Hodnotenie treningu: Od zaciatku obsadena lavicka, takze som zhyboval a... zhyboval a... zhyboval, az kym som sa po polhodine nedostal konecne k benchu. Tam som bol uz taky nadrzany na tlaky, ze som si daval extra kratke pauzy, co sa odrazilo na vykone. Na druhu stranu, tie prestavky boli fakt minimalne, takze som bol permanentne napumpovany Takze fajn trening, zhyby sli extremne dobre a s kratkymi pauzami, chrbat som este pekne dopumpoval dalsimi lahuckymi cvikmi, pekne precitenymi. Tlaky dnes bohuzial ziadne zazracne vahy ani extra opakovania, paradoxne s tymi kratuckymi pauzami som z toho mal velmi dobry pocit a fajne napumpovanie. Tak teraz neviem Celkovo spokojnost, dobry pocit, v UA kompresnom tricku uz som skoro vyzeral aj naliaty na tych spravnych miestach (myslim prsne svaly, ramena a chrbat, prasata )
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Pánko nosí ua veci a na stovku si nechá makať, no pekne pekne, tak je to s tým poriadkom v štáte dánskom (ja nosím 5 eurové lidl armor:)), ale dobré zhyby.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Panko je socka a nema uz ani amina ani klbovku, ale za lepsich cias si kupil v zlave UA tricko, tak robi ramena vo fitku
Ako uz som pisal, ked hovno dviham, nech som aspon fesak
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Decarabas : zkus delat paused reps,sam jsem to nezkousel ,ale mozna by ti to mohlo pomoct . Jeste jeden tip je zamerit se na vic reps,zkus treba osmicky nebo desitky - tohle pomohlo mne se v bp posunout.
Decarabas : zkus delat paused reps,sam jsem to nezkousel ,ale mozna by ti to mohlo pomoct . Jeste jeden tip je zamerit se na vic reps,zkus treba osmicky nebo desitky - tohle pomohlo mne se v bp posunout.
Godlike: Skusit to mozem. V ramci lahkeho hrudnika by to slo, aspon raz do tyzdna. A tielka maju v lidli vkuse (tiez to bolo prve kompresne triko, co som si kupil a ked som zistil, ze to funguje, investoval som do UA).
Ja inak tiez povazujem UA za predrazenu znacku, ale holt, mne osobne proste funguje. Co sa tyka veci na serm, turistiku a do fitka, tam na sebe vazne nesetrim. Inak do prace a bezne po ulici chodim ako socka
Mrtvola:
1x10x20kg
1x10x70kg
2x6x110kg
1x3x150kg
3x1x160kg neuspesne pokusy o video
4x1x150kg niekde tu vznikol jeden uspesny pokus o video
Drepy zadne:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x1x140kg ako nic
5x1x150kg pierko, paradna hlbka, ziadna dopomoc, nechapal som
1x1x140kg
6x6x110kg na dorazenie
Hodnotenie treningu: Taaaak, co k dnesku, aby to bolo zaujimave aj poucne... Ah, uz viem! Vyrobili sme video mojho deadliftu (na konci tohoto prispevku). Uvedomujem si, ze technika asi nic moc a ocakavam prival kritiky (pravom, ked tak opakovane kukam na to videjko). Ale vezmite do uvahy, ze to je uz niekolky pokus o zdokumentovanie, pretoze mamka nevie narabat s mojim mobilom a odpalila asi tri predosle videa Takze uz som bol aj celkom unaveny. A pre Turakama, lebo si to urcite vsimne: ano, od 150kg vyssie pouzivam opasok Takze, deadlift by bol - kvoli opakovaniu natacania som ani nesiel do vyssich vah, takze ostala sila na DREPYYYY Tie dnes sli tak, ze som sam nechapal. Siel som len jednotky, lebo som mal "lahke"nohy, ale realne tam boli rezervy na dalsie opakovanie (mozno aj dve) v kazdej serii. Uplna parada, dobra hlbka... Spokojnost. Zvysok chrbta v supersetoch, prakticky bez pauzy, alebo len s minimalnou pauzou, cize chrbat naliaty a boleeel bolel moc Na zaver lahucke military, rotoped a slo sa domov. Takze uz vas nebudem napinat, slubena "technika" deadliftu :
Slubujem, ze sa polepsim.
ja nemám nič proti opaskom, osobne sa mi dobre ťahá aj bez neho, ale to je individuálne, vcelku pekne si sa k tomu liftu zrovnal, ale pozor na to zagulatenie spodného chrbtu ala but wink púri mŕtvola, zatlač do piet, spevni chrbáť, ťahaj činku akoby na seba a šukaj ju - teda bokytam pošli, zadok tiež trošku ustrelil, ale vlastne komu nie, inak super tréning, presne ako píše wondra, progres máš pekný
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Jj to zagulatenie spodneho chrbatu je uz trochu prilis na moj vkus a zda sa mi ze v prvej faze mas hlavu prilis vykrutenu hore a este posledna vec ze zda si mi ze na to ake mas silne nohy tu mrvolu ides dost cez chrbat aj ked na zaciatku si spravne, tie nohy potom vystrelili a vsetko ostalo na spodnom chrbate...ale to su len take moje amaterske taraniny, hlavne je ak nebude na druhy den nejak choro boliet chrbat :)
A inak vyborny progres, mas to pekne naslapnute
Naposledy upravil seeya dne čt duben 03, 2014 9:17 pm, celkově upraveno 1 krát
S chrbtom (zatial) problemy nemam, ale vo fitku cvicim len asi rok + tri mesiace (predtym rok doma), takze ktovie, ako by to dopadlo po dlhsom case. Mate pravdu, ten zadok uteka, aj sa gulati chrbat. Ked som to skusal viac cez nohy, zdalo sa mi, ze to taham az prilis zdola - ten podrep bol potom fakt hlboky, ale zase som lepsie udrzal chrbat. Premyslam, ze aspon na nejaky cas zaradim sumo, jednak kvoli zmene, aj kvoli setreniu chrbta.
S chrbtom (zatial) problemy nemam, ale vo fitku cvicim len asi rok + tri mesiace (predtym rok doma), takze ktovie, ako by to dopadlo po dlhsom case. Mate pravdu, ten zadok uteka, aj sa gulati chrbat. Ked som to skusal viac cez nohy, zdalo sa mi, ze to taham az prilis zdola - ten podrep bol potom fakt hlboky, ale zase som lepsie udrzal chrbat. Premyslam, ze aspon na nejaky cas zaradim sumo, jednak kvoli zmene, aj kvoli setreniu chrbta.
k sumu ti nič neviem povedať, lebo ním pohŕdam hehe
"Conor Bless"
k sumu ti nič neviem povedať, lebo ním pohŕdam hehe
Preco ma tato informacia vobec neprekvapila
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru