30kg (15kg+15kg)
Predkopavanie:
4x12x80kg
Zakopavanie:
4x10x40kg
Lytka:
5x10x80kg
Tlaky s JC na rovnej:
1x8x25kg
5x6x32.5kg
Peck deck:
5x10xneviem
Hodnotenie treningu: Aaah, vcera sa nam malilinko natiahla party u kamosa, takze som vstal vcelku utahany, dehydratovany a s bolestou hlavy (pozdravujem gin tonic ), plus som mal pocit, ze mi niekto "zasadil oci panenkami dozadu a navic do lebky, ktera byla nejmin o tri cisla mensi, nez moje puvodni hlava" (kto cital Nikdykde?). Cize dnes som naozaj nemal pocit, ze to pojde. Cuduj sa svete, drepy relativne slusne, aj ked hlava dunela ako prazdny sud. Stehna som napumpoval slusne, vypady boli po dlhom case fajn (a koleno drzalo!!) a predkopavanim som sa uz totalne dorazil Hrudnik len lahko, tam uz proste odchadzala energia a hube sa mi prasilo, ale snazil som sa to ist cisto, lopatky pri sebe, technicky. Teraz som prisiel z otcovej oslavy 60tich rokov, takze nabaleny masom, oblozenymi misami, vajickami, salatmi, zeleninou, sunkami a syrom... Idem sa do toho pustit!
P.S: Rozosmialo zistenie znameho, cviciaceho "opodal", ked som koncil vypady - "ty asi celkom rad cvicis nohy, ne?"
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
dočítal som nedávno amerických bohov, skvelá záležitosť
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
To je z mojho pohladu to najlepsie, co Gaiman napisal A asi aj najtemnejsie - mam od neho inak asi vsetko, co bolo u nas mozne kupit a citam to z casu na cas cele dookola.
A teraz by si mi mohol vysvetlit, co to znamena cvicit podla toho CT Fletchera, kedze mi to nic nehovori
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Ja som sa Gaimanovi dlhé roky podvedome vyhýbal, ale teraz akosi na neho dozrel čas a je to väčšinou famózne počteníčko, osobne mi tiež najviac sadli americkí bohovia lebo ešte ako malý som bol dojený na gréckej, severskej, slovanskej mytológii a toto bola radosť si v tom rochniť hehe
K CTmu: - je to v súčanosti dosť populárny motivátor vo fitness komunite, ktorý presadzuje tréning za hranice možností, posúvanie osobných limitov, disciplíny, žiadne kecy a výhovorky, proste nekompromisný prístup, viac o ňom osvetľuje krátky dokument, ktorý ozaj odporúčam pozrieť.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hodnotenie treningu: Milion ludi a zdrzovacky, na kazde nacinie fronta ako na banany za sociku Hrozne ma to spomalovalo, nebola sanca na supersety, proste hruuuuuza. Sejmul ma chlapik, ktory mi pri zhyboch s 30kou povedal, ze je to zbytocne a ten maly pocet opakovani mi nic nedava... Zabudol si vsimnut prve dve a posledne dve serie bez zavazi, takze som to s nim velmi nerozoberal a docvicil si svoje Kazdopadne som teraz smutny. Tolko zbytocnych zhybov, premrhanej energie a snahy...
Tlaky dnes sli aj nesli. Rovny bench tragedia ako vzdy, cez tu 100ku sa nie a nie prehupnut. Potesili tlaky hlavou dole a hlavou hore. Ale citil som pekne napumpovanie a mozem byt spokojny. Posledny cvik rozpazky, pridal som zataz a hrudnik skoncil pekne naliaty, parada. Skoda, ze to nema ziadny efekt a jedine, co mi na hrudi rastie su chlpy. Dnes to bolo OK, az na tie zastupy ludi, keby strngali klucmi, hotovy Vaclavak v 89tom
Mrtvola:
1x10x20kg
1x10x70kg
2x6x110kg
1x3x150kg
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x190kg ale ten bol fakt ohavne netechnicky, hanbim sa este teraz
Sumo mrtvola:
2x1x160kg
3x1x150kg
1x1x110kg
Drep zadny:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x5x110kg
1x4x130kg
2x2x140kg + 1x3x130kg + 1x3x120kg + 1x4x110kg pauza len na zlozenie kotucov, strasne maso
Drep celny:
5x4x100kg na dorazenie
Stahovanie kladky za hlavu:
1x10x60kg
2x10x65kg
2x10x60kg
Pritahy kladky zdola:
1x10x75kg
5x10x95kg
Pritahy VC v predklone:
4x10x50kg snaha o techniku (ale po mrtvole tazkoooo)
Stahovanie kladky rovnymi rukami:
4x10x45kg
Military press:
1x10x20kg
4x4x60kg lahucke ako nic, prekvapenie
Hodnotenie treningu: Tak dnes seriozny zabijak. Natocil som si mrtvolu so 160kg, zda sa mi, ze mi kusok uteka prdel pri rozjazde, budem sa na to musiet sustredit. 190kg bolo priserne vydretych, naposledy to teda slo ovela lahsie. Dostal som to hore, aj podrzal, ale technika bola na kopacku do vajec Musim sa polepsit! Aspon som si skusil na zaver sumo.
Drepy som zacal vcelku decentne, ale potom prisiel jeden chlapik, ze ci mam toho este vela, ze chce ist celne drepy. To sa u nas casto nevidi, takze som bol nadseny a naordinoval som si strasne rychle ukoncenie zadnych drepov, ktore ma fakt skoro zabilo Potom som s nim striedal celne a v superserii sa vrhol na kladky. Pritahy VC casto nerobim, dnes som si dal, lebo preco nie. Mam problem zafixovat trup v spravnej polohe, casom sa vystieram a to je zle. Potesilo military, kde ta 60ka zacina pekne lietat. Takze som spokojny, az na tu podelanu 190ku, ale to sa podda.
"Conor Bless"
Dumem nad tym deadliftom a pozeram nejake videa o technike. A zistil som, ze moj problem s vystrelenim zadku hore moze byt sposobeny tym, ze mam proste dlhe nohy. A ked potrebujem dostat kolena z cesty stupajucej cinke, tak proste musim nohy zacat narovnavat. Riesenim by mohlo byt pouzitie sumo deadliftu... Na buduci tyzden natocim klasicky aj sumo deadlift a uvidim, pri ktorom si drzim lepsie chrbat.
Hodnotenie treningu: Fajne. Military dnes pekne slo, takze som sa s tym hral, kym som vladal dvihat v rozumnej forme. Bicepsy dnes neviem preco, ale sli velmi dobre Ruky pekne naliate, tempo velmi slusne, skratka som sa vysalil Nemam, co viac by som napisal, proste pekny trening
Jo, viem co! Ego sa nafuklo ako Hindenburg - kamos mi pochvalil progres na ramenach
Zadny drep:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x4x140kg
4x2x150kg hlbka prdelou az do suterenu, toto cele jeden velky PR!!!
1x3x140kg trochu dopomoc
1x2x140kg - pri tretom povolil stred a padol som dopredu, ale ustal som to
2x3x130kg
2x4x120kg
2x5x110kg
Celny drep:
5x4x100kg + 1x5x70kg
Vypady s jednoruckami:
4x dlzka gymu x 20kg v kazdej ruke
Zakopavanie:
5x10x40kg
Lytka:
5x10x70kg
Tlaky s JC na rovnej:
1x10x20kg
6x6x32.5kg
Protismerky:
2x10x20kg
2x10x25kg
1x10x20kg
Hodnotenie treningu: Absolutna dokonalost! Nohy unavene este od stvrtkovych drepov a piatkoveho florbalu, napriek tomu vybusne hlboke drepy so 150kg. Na celne drepy potom uz neostala energia, takze pomerne lahka vaha a nizke pocty opakovani, zato pekna hlbka a snaha o techniku. Vypady, tie uz boli fakt ako za trest. Predkopavaci stroj niekto zlomil, takze som si na zaver dal len zakopavanie. Nohy na salat, bolia mna, ale mam pocit, ze patria niekomu inemu Hrudnik pekna pohodova pumpa, protismerky podrzane, kozy naliate. Este prechadzka v ramci romantiky a dokonaly den za mnou
MAST3R: diky za song z videa so Skromnyym, slapal som na tom cely trening!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru